22 Eylül 2015 Salı

British shorthair sahibinden

Sorularınız için ilan sahibi ile irtibata geçebilirsiniz. Bazen içine kapanık, sessiz olabilir. Kısa tüyleri fazla bakım gerektirmez haftada birkez taranması yeterlidir. Satılık veya ücretsiz sahiplendirme ilanları için sitemizi gezin. Yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir.


Satılık yavru kedi satış fiyatları ve sahibinden ücretsiz cins kedi sahiplendirme ilanları bulabileceğiniz güncel harika bir site Kedipet. PETBUL ile Evsiz Hayvanları Sahiplendirelim! Kediler bizim neşe kaynağımız. Sitemizden ücretsiz cins kedi sahiplendirme ilanlarına da ulaşabilirsiniz. Kedi Sahiplendirme İlanları yayınlanır.


Brittish ve Scottish fold 1. Sahibinden satılık İngiliz Kedisi ve Kıvrık Kulaklı İskoç Kedisi sahiplenme için fiyatları merak ediyorsanız ve kediler hakkında özellikleri bakımı ile ilgili bilgileri öğrenmek için hoşgeldiniz. Kedi tarihinde Father of the Cat Fancy (Kedi sevgisinin babası) olarak bilinir. Siz de ilanınızın yukarıda yer almasını istiyorsanız tıklayın.


Anne yanından BRITISH SHORTHAIR SCOTTISH FOLD. Kesinlikle her insanın kedi bakmasından yanayım ama kedinizi sahipleneceğiniz kişi çok önemli. Sizde ücretsiz üye olarak kedi sahiplenme ilanı verebilirsiniz. Diğer türler renk ve desenlerine göre basit şekilde tanımlanıyordu.


UCIuplaUX2LPxXDCrg7xbwrQ british shorthair ke. Exotic Shorthair Kulak Eğim Standartları Satılık Exotic Shorthair Fiyatları. Sahibinden ücretli ve ücretsiz evcil hayvan sahiplendirme, Yuva arayan, Kayıp, Çiftleştirme İlanları.


British shorthair sahibinden

Bursa, İstanbul, İzmir, Ankara Yavru Kedi Fiyatları. Pek çok web sitesi, dergiler ve TV programları bu kedinin çekici unsurlarını öne çıkarır: yuvarlak bir vücut şekli, tombul bir surat ve kocaman gözler gibi. Bu ırk kedilerde en sık görülen kürk rengi gridir, fakat bilinmeyen. Kullanıcılar tarafından ilan sitesine sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcılara aittir. Bunları Biliyor musunuz?


Kedi satışı hakkında komisyon geliri elde etmemektedir. Scottish Fold Kulübü hiç bir biçimde kedi satışı yapmamaktadır. Sadece sistemi üzerinden gelen ilanları yayımlayan ve kedilerin refah yaşamı için en doğru bilgileri kedi sahipleriyle paylaşan bir kulüptür. Ev ve Süs Hayvanları Satış. Kedi ilanlarını görmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.


Kargo ile gönderim teklif etmeyiniz. Yavrumuz fiv ve felv hastaşığı taşımadığı garantili olup Herpes virus, calici virus ve panlökopeniye karşı aşılanmış olarak teslim edilmektedirler. Email adresine yeni bir şifre gönderilecek. Wc eğitimi verilmiş olup kuru mama ile beslenmektedir.


Birbirinden güzel satılık yavru kedi burada ! Ev ortamında büyüyen, 2. Kuru mama ve tuvalet alışkanlığı vardır. Sahibinden sağlıklı tuvalet eğitimli ev ortamından pug mops bebekler yeni ailesine bekliyor Pomeryan stipz bucuk aylik disi Ay Önce. Scottish fold ve british fold yavruları ev kedisinden.


British shorthair sahibinden

Sahibinden britush shorthair yavrulari. Yanında birilerinin olmasından çok hoşlanır. Elimde kalan son yavrum. British Shorthair aramanızda ilan bulundu. Golden renk british shorthair.


Kedi sahiplenmekle karar verdim cinsi british shorthair olsun istiyorum sakin ve az miyavlayan bir cins olduğu için. Evde surekli olmayacağım kendi kendine yetebilsin istiyorum yine bu turun böyle olduğuna dair yazılar okudum. Bu cins kedi besleyen var mı aranızda, özellikleri yazdığım gibi mi acaba?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar