17 Eylül 2015 Perşembe

Futbol seçmeleri 2018 2019

Futbol Akademisi için alt yapı antrenörlerimizin yapacağı seçmeler başlıyor! Temmuz Spor Kompleksi yapılacaktır. Futbol altyapı seçmelerimiz ila Haziran günleri arasında yapılacak.


Kulübümüzün altyapısı U1 U1 U1 Uve Uolarak gruplara ayrılmaktadır. Sezonu Maltepespor Kulübü A Takım Futbol seçmeleri başlıyor. Maltepe Belediyesi Gülsuyu Asım Kara tesislerinde gerçekleştirilecek. Göztepe Spor Kulübü, futbol altyapısı için genç yetenekleri arıyor.


Basketbol seçmeleri düzenleyen kulüpler ve spor okullarının en güncel seçme duyuruları altyapibasket. Altyapımıza seçilmek için ter döktü. Parlayan Yıldızlar Spor Kulübü altyapı çalışmaları kapsamında seçme düzenleyecek. Perşembe günü yapılacaktır. Hal böyleyken, Trabzonspor futbol seçmeleri yapacaksa kendi yerelinde olan amatör futbol takımlarına bakmalıdır.


Futbol seçmeleri 2018 2019

Selim Dündar Kayserispor Futbol Okuluna İlgi Devam Ediyor. Galatasaray Kulübü, futbol altyapı seçmelerinin kayıtlarına bugün başladı. Halismedir Bisiklet Turu Simülasyon’u Büyük İlgi Gördü.


Hadımköy Kapalı Yüzme Havuzu ve Fıtness Salonu. Pendikspor altyapı takımlarına oyuncu seçmeleri yapılacaktır. Türkiye Amatör Futbolunun kalbi burada atıyor.


Futbol seçmeleri 2018 2019

Bölgesel Amatör Ligi, Süper Amatör Ligleri, Birinci ve İkinci Amatör Kümeleri. Fikstür, maç programları, skorlar, puan durumları, kulüp ve stadyum bilgileri. BJK Fulya Tesisleri’nde başladı. Hiç bir fırsatı kaçırma. Seçme arayak vakit kaybetme.


Tüm spor dallarının yer aldığı sportyeer web sitesine kayıt olarak spor kariyerini hızlandır. Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A. Futbolcular kendi futbol malzemeleriyle ve kimlik fotokopileriyle GAP Vadisi Tesislerine gelecek. Alt yapı seçmeleri Haziran Pazartesi günü mesai bitiminde sona erecek. TL ücret karşılığında futbol okulundan yararlanabilecek.


FUTBOL ALTYAPI SEÇMELERİ CUMA BAŞLIYOR. Personel Futbol Turnuvası. Daire Başkanlıkları Bilgi. Antalyaspor Maçının Ardından. Toplam altyapi secmeleri haberi bulunmuştur.


Akif Ersoy Lisesi arkasında bulunan Cumhuriyet Sahası’nda yapılacak. Etiket: ankaragücü altyapı seçmeleri. Manisa BBSK’da altyapı seçmeleri başlıyor.


Futbol seçmeleri 2018 2019

Tuz basıp yaralarıma, ne kadar susulacaksa o kadar sustum ! Bir çığlık kanıyor en derininde yüreğimin. Başakşehir Futbol Kulübü, kurulduğu ilk günden beri hiç azalmayan motivasyonu ve hiç kaybetmediği istikrarı ile 5. Sezonunda da şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri. Bu sene, bu büyük hedefe her zamankinden daha yakın ve oynadığı futbol ile bunu çoktan hak ettiğini kanıtlıyor. Futbol sezonunda yoğun maç trafiği nedeniyle kupalarını teslim alamyan Kulüplerimize Çiğli Anemeon Otelde yapılan törenleKupaları teslim edilmişti. Futbol İl Temsilciliğimizce hazırlanan puantaj sisteminde, sehven yapılan sıralama hatası nedeniyle Kupa dağıtım tö.


Lig öncesi hazırlıklarını sürdüren Siyah-Beyazlı ekibimiz, Denizlispor ile oynadığı son prova niteliğindeki hazırlık maçında rakibini 3-1’lik skorla geçerek moral buldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar