2 Eylül 2015 Çarşamba

Ankara kafa dinlenecek mekanlar

Kalinos Balık Restaurant: Sakin ve serin. Kafa dinlenecek ideal mekan. Eskiden Maltepe pazarının bulunduğu yere gidip takılıyordum. Baktım it köpek doluyor artık gitmiyorum. Ara sıra gidip kafa dinliyordum, sigaramı içiyordum.


Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir. Siz de Onedio’da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz. Sarıbeyler Köyü mutlaka görülmesi gereken bir yer. Kışın, kış sporları ile vakit geçirebileceğiniz merkezde, bahar ve yaz aylarında da doğa yürüyüşleri ile keyifli vakit geçirebilirsiniz.


Tipik Osmanlı mimarisi ile Safranbolu, iki buçuk saatlik yol mesafesi ile Ankara’dan hafta sonu kaçamağı dendiğinde muhtemelen de ilk kazanan. Ynt: Bursa Çevresindeki Hafta Sonu Kaçış Noktaları. Bursa denince,iskender kebap ve uludağ dan başka çağrışım yapmayan ben gibiler için güzel bir başlık. Forum formatı nedir nasıldır bilmem ama,devam ederseniz benim gibi seyahatlerinde transit geçiş yolu olmaktan çıkacaktır Bursa. Ankara’nın merkezinde bulabileceğiniz nezih ve ferah bir mekan herşeyden uzak sakin bir yer lezzet ustalarının bulunduğu aile veya arkadaşlar ile kesinlikle gidilebilincek yet tavsiye ederim.


Sonbaharda kafa dinlemek için otel 8Görüntüleme. Okula dönüşün, yaprak dökümünün ve turuncunun mevsimi olan sonbaharda kafa dinleyebileceğiniz yerleri sizin için listeledik. Konya Gezilecek Yerler: Konya - Mutlaka yapılması gereken şey için TripAdvisor gezginlerinin 7. Ankara manzarasini kafa dinlenecek yer olmasini saymıyorum.


MATDO CafeBistro sonrası insanların gitmeyi sevdikleri mekanlar. Bu sahil şeridinde güzel bir karadeniz turu ve deniz kıyısında kafa dinleyeceğiniz harika bir tatil yaşayabilirsiniz. Karadeniz Sinop ile Artvin arası. Giresun, Ordu ya da Trabzon sizin için güzel bir seçenek.


Yenibiriş ile kolayca ilan verebilir, aradığınız adaya. Ankara’ya yakın günübirlik ve konaklamalı gidebileceğiniz tatil yerlerini aşağıda görebilirsiniz. Afyonkarahisar gezilecek yerler ve Afyonkarahisar görülmesi gereken mekanlar hakkında en güncel bilgileri okuyun, tatili Neredekal. Maltepe mekanları arasında yer alan Green Paradise, adresi, yorumları ve resimleri ile mekan. Cuma cafe, Taksim Çukurcuma’da yer alıyor.


Mekanı bulmak öyle kolay değil biraz sokak aralarında kaybolmanız ve yenilikçi ruhunuzu harekete geçirmeniz gerekiyor. Belki de önünden bir çok kez geçmiş ve fark etmemiş bile olabilirsiniz. Kampanya ve duyurularından haberdar olmak için mekanı takip edin, yorum yazın ve puan verin. Göl kıyısı ya da ormanlık alan gibi yerler olabilir. Tarihi yer gezmelerinden sıkıldım, Bolu abant güzeldi, son tatilde oraya gitmiştik.


Yine o tarz bir yer arıyorum. Kısa tatiller, küçük kaçamaklar insanı yeniler. Ankara’ya en yakın rota olan Beypazarı oldukça ilgi çekici doğal harikalara ve tarihi evlere sahiptir. Ankaralılar için oldukça uygun bir haftasonu kaçamağı olarak göze çarpar.


Yakın Hafta Sonu Gezilecek Doğal Yerler listemizin ilki Sapanca ile İzmit arasında, Kartepe’nin eteklerindeki Maşukiye tam bir alabalık tesisi cenneti. Benim buradaki favori mekanım Yeşil Vadi. Yaz aylarında dahi ağaçların gölgesinin serinliğinde hepsi güveçte servis edilen tereyağlı alabalık, köfte, kaşarlı mantar. Istanbul’s most comprehensive local tours and experiences platform! Tunali ve bahcelide (baska yerler de olur) guzel kaliteli kafeler.


Ege’nin incisi ve modern yüzü olan İzmir, Anadolu’nun dünyaya kapılarını açma özelliğini taşıyor. Bereketli toprakları, tarihi ve kültürel bir çok zenginliğe sahiptir. Türkiye’nin İstanbul ve Ankara‘dan sonra en büyük üçüncü şehri olan İzmir, kendine has lezzetleri ve güler yüzlü insanları ile hoşgörü kenti olarak da biliniyor.


Bundan sonra geleceğim mekanlar arasında olacak Sözeri Bahçesi. Başka zamanda kahvaltısına mutlaka geleceğim. Bodrum, Marmaris, Antalya yine öne çıkan bölgeler olurken, Şile, Ağva gibi. Kaş’ın en büyük antik kenti olma özelliği taşıyan Xanthos Antik Kenti, Kaş’ta mutlaka görmeniz gereken yerlerden. Fethiye-Kaş karayolunun km.


Likya uygarlığının en eski yerleşim yeri olan antik kentin geçmişi, M. Fellows’un ortaya çıkardığı birçok eser. Kısa süre içinde çok popüler olacağına inanıyorum. En İyi Hamburgerciler, Önerilen Lezzetli Hamburger Dükkanları ve Mekanları.


Geçmişte hamburger denilince aklımıza McDonalds ve Burger King gibi zincirler gelirdi. Bu Fast Food zincirlerinin ürettiği hamburgerlerin sağlıklı olup olmadığı tartışılırken, her yanı yeni nesil hamburgerciler sardı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar