23 Eylül 2015 Çarşamba

Dell inspiron 5521 i7 anakart

Dell Anakart Bilgisayar modelleri ve fiyatları için tıklayın! TL 49TL (1) laptopparts 100. Download and install the latest drivers, firmware and software. Yeni Dell Inspiron 15R Dizüstü Bilgisayar.


Bu ürün şu anda sağlanmamaktadır. Lütfen aşağıda bunun yerini alması için önerdiğimiz sisteme bakın. Harici Grafik işlemcisi (ATI – AMD) bulunmaktadır. Teknolojinin hayatınıza sağladığı kolaylıkların başında gelen Dell laptop notebook dizüstü bilgisayarlar, fiyatları ve çeşitleri ile de dikkat çeker ve geniş bir kitle tarafından beğenilir.


Dell, kısa sürede teknoloji konusunda meydana getirdiği ilerleme ile de adından söz ettirir. Nesil Intel işlemcilerin film izlerken, oyun oynarken ve arkadaşlarınızla çevrimiçi sohbet ederken gösterdiği performansı takdir edeceksiniz. Taşınabilir çok yönlülük.


Dell, stil sahibi ve performanslı dizüstü bilgisayarlar sunar. Dell iş amaçlı dizüstü bilgisayarları ve iş amaçlı masaüstü bilgisayarları, sınıfında en iyi performansı, sağlamlığı ve IT-odaklı yönetim sistemleri tasarımları ile fark yaratır. Alienware oyun dizüstü bilgisayarları, HD grafik ve üstün oyun performansı ile göz doldurur.


Vergiler Hariç: 64TL. Karşılaştırma listesine ekle. Turbo Boost Teknolojisi İle Max 2. Dparca aracılığıyla Dell ANAKART ürünlerini inceleyebilir ve ANAKART fiyatları hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Diğer bilgisayar ürünleri binlerce marka, modelleri ve uygun fiyatları ile n11.


Diğer modelleri ve fiyatları için tıklayın! Dell yedek parça, garanti sorgulama, dell yetkili servisler, dell parça kodları. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı 1Cevap. It has a touchscreen and a solid configuration, but it could use much better networking facilities.


Inspiron içinde barındırdığı Nvidia GeForce 920m harici grafik kartı ile giriş seviyesinin biraz üstünde bir oyun deneyimi sağlıyor. Triple A oyunları en düşük ayarlarda FPS. Dell bilgisayar ürünleri en iyi fiyat ve ödeme koşullarıyla burada. Free shipping on all orders.


Compatible upgrades guaranteed. Laptop yedek parça, batarya (pil), adaptör, lcd ekran, klavye, menteşe, fan, inverter, mekanik aksam vb. Notebook Yedek Parça Merkezi. GHz Intel Core- iDual Core CPU - RD7JC.


Beep Codes Diagnostic Indicators. Kurulum Sonrası Ses ve Ethernet. Bence çirkin bir bilgisayar. Asus modelleri çok daha göze hoş geliyor. Nesil Intel iişlemciye sahip Inspiron 15R modeli film izlerken ya da oyun oynarken gösterdiği performans ile dikkatleri çekiyor.


Dilediğiniz yerde çalışmanıza veya oyun oynamanıza imkan tanıyan ince tasarımı (yaklaşık 2mm) ve hafifliğiyle her an her yerde dizüstü bilgisayarınızı kullanmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Parts-People has been specializing in Dell laptops for years. We are a leading supplier of Dell replacement parts and stock all laptop repair parts needed to repair your Dell laptop. Send your laptop to the Dell Experts!


To download the proper driver, first choose your operating system, then find your device name and click the download button. Dell Vatan Bilgisayar şikayetleri için tıklayın! About of these are Motherboards. Option 1: Update drivers automatically.


There is no risk of installing the wrong driver. The Driver Update Utility downloads and installs your drivers quickly and easily. Below you can download the latest Dell bios upgrade for your motherboard after signup with the eSupport BIOSAgentPlus service. You can identify your motherboard using the BIOS ID which is displayed on most computers at bootup.


Per BIOS vendor (AMI, Awar Phoenix,) we have a seperate tab of motherboard BIOS Identifications.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar