10 Eylül 2015 Perşembe

Birgi köy evi

Adakız Köy Evi ile ilgili tarafsız yoruma bakın. Havası tertemiz, huzur ve sakinlik arayanlar için ziyaret edilmeyi bekleyen gizli kalmış. Birgi’nin en fazla ilgi gören yeri.


Otantik ortamı , kapalı ve açık alanı ile her daim hizmet veren lezzet noktası. Hele ki kahvaltısı tek kelime ile MUHTEŞEM! Kahvaltının haricinde öğle ve akşam yemekleri de sunulmakta. Rezervasyonunuzu yaptırarak yerinizi garanti etmelisiniz aksi takdirde özellikle de haftasonları yer bulmanız çok zorlaşır.


En güncel konut ilanları anında e-postanıza gelsin. Yeni listelenen ilanlari e-posta ile alin köy evi birgi. Bu e-posta hatırlatıcısını oluşturarak Koşullarımız.


Erişteyi kendimiz yapmaktayız kesinlikle yapışma yapmaz hamur olmaz. Birgi köyü Ödemiş’e sadece km uzaklıkta yer alıyor. Satılık Müstakil Ev Fiyatları ve Müstakil Daire İlanları sahibinden.


Köy, eski zamanlarda Frig, Lidya, Pers, Bergama krallıkları, Roma ve Bizans. Kahvaltı, ücretsiz Wi-Fi erişimi ve otantik odalar sunmaktadır. Aynı zamanda, sokaklardaki taş fırınlarda yemeklerin, ekmeklerin piştiği, kapı.


Reviews Güzel bir yer mutlaka görülmesi lazım. Hediyelik için de ideal. Hatta Bursa’ya bile buradan kestane gönderiliyor. Birgi Köy evi girişimi ise, etiketli yerel ürünler satıyor. Bu sebeple lokal satıcılarda yaz mevsimi dışında hep kestane bulabilirsiniz.


Tipik bir köy evi olan pansiyon, müşterilerine ücretsiz Wi-fi erişimi de sağlıyor. Geleneksel tarzda dekore edilmiş odaları bahçe manzaralı. Yeni Gelin Evi Birgi yeni gelin evi birgi.


Birgi köy evi

Nar Danesi Kahvaltı Evi. Tesisin geleneksel tasarıma sahip odaları ahşap mobilyalar ile döşenmiştir ve odalarda özel banyo, fan, ısıtma sistemi gibi olanaklar bulunmaktadır. Tarih, kültür, mimari, doğa, huzur ve daha fazlası. MERKEZİ ISITMA VE SOĞUTMA.


Ev yapımı Ürünler Gift Shop in Odemis, birgi. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Bizim otelden farklı olarak merkezi ısıtma sistemi varmış, kış aylarında gidecek olanlar için avantaj olabilir. Tahta pencerelerine narlar asılmış, bahçesinde kurumuş yapraklarıyla, eski bir köy evi.


Güleryüzlü hoş sohbet mekan sahibimiz Yaşar Bey bizi aracımız da karşıladı. Bizleri o kadar güzel ağırladı ki güne muhteşem bir başlangıç yaptık. En güzel köy evleri her zaman insanların ilgisini çeken kırsal yaşamda yer edinmiştir.


Türkiye’nin en güzel köy evi nerelerde? LİDERDEN BİRGİ ÜÇKONAK KÖYÜNDE SATILIK TAŞ EV. LİDER EMLAK GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI Firmasından İzmir Ödemiş Satılık 1mMüstakil Ev 48.


Birgi köy evi

Tarihi Birgi Evleri, beldenin en çok turist çeken yerleri olarak biliniyor. Ancak bu evlerden bir tanesi diğerlerinden biraz daha farklı. Konağı’nın biraz aşağısında bulunan Eski Birgi Evi, Ödemişli bir iç mimar tarafından restore ediliyor. Birgi, Ödemiş Ovası’nın yanı başında yükselen Bozdağ’ın güney yamaçlarında tutunmuş oldukça şirin bir köy.


Artık Ödemiş’e bağlanarak mahalle olan Birgi, asırlık çınar ve ceviz ağaçlarının yemyeşil yaprakları arasından yükselen taş duvarlı, kırmızı kiremitli, ahşap pencereli evleriyle fotoğrafçılar ve gezginler için keşfedilesi bir yer. Türk evi tipinin özgün bir örneğidir. Ayrıca üst katın oda duvarlarında hayali İstanbul manzarası, vazoda çiçekler, panolar gibi resimleriyle de dikkat çekicidir. Caminin tam karşısında bulunan Tarihi köy kahvesi serin serin, nar suyu veya Türk kahvesi içmenizi bekliyor.


Birgi köy evi

Birgi de ki her yapıyı tek tek anlatmaya kalksam, buraya sığdıramam. Bugüne kadar gitmediyseniz mutlaka bu tarih. Birgi gezimizden sonra dönüş yolunda terkedilmiş köy Lübbey’i rotamıza ekledik. Hikayesini okuduktan sonra bizi oldukça heyecanlandırdı ve meraklandırdı.


Zorlu yol şartlarında giderken kimi zaman vazgeçecek gibi olduk ama yılmadık. Ufak bir köy evi yaparak burayı değerlendirmek ve emekliliklerini burada geçirmek. Sağlık Evi Yok Sağlık Ocağı Yok.


Köy Tanıtım Bilgileri Kayıtlı Köy Tanıtım Bilgisi Bulunamadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar