31 Ağustos 2015 Pazartesi

Rüyada demir para çalmak

Rüyada Para Çalmak Çaldırmak. Evli erkek için bu rüya günahların artmasına ve pişmanlıklar yaşamaya, etrafının kalabalık olacağına tekabül eder. Rüyayı kamu görevlisi görmüşse elinize toplu para geçeceğine, sorunsuz hayat yaşamaya alamettir. Rüyayı gören kişi, hoşlanmadığı bir kişinin canını sıkmak ve kendisine gözdağı vermek için bazı planlar içerisindedir.


Paranızı çaldırmış olmanız ise gizlediğiniz şeylerin açığa çıkmasına delalet eder. Bunu öğrenen bir kişi olabileceği gibi bütün çevreniz de olabilir. Gayrimenkul ve para yani zenginliktir.


Bu dönem zarfında özellikle etrafınızdaki insanlar tarafından çalışkanlığınız üzerine iyi sözler duyabilir ve bu sözlerden motive olabilirsiniz. Rüya sahibi sıkıntı içindeyse refaha erer, iş hayatında başarı ve kazanç elde eder. Rüya sahibinin yakın çevresinden alacağı haberlere ve onların dertlerine ortak olmak durumunda kalacağına tabir edilir.


Hatır ve kıymet bilen, cefakâr olan, sevdiklerinden hiçbir şeyi esirgemeyen bir kişinin varlığına delalet eder. Kırgın ve kızgın hallerinizin çok fazla artması manasına da gelecek bir rüya olarak tabir edilmektedir. Elinize geçecek bir miktar para sayesinde ufak tefek borçlarınızda azalma olabilir. Elinizden çıkacak para ile birlikte bazı borçlarınız azalıyor.


Aynı zamanda manevi anlamda boşlukta yaşadığınız şeklinde yorumlanır. Bazı tabircilere göre ise. Yaşanan kötü bir olaydan ötürü uzun bir süre üzüntü yaşanacağı, mal mülk konusunda akrabalardan biri ya da birkaçı ile ters düşüleceği, anne baba arasında soğuk rüzgârların eseceği, bu yüzden beklenmedik sorunlar yaşanacağı, hayırsız bir akrabanın oyununa gelineceği ve büyük. Size ilk olarak genel anlamda rüyada kağıt para görmek nedir, sorusunun cevabını aktaracağımız bu yazımızda aynı zamanda hayatınızın bundan sonraki yılları için son derece önemli olan ilâhî uyarıları da aktaracağız. Kişi rüyasında bu parayı eğer hayır işlemek niyeti ile veriyorsa gerçek hayatta da iyi niyetli kalbinin mükafatını alacağı bir durumla karşılaşacağı anlamına gelir.


Bu rüya kişinin şiddetli bir istek ile dolu olduğuna vurgu yapar ve bu şiddetli isteğin doğru kullanılmaması halinde kişiyi musibetlere ve belalara atacağı üzerinde durulur. Kişinin karşı cinsle olan diyalogunda güzel şeyler yaşamasıdır. Kimi alimler bu rüyayı evlat sahibi olmak biçiminde de yorumlamışlardır. Rüyanızda para çalmanız elinizde olmadan bazı kimselerin gizledikleri şeyleri duyacağınıza delalet eder.


Bir işe niyetlenmek ve bunun için harekete geçmek demektir. Komşudan ya da arkadaştan para çalmak, onlarla yaşanacak sorunlara, münakaşalara ve kavgalara alamettir. Rüya sahibinin kendisine ait olmayan bir malvarlığı, servet veya mirasa göz koyması ve haksız bir şekilde onu elde etme çabalarına girişeceğini gösterir. Ya da kişinin sosyal çevresinde gözden düşmesine. Para, alçak söze, dostlarıyla karşılaşıp görüşmeye, feryad etmemeye ve şerre delalet eder.


Rüyada demir para çalmak

Sarığı içinde görülen para, abdest bozmaya delalet eder. Bir kimse rüyasında demir ve bakırı eritiyor’sa kendisiyle övünebileceği bir iş görecektir. Rüyasında demir erittiğini gören kimse halkın diline düşer ve insanlar onun dedikodusunu yaparlar. Ticaret hayatında bir arkadaşının hatası yüzünden sıkıntılara girmek ve kendini aklamak zorunda kalmasıdır. Para görmek ile ilgili rüyaların yorumları, kişiden kişiye çok farklılık gösterir, bu nedenle ayrıntılı olarak tabir edilmesi gerekir.


Rüyayı gören kişinin çevresinde bulunan yakın bir arkadaşı aracılığı ile yeni ve hayırlı bir işe başlayacağına, bu işin ekmeğini uzun bir zaman yiyeceğine ve yine bu işten gelen hayırlı paralar ile kendisi ve ailesine yatırım amaçlı mallar alacağına. Para çalan kimse para ya daa mal kaybeder yahut hakkı olaan elinden alınır. Uzun bir süre çalışarak mal edinmek demektir. Rüyayı gören kişinin yatırım yapmak amacıyla ileride çok değerleneceğini öğrendiği ve ileride kazanç elde etmek için satmak amacıyla alacağı küçük bir arsa, uygun fiyata bir daire ya da ucuz fiyata bir araba demektir.


Rüyada demir para çalmak

Bir diğer rüya tabirine göre isee bu rüya yakın zamanda elde edeceğiniz paaraya alamet eder. Allah razı olsun senden allaha emanet ol. Para kazanmak artık sizler için daha kolay olacak. Aile içi refahınız artabilir. Zayıflıktan kurtulmaya işarettir.


Demir Almak ile ilgili sizin rüyalarınız. Merhaba,rüyamda değişik bir evin kapısına geldim,ama bizim evimizmiş. Mavi renkli demir bir kapının önündeyim. Bizim zilimize basıyorum.


Rüyada demir para çalmak

Uzun uzun zile bastım,en sonunda babam açtı ve ben eve girdim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar