16 Eylül 2015 Çarşamba

Forum istanbul oyun fuarı 2019

GIST olarak dünyanın her yerinden bağımsız geliştiricileri destekliyoruz. Indie oyunlarınızı tanıtabilir, seçili ekiplere sunduğumuz ücretsiz stantlarda yeni iş bağlantıları için toplantılarınızı düzenleyebilirsiniz. Herkese huzurlu mutlu sağlıklı günler dilerim. Yada başka bir mekanda başka bir şehirde bi buluşma düzenlesek kimler gelir ? En çok fuar İstanbul’da düzenlenecek.


Mart’ta 6 Nisan’da fuar gerçekleştirilecekken, Eylül’de 3 Ekim’de 7 Kasım ayında da fuar düzenlenecek. Forum İstanbul, yarıyıl tatilinde gerçekleştireceği Gaming Forum kapsamında, oyun dünyasını aynı çatı altında buluşturacak. Ocak tarihleri arasında Forum İstanbul’da gerçekleştirilecek ve kapılarını en sevilen oyuncuların yanı sıra ödüllü turnuvalarda iddialı olan herkese açacak olan Forum İstanbul, Gaming Forum ile her yaştan oyun severe benzersiz. Karneler alındı, yaz tatili başladı! Tüm oyuncularımıza iyi tatiller dileriz!


On bir ayın sultanı Ramazan ayı sona eriyor, bayram tatili yakında başlıyor. Devamı Gençlik ve Spor Bayramımı kutlu olsun! CNR Games Week İstanbul Bilgisayar, Oyun ve Teknolojileri Fuarı Elektronik Oyun, Oyuncak, Konsol Oyunları, Hobi Malzemeleri, Eğitici, Eğlendirici Ekipmanlar, Kurslar İhtisas Fuarı İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy İstanbul Pozitif Fuarcılık A. Kalben, Eda Baba, Can Oflaz gibi isimlerin sahne alacağı muhteşem bir festivale imza atıyor. Temmuz tarihleri arasında konserler, atölyeler, stand up. Plast Eurasia İstanbul, Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı 04.


Kırtasiye Ofis Fuarı, Uluslararası Okul, Kırtasiye, Kağıt, Ofis Malzemeleri ve Oyuncak Fuarı. Dell ve Alienware oyun deneyimini daha rekabetçi, kişiselleştirilmiş ve erişilebilir hale getirmek ve büyüyen bilgisayar oyunları pazarının ihtiyaçlarını karşılamak için inovasyonu ön plana çıkararak amatör ve profesyonel. Ubisoft, Pearl Abyss gibi birbirinden ünlü firmaları oyuncularla buluşturan fuar bölgenin en büyük Dijital Oyun Fuarı olarak da adından söz. Fortnite en çok kazanan oyun olarak da tarihe geçti.


Toplam bin 4metrekare açık ve kapalı alanda yapılacak fuar, dünya devi oyun şirketlerinin stantları, ödüllü oyun ve cosplay turnuvaları. Gaming İstanbul Dijital Oyun Fuarı bu yılda birbirinden ünlü isimleri ağırlıyor. Istanbul ~ TURKIYE Rönesans Fuarcılık 44. Sardunya adası Akdeniz’in Sicilya’dan sonra ikinci en büyük adası. Federal Fuar ve Kongre Yönetim Ldt.


Forum istanbul oyun fuarı 2019

FIFEX -Futbol Endüstrisi Forum ve İhtisas Fuarı. Kitap Fuarı İstanbul Kitap, Dergi, Süreli Yayınlar Zorlu Performans Sanatları Merkezi. Un En İyi Oyunları haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! TL ödüllü Cosplay yarışması, yalnızca en cesurların geçebileceği benzersiz sanal gerçeklik deneyim alanları ve turnuvalar sunan, oyun dünyasının ünlü isimlerinin katılımıyla gerçekleştirilecek. Fuar, oyun stüdyolarını ve geliştiricilerini, dağıtımcıları.


Dünya’nın en büyük oyun fuarı Gamescom Almanya’da başladı. Meteorolojik Forum ve Portal. Bu Şehirde Yaşayanlar Dikkat, Kar Bekleniyor ! Anadolu yakası ağırlıklı kuvvetli yağış ! Danimarka Kara Gömüldü ! Hava durumu ve hava tahmini için detaylı bilgiler.


Giriş yap veya kayıt ol. Yurt Dışı Fuar Takvimi;. TVF- İstanbul TV Forum ve Fuarı Görsel ve İşitsel Yayıncılık Teknolojileri Forum ve Fuarı Görsel ve İşitsel Yayıncılık Teknolojileri, Dijital. Air Show, Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Apronunda kapılarını ziyaretçilerine açtı.


Tarım Makinakarı - Zirai Aletler. Otomotiv Ana ve Yan Sanayi. Hem kurumsal hem de ilçe genelinde “Enerji Verimliliği” prensiplerine uygun çalışmalara hayat veren Kartal Belediyesi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından İstanbul Lütfü.


Forum istanbul oyun fuarı 2019

Drone şovlar, dijital gösterileri, cosplay yarışmaları, E-spor turnuvaları, oyun geliştirme seminerleri gibi birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak CNR Games Week. Geçtiğimiz yıl üç bini profesyonel 82. Daha büyük GIST, daha büyük haberler!


Bu duyurudan sonra oyuncularda iki farklı konsol beklentisi oluşmaya başladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar