24 Ağustos 2015 Pazartesi

Yeni tanıştığın bir erkekle nasıl mesajlaşılır

Böyle bir şey hissedersen kaçma, konuşacak YENİ bir konu aç. Bir erkekle nasıl konuşulur diye düşünüp bulduğun konunun ya da soracağın sorunun ne kadar saçma olduğunun hiçbir önemi yok. Edeceğin en saçma laf heyecanlandığın için ya da sosyal baskıdan çekindiğin için teşekkür edip kaçmaktan iyidir. Bir Erkekle Nasıl Konuşulmalı.


Bir sonraki sefer bir erkekle konuşacağınız zaman aşağıda sizler için hazırlamış olduğumuz on önerileri uygulamaya çalışın. Yeni tanıştığım bir erkekle ne konuşabilirim ? Onun mesajlarının aslında ne anlatmak istediğini Pudra. Sıradan bir konu üzerine bile sıcak bir sohbet geliştirebileceğini unutma. Karşındakinin bir erkekten ziyade bir insan olduğunu anımsarsan işler yolunda gidecektir. Bu aşamada yapılabilecek en iyi şey ortak.


Ancak ne amaçla olursa olsun karşınızdaki kişinin düşünce tarzını öğrenmeye yönelik bazı sorular sorabilirsiniz. Yeni Tanıştığın Birine (Erkeğe veya Kadına) Sorulacak Sorular. Arkadaş arıyorum dediğinizi ve yeni birisiyle tanıştığınızı düşünün.


Birbirinizi tanıma macerasının ilk hamlesi olan ilk aramayı kim yapmalıdır, kadın mı erkek mi? Aksi takdirde yeni tanıştığınız bir kız sizin şu muhabbetlerinizi dinlemek zorunda değil;. Hoşlandığınız Bir Kızla Nasıl Mesajlaşılır?


Bu çocukla vakit geçirmek. Kız en fazla birkaç kelimelik bir cevap verebilir. Bu sefer başka bir konu açman gerekir. Ve sohbet de öylece kalır. Erkeklerin bir kızla mesajlaşırken yaptığı ikinci önemli hata da yeni mesajlaşmaya başladıkları bir kızı hemen daha ilk mesajlaşmada buluşmaya çağırmaktır.


Kızın telefonunu alırsın. Gerçekçi olmak önemlidir. Rol yaptığın ya da kandırmaya çalıştığın izlenimi verebilirsin. Duygularını açarken çok abartılı olmamalısın. Bir erkeği mutlu etmenin yollarından en iyilerini seninle şimdi paylaşacağım.


Aslında erkekleri mutlu etmek sandığından daha kolaydır. Onunla yeni çıkmaya başlamış olabilirsin ya da uzun süredir çıkıyorsundur ve ilişki artık sıkıcı bir hale gelmiş olabilir. Yeni başlayan arkadaşlar için bunlar kesinlikle önemli tavsiyelerdir. Ama daha ileride konuştuğunuz konuların önemi kalmayacak, hatta bakışlarınız ve beden diliniz çok daha önemli bir hal alacak, tabi ki hepsinin bir sırası var önceliğinizi muhabbetinizi geliştirmeye ve ilgi çekici konuları öğrenmeye verin!


Bir kızla nasıl konuşulur konusunda öncelikli olarak öğrenilmesi gereken doğal davranmanızdır. Doğal davranmak sizi her zaman için ön planda tutacaktır. Bu sebepten ötürü doğal davranan erkekler çok daha avantajlı olmaktadır.


Fakat doğal davranmak bir kızla tanışma anlamında yeterli değildir. Sizin Bilmediğiniz Bir Şey Söylemesini İsteyin. Bu, sizin daha önce duymadığınız bir konuyla ilgili olabilir veya kendisiyle ilgili yeni bir bilgi olabilir.


Ne olursa olsun, daha önce hiç duymadığınız bir şey olmalı. Daha belirli bir konu için hobisiyle ilgili bir şey söylemesini isteyebilirsiniz. Yorumları yaptınız, şu anda sohbeti devam ettiriyosunuz. Artık yeni bir soru sormanın vakti geldi demektir.


Az önce yorum yaparak, mantıklı bir şekilde konuşarak kalitenizi kıza belli ettiniz ve soru sormak bundan sonra size serbest. Evet günümüzde böyle bir şey var bir kız bir erkekle konuşur bunun adı takılmaktır. Bu biz evliyiz ama sikiş ay sevişmiyoruz gibi. Peki bir erkeğin gerçekten aşık olduğunu nasıl anlayabilirsiniz?


Aşık olan erkeğin aklından o an neler geçiyordur? Erkekler için aşık olmak gerçekten mutluluk verici bir deneyim olsa da emin olabileceğiniz tek bir şey varsa o da aşkın erkekleri kadınlarda olduğu gibi uzun süreli olarak etkisi altına almadığıdır. Yeni bir kadınla tanıştınız ve ertesi gün ona mesaj atmayı düşünüyorsunuz,.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar