10 Eylül 2015 Perşembe

Tsk anıtkabir ziyaretçi sayısı

Aralık ayı rakamları olmadan daha şimdiden. Son ayda ziyaret sayısında artış yaşandı. Günlük ziyaretçi sayısı, tarafımızdan kayıt altına alınmaya devam edilmektedir. Bu sene mesela, kaç subay hapse.


Anıtkabir’i ziyaret etti. TSK personel sayısını güncelledi. Geçen yılki Nisan kutlamalarında. TSK ziyaretçi sayısını açıklayamamıştı. ANKARA - Edinilen bilgiye göre ziyaretçi sayısının bu kadar fazla olmasında haftasonu olması da etkili oldu.


Ziyaretçi sayısı son yılların en yüksek rakamı olarak değerlendirildi. Kasım ayında ziyaretçi sayısı bir milyonu aştı. Bin 3kişi sözleşmeli er görev.


Ekim resepsiyonu Cumhuriyet tarihinde ilk kez Ankara’dan İstanbul’a alındı. Harp Akademileri Komutanlığı’nın mezuniyet töreninde tarihte ilk defa Necdet Özel döneminde iftar verildi. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), “Zeytin Dalı Harekâtı” kapsamında teröristin etkisiz hale getirildiğini, harekatın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısının 649’a ulaştığını açıkladı. Tutuklu TSK mensuplarının eşleri tarafından başlatılan “Vardiya bizde” hareketi, çok sıkışık bir zaman dilimi içerisinde planlanmasına rağmen, büyük ilgi gördü.


Genelkurmay Başkanlığı, internet sitesinde “Terörle Mücadele” başlığı altında yaşanan olayları gün gün açıklamaya başladı. Genelkurmay’ın ilk kez başlattığı bu uygulamayla yaşanan ‘terör’ olayları yer, saat ve alınan önlemlerle beraber ayrıntılı bir şekilde. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Selçuklu Uygarlığı Müzesi’nin ziyaretçi sayısının 1bini aştığı bildirildi. Böylece toplam ziyaretçi sayısı Ekim ayında 9bin oldu. Atama sırasında bekleyen korgeneralden bir ismi bile orgeneral ve koramirali de oramiral yapmadılar… TSK’da 2olan general sayısı 233’e düştü… Devamını Oku.


Tsk anıtkabir ziyaretçi sayısı

Anlayana SivriSinekCaz, Anlamayana Yüce Divan Az Meclis kulislerinde konuşulan bir ankete göre iki yeni partinin de kurulması durumunda ise Ali Babacan’ın yüzde Ahmet Davutoğlu’nun yüzd. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz. Gün Haber sitesinde yer alan anı haberlerinin tamamı. Antalya’ya ayda 1milyon yabancı turist geldi.


Bunlardan biri merkezde ve diğerlerinden genişçe. Pkk tanık, tsk sanık oldu, genelkurmay başkanı terörist oldu. Atatürk anıtlarına çelenk.


TSK’ya hayırlı olmasını diliyor, bize bağımsız bir devlet bırakan. Emekli ve memurlara zam yolda. LGS tartışması ölümle sonuçlandı! Pençe Harekatı’nda terörist daha etkisiz hale getirildi.


Operasyonda adet AK-ve kafa kamerası ele geçirildi. Harekatta etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı oldu. Komandolara saldırı girişiminde bulunan PKK’lı teröristlere anında karşılık verildi.


ANITKABİR’E REKOR ZİYARET: YÜZDE 41. Türkiye’ye bu yıl ocak ayında en çok ziyaretçi gönderen ülkeler sıralamasında birinci sırada 1bin 2kişiyle İran yer aldı. Alanya Kalesi’nin batısındaki deniz kenarında yer alan Damlataş Mağarası, doğal.


Bizim alanımız içerisinde yani TSK’nin kullanımında olan alan içerisinde alınan hiçbir karar yok” dedi. Apo’nun idamı müebbete döndü. AB’nin yolu Diyarbakır’dan geçer” denildi. Henüz kaydedilmiş bir içerik bulunmuyor!


Bu sayı, bir ayda ulaşılan en yüksek ziyaretçi sayısı oldu. Bir yıldaki toplam ziyaretçi sayısında ise, yılın bitimine bir ay kala milyon 1bin 6kişi ile rekor kırıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar