22 Eylül 2015 Salı

Kuranda geçen y harfi ile başlayan erkek isimleri

Kuranda geçen y harfi ile başlayan erkek isimleri

LGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONULAR. Kevser Suresinde Geçen Zürriyetsiz Sana Buğzedendir Konusu. Yakup Peygamberin oğludur.


Aşağıdaki Listede Alfabetik Sıra ve Anlamlarıyla Bulabilirsiniz. V-Y-Z HARFİ İLE BAŞLAYAN ERKEK İSİMLERİ: Vakkas : Savaşçı, okçu. Vakur : Ağırbaşlı, temkinli. Y harfi ile başlayan isimlerin anlamlarını bu sayfada öğrenebilirsiniz. Doğumdan ölüme kadar geçen süre, hayat.


YAŞANUR: (Tür.) - (bkz. Yaşa). Erkek ve kadın adı olarak kullanılır.


Kuranda geçen y harfi ile başlayan erkek isimleri

Makalemizde diğer sitelerden farklı değişik erkek bebek isimleri ve kuranda geçen dini erkek bebek isimleri de bulunmaktadır. Sayfayı kaydırarak harf sırasına göre erkek isimleri galerimizi dolaşabilirsiniz. Ebced hesabında değeri birdir. T harfiyle başlayan erkek bebek isimleri nelerdir? En anlamlı, dini ve modern bebek isimleri burada.


Konu Etikerleri : kuranda geçen kız isimleri , kuranda geçen erkek isimleri , kuranda geçen kadın isimleri , kuranda geçen isimler , kuranda geçen isimler ve anlamları , erkek isimleri kuranda geçen , kuranda gecen bebek isimleri ,. Kayra isminin anlamı Kayra isminin dini anlamı Kayra isminin kurandaki anlamı kuranda geçen erkek isimleri. T harfi karakter analizi T harfine göre analiz T harfli isimlerin analizi T ile başlayan isimlerin analizi U-Ü harfi ile başlayan. YAĞIZ: Esmer, Yiğit YAĞIZHAN: Esmer han YALGIN: Serap, Aşı kalemi almaya ve aşılamaya. Etiketler: en güzel erkek isimleri kuranda geçen erkek bebek isimleri kuranda geçen isimler kurandaki erkek isimleri.


CEYLİN: Cennetin kapısı, cennete açılan kapı. Bebeğinizi kucağınıza almak için gün sayıyorsanız sizi buraya alalım. Z harfi ile başlayan erkek bebek isimleri. Etiketler: BEBEK, bebek isimleri, erkek bebek isimleri, kuranda geçen erkek bebek isimleri. Hiç yorum yok: Yorum Gönder.


Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa. Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom) Translate. Araf ve Hud surelerinde geçen Bereket, hem kız hem de erkek ismi olarak kullanılmakta. Her anne ve baba dünyaya gelen yavrusu için güzel ve anlamlı bir isim koymaya. T HARFİ İLE BAŞLAYAN ERKEK BEBEK İSİMLERİ.


TÜRKEŞ: Orhun yazıtlarında adı geçen bir kahraman. Gönderi Ş HARFİ İLE BAŞLAYAN ERKEK BEBEK İSİMLERİ. Kuranda farklı surede. Eşinizin ve kendi adınızdan yeni isimler de üretebilirsiniz. Hz Âdem (as) : Kur’an’da adı defa geçer.


Allah, onunla birlikte Havaa annemizi de yaratarak insan soyunu başlatmıştır. A harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları a harfiyle başlayan isimler a harfiyle başlayan adlar. Z Harfi ile Başlayan İsimler. Y Harfi ile Başlayan İsimler.


Sual: Kıymetli isimlerden bazılarını ve anlamlarını bildirir misiniz? CEVAP Haklı olarak çocuğuna koyacağı ismin anlamını öğrenmek isteyenler oluyor, isimlerin anlamını soruyorlar. Biz burada daha çok merak edilen isimleri bildiriyoruz.


Listede klasik isimlerin yanısıra, az duyulmuş isimler ve ilginç isimler de yer almaktadır. Balkan Yarımadasından geçen bir ırmak: MERT: Yiğit,sözünün eri. METE: Bey soyundan gelen,soyluç.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar