11 Ağustos 2015 Salı

Facetime yurtdışı arama ücretlimi

Kullanıcılarımızdan zaman zaman iMessage ve FaceTime ile ilgili sorular geliyor. Geçenlerde paylaştığımız “iMessage Hakkında Sık Sorulan Sorular” başlıklı yazımızla iMessage’la ilgili soruları elimizden geldiğince cevaplamaya çalışmıştık. Bu sefer de FaceTime ile ilgili sık sorulanlar soruları cevaplayalım istedik bir yazı altında.


Phone Facetime hizmetini ve ücretini durdurun ! Phone kullanıcılarının yaşadığı en sık sorunlardan biri ise Facetime ve iMessage uygulamalarının sürekli doğrulama kodu göndererek yurt dışı sms ücretlerini faturanıza veya bakiyenize yansıtmasıdır. Her ay 4-doğrulama işlemi sonucunda GSM Operatörünüzün yurt dışı sms ücretleri doğrultusunda. Aslında daha önce paylaştığımız yazılarda parça parça bu soruların çoğunun cevaplarını vermiştik fakat bu konularla ilgili tek bir yazı olmadığı için derli toplu durması açısından bir yazı paylaşayım istedim.


Bu sayede Soru Cevap Sitemize bu konuyla ilgili gelecek soruları. Turkcell i aradığımda tatmin edici bir yanıt veren olmadı. Yine aynı numaraya adet mesaj gönderdiğim faturada gözükünce size sormaya karar verdim.


Numaralar ve arama tarihleri aşağıdadır. Popüler sohbet yazılımı, böylece Skype, Viber ve diğerlerinin karşısında çok güçlü bir rakip haline. Facebook Messenger ile sesli görüşme yapmak için uygulamadaki Kişiler bölümünde aramak istediğiniz kişinin adının yanındaki telefon simgesine tıklamanız yeterli. Her iki tarafında internet bağlantısına sahip olduğu durumda, iPhone’daki sesli FaceTime görüşmelerine benzer bir şekilde aramayı gerçekleştirebiliyorsunuz.


Arama yapmak istediğiniz kişiyi telefon rehberinizden işaretleyip (ya da numarasını yazıp) seçeneklerden “video call” ya da “video araması”nı seçerek Görüntülü Görüşme’yi başlatabilirsiniz. Aradığınız kişi, çağrınızı kabul ettiğinde birkaç saniye içinde Görüntülü Görüşme başlamış olacaktır. Amazon Echo Cihazlarında Skype çağrıları. Alexa’dan Skype kişilerinizden birini aramasını istemeniz veya bir telefon numarasını sesli söylemeniz yeterli. Net üzerinden en güncel teknoloji haberleri, son dakika gelişmeler ve incelemeleri uzman ekibimiz sayesinde bulabilirsiniz.


Satın Alma ve Sorgulama Apple Online Store. Donanım, yazılım ve üçüncü taraf aksesuarları satın almak için Apple Online Store’u ziyaret edin. Telefonla veya sohbet üzerinden Apple Destek bölümüyle iletişime geçin, bir onarım planlayın veya iPhone, iPa Mac ve çok daha fazlası için bir Genius Bar rezervasyonu yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar