2 Eylül 2015 Çarşamba

Birgi köyü satılık ev

Birgi köyü satılık ev

Hürriyet Emlak, size İzmir ilinde, Ödemiş ilçesinde, aradığınız satılık ev ilan seçeneklerini sunar. LİDERDEN BİRGİ ÜÇKONAK KÖYÜNDE SATILIK TAŞ EV. LİDER EMLAK GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI Firmasından İzmir Ödemiş Satılık 1mMüstakil Ev 48.


Birgi (Urla) bölgesinde adet Ev 200. Urla satılık arsa fiyatları ve özellikleri arasında karşılaştırma yapabilir, yüzbinlerce İzmir satılık arsa ilanı arasından size en uygun satılık arsa ilanını bulabilirsiniz. Arama kriterlerinizi değiştirerek yeni bir arama yapabilirsiniz. Ege’nin 7Yıllık Şirin Köyü: Birgi, Ödemiş. Ne yazık ki pek çok tarihi eser bu sırada çıkan yangında yok olur.


Sonrasında hızlıca göç vermeye başlar. Zamana Yenilen Satılık Köy:. Lübbey Köyü, alışılagelmiş köylerden değil. Yörük Türkmen köyü olan Lübbey, “satılık köy”, “terk edilmiş kartal yuvası”, “efe ve zeybeklerin korunağı”, “hikayesi olan köy” ve “eşkıya sığınağı” gibi benzetmelerle zaman zaman gündeme geliyor.


Satılık Müstakil Ev (995) Satılık Prefabrik Ev (0) Satılık Residence (34). Satılık Tatil Köyü (3) Satılık Turistik Tesis (21) Satılık İş Merkezi (30) Satılık İş Merkezi Katı (5) Satılık İşyeri (331). Birgi’nin sokaklarına dalıp, önce karşı yamaçtaki evlerin bulunduğu mahalleye doğru yürüyoruz. Burası merkezi göre daha eski ve bakımsız görünüyor. Birçok ev yıkılmış veya.


Anasayfa Satılık Arsa İlanları. Satılık Konut ilanları için tüm sonuçları inceleyebilir ve Konut ilanlarında aradığınız tüm Ödemiş Satılık Konut emlak ilanlarını görüntüleyebilirsiniz. Telefonu Göster (5).


Lübbey’in de içinde bulunduğu Ege’deki birçok bölge, tarihte Türkmen beyliklerine ev sahipliği yapmış. Aydınoğulları bir Türkmen beyliğiydi. Dilerseniz satılık konut kategorimizde satılık daire, bina ve villaları inceleyebilir, dilerseniz satılık ticari gayrimenkul kategorimizde fabrika, depo, dükkan, ofis, müstakil bina ile turistik gayrimenkulleri inceleyebilirsiniz. Arsa kategorimizde ise tarlalar, imarlı arsalar ve bağ bahçe gibi gayrimenkul türlerini bulabilirsiniz. Bir köy düşünün, köyün bütün halkı bakliyat yetiştirmek üzere 7-km ötedeki başka bir köye taşındığı için terkedilmiş hayalet köye dönüşmüş.


Köyde şu an sadece birkaç hane kalmış yaşayan. Birgi’de, her şey usta bir ressamın elinden çıkmış gibidir. Lübbey, bundan yaklaşık yıl önce, göçle boşalıp, neredeyse tam bir hayalet yere dönüşmüş bir Ege köyü.


Bugün köyde sürekli yaşayanların sayısı 10’u geçmiyor. Küçük Menderes havzasında, Bozdağ’ın eteğinde, beş yüz metre yükseklikte bir köy olan Lübbey, kaderine terk edilmiş, bir çoğu yıkılmış evleri ve onları terk etmeyen son sakinleriyle var. I tarafından keşfedildi. Ulu Cami ve Çakırağa Konağı gibi tarihî yapılara ev sahipliği yapmaktadır. Ancak bu evlerden bir tanesi diğerlerinden biraz daha farklı.


Tüm kıyılara eşit mesafededir. Slow city için aday olan bölgedeki diğer komşu köyler Barbaros, Gülbahçe, Kadıovacık, Nohutalan, Uzunkuyu, Zeytineli ve Zeytinler Köyleridir. Urla sanayi ve Bademler köyü yoluna 8m düz ve verimli arazidir.


Yeşilin tüm tonlannı seviyor, güne kuş sesleriyle başlayıp doğanın tazeliğini içinize çekmek istiyorsanız, 1mbüyüklüğündeki bu villalarımız sizin için en doğru tercih olacaktır. EVİM BARKIM EMLAK OFİSİ EVİM BARKIM. Arsamız ilgili belediyeden tek yada iki katlı toplamda 1m² bir adet ev yapımına izinli olup, şu anda arsanın etrafı.


Hukuk Danışmanlarımızca düzenlenen sözleşmeler ile gayrimenkullerinizin alım-satımı ve kiralanması işlemleri güvenli ve süratli bir şekilde yapılmaktadır. Kodu : 9Bölge : AYVALIK MERKEZ. Ayvalık Merkezde Masrafsız Satılık Taş Ev.


Seferihisar Gödence Köy İçinde Satılık Ev: Konut Müstakil Ev Satılık: 235. Sonuçlar: Muğla ve Birgi. Yerli yabancı gazeteleri tıkla oku!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar