8 Eylül 2015 Salı

Ingilizce öğrenme uygulamaları ücretsiz

Teknoloji sayesinde yabancı dil öğrenmek her geçen gün kolaylaşıyor. Akla ilk gelen dil öğrenme uygulamalarından biri olan busuu, hem dil öğrenmek hem de pratik yapmak isteyen kullanıcılar için başarılı bir alternatif. Dil öğrenimin uygulamalarını sadece İngilizce ile sınırlamamak gerekiyor. Almanca, Fransızca ve Rusça gibi dilleri de öğrenmeniz mümkün. En İyi İngilizce Öğrenme Uygulaması FluentU.


Ingilizce öğrenme uygulamaları ücretsiz

FluentU bu listedeki İngilizce öğrenme uygulamaları arasındaki en benzersiz uygulamalardan biridir. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu uygulama sayesinde siz de işlerinizi aksatmadan ve tonlarca para harcamadan İngilizce öğrenebilirsiniz. Bilime dayalı tek lokmalık derslerle İngilizce öğren. Duolingo ile İngilizce öğrenin.


Dil Öğrenimi dalında Editörün Seçimi ödülü. Açık ara en iyi ücretsiz dil öğrenme uygulaması. Bu açıklamalar basit cümle, olumsuz cümle, soru cümlesi, or c. Biz de sizler için Android marketindeki İngilizce öğrenme amaçlı en iyi uygulamaları derledik ve listemize göz atmanızı tavsiye ederiz.


Hem Android hem de iOS için desteği bulunan uygulamanın dünya genelinde milyonlarca aktif kullanıcısı bulunuyor. Ayrıca kalitesi sayesinde de yatırım dahi almayı başarmış. Android ve iOS uygulamaları bulunan Voscreen, dil öğrenmeyi eğlenceli bir hale getiriyor. Böylece hangi hataları yaptığınızı kolayca öğrenebiliyorsunuz. Android ve IOS tabanlı yabancı dil öğrenme uygulamaları, uygulama marketlerinden en çok indirilen uygulamalar arasında son dönemlerde oldukça popülerler.


Sizde İngilizcenize yeni kelimeler katmak ve İngilizcenizi. Eğlenceli ve tamamen ücretsiz. LinguaLeo ile İngilizce, kullanıcılarına dil öğrenimini çeşitli etkinliklerle sunan bir İngilizce öğrenme uygulaması. Online İngilizce kursunu gün ÜCRETSİZ olarak deneyebilirsiniz.


Ingilizce öğrenme uygulamaları ücretsiz

Sizler için en iyi yabancı dil öğrenme uygulamalarını listeledik. Uygulamaları telefonunuza ücretsiz olarak indirebilir ve kendi ihtiyacınıza en uygun olan uygulamaya karar verebilirsiniz. Hemen Ücretsiz Denemek için Tıklayın.


Ancak, son zamanlardaki teknolojik gelişmelerle dünya neredeyse tamamen dijital bir çağa girmişken İngilizce öğrenme aktivitesinin de buna ayak uydurmaması beklenemezdi. Oynamak, öğrenmek ve konuşmak – günlük İngilizce konuşmalar için yaygın cümleler keşfedin! Konuşmak için popüler cümleler (cümle). Anadil bazında İngilizce öğrenme (dil mevcuttur). Hızla öğrenmek için en iyi ÜCRETSİZ uygulama.


Gerçek konuşmalarda İngilizceyi akıcı konuşma İngilizce Öğrenme uygulaması sayesinde, artık bir yandan kusursuz şekilde. En iyi İngilizce öğrenme uygulamaları. OS ve Android İngilizce öğrenme uygulamaları ile ücretsiz İngilizce öğrenmek hiç bu kadar kolay olmadı. Aşağıdaki üçünün de bir karışımı var.


Geldiyseniz muhtemelen zaten en azından biraz bilginiz var. Yani burada Android için en iyi İngilizce öğrenme uygulamaları! Busuu popüler bir dil öğrenme uygulaması. Yalnızca bir Android cihaz ile, yemek pişirmeyi, kırık bir rafı onarmayı ve hatta akıcı bir şekilde İngilizce konuşmayı öğrenmek çok kolay!


Makalemizde popüler olan ingilizce öğrenme uygulamalarından ve özelliklerinden bahsedeceğiz. Bu uygulamalar sürekli ve tam olarak kullanıldığından birçok İngilizce kursundan daha faydalı olacağına şüpheniz olmasın. Bu konuda bazı uygulamalar, ücretsiz ve reklamsız şekilde hizmet sunuyorlar. Reklam cümlesi değil, bilimsel çalışma sonucu! Kelime Öğrenmenin En Hızlı Yolu.


WordTest ile günde yarım saat çalış, haftada 2İngilizce kelime öğren. Her dilde olduğu gibi, İngilizce’de de hem yazılı, hem de sözlü dili öğrenebilmek için kelime dağarcığının olabildiğince geliştirilmesi gerekmektedir. Gerek okunanın anlaşılması, gerek yazabilme ve konuşabilme, gerek duyulanın anlaşılabilmesi için İngilizce kelime öğrenme.


PEVOCA Master ile KPDS, YDS, ÜDS, TOEFL, Proficiency ve benzeri dil sınavlarında çıkmış ve çıkması muhtemel binlerce kelime.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar