24 Ağustos 2015 Pazartesi

Protein tozu kullanım şekli

Protein tozu kullanım şekli

Tabi ilk protein tercihiniz protein tozu yerine süt, et, yumurta, yoğurt, kuruyemişler ve genel olarak süt ürünleri gibi yüksek oranda hayvansal ya da bitkisel protein içeren gıdalar olmalı. En iyi zamanlama ve kullanım miktarları hakkında tavsiyeler. Arasında: Öğünlerin arasında uzun bir zaman varsa protein tozu muhakkak kullanılmalı.


Protein tozu kullanım şekli

Kas kaybetmek istenmiyorsa vücut iyi şekilde beslenmek zorunda ve kesinlikle uzun süre aç. Bunu en iyi şekilde ihtiyacınıza göre alacağınız ürünün kullanma kılavuzunda görebileceksiniz. Yazının başlangıcında da bahsettiğimiz üzere, protein tozu kullanımı, ihtiyacınız olan besini size pratik bir şekilde sağlamanıza yarar.


Doktor kontrolünde de birçok hasta ihtiyacı olan besinleri, bünyelerini güçlendirmek adına çoğu zaman kullanırlar. Bu noktada hem hızlı hem de yavaş sindirilen bir protein tozu kullanmak iyi bir fikirdir. Yüksek amino asit profiline sahiptir. Hangi takviyeyi kullanırsak kullanalım mutlaka su alımımızı arttırmamız gerekmektedir. Neticede bu tarz ürünlerin böbreklerde süzüldüğünü ve karaciğerde işlem gördüğünü hatırlatmak isterim.


Her çeşit protein tozu farklı bir hız ile sindirilir. Bu yüzden proten tozu çeşidine göre tüketilmesi gereken zaman farklıdır. Protein tozları doğru olarak nasıl kullanılır? Aslında tüm protein tozu zaman kargaşası bundan ibarettir.


Kas gelişimi için antrenmandan önce ve sonra tüketebilirsiniz. Genelde protein tozu için günlük tüketim en fazla gr civarı önerilir. Whey protein tozu markaları, fiyatları ve kullanım alanları ile ilgili daha detaylı bilgi almak için bu sayfaya da bakabilirsiniz. Beğenin,Paylaşın,Abone olun! Normal kullanım = 2ml süt ile Ölçek toz kullanılır.


WEIDER Shaker ya da mikser kullanarak karıştırınız. Yanlışın var hocam bi ölçekte 2. Antremana girmeden önce yemek ye yarım saat önce felan üstüne bi ölçek tozu 200ml suya veya süte karıştır iç antremandan sonrada ölçek tozu suya veya süte karıştır iç. Hidrolize protein tozu özelliği taşıyan Dymatize ISO 10 bu özelliğiyle piyasada kendisini ne kadar ayrıştırıyor bilinmez ama kıymetli bir whey protein olarak değerlendirilmesi gerektiği aşikar. Piyasada bulunan ucuz görünüp aslında.


Maca Tozu ( Maka Tozu ) 1Gr , Maca Tozu yararları, yan etkileri, faydaları, fiyatı, çeşitleri, içeriği ve gerçek kullanıcı yorumlarına buradan ulaşabilirsiniz. Sizin için protein tozunun kullanıldığı en verimli zaman dilimlerini bu yazımızda anlatacağız. En iyi sonuçları almak için bir karıştırıcı kap kullanın. Bilinçlenen sporcular ve yoğun yaşam temposu dolayısı ile protein tozu kullanımı birçok sporcu tarafından yaygın hale geldi.


Protein tozu kullanım şekli

Peki protein tozu nasıl kullanılmalı? Bu yazımızda buna değineceğiz. Hedefe uygun olarak içeriği ve kullanım şekli değişkenlik gösteren protein tozu ne işe yarar ve faydaları nelerdir, sorularının yanıtı da değişkenlik göstermektedir. Oldukça farklı çeşitleri bulunan bu tozun en yaygın olarak tercih edilenleri whey ve kazeindir. Laktoz intoleransı olan kişiler sütten dolayı rahatsızlık yaşayabilirler.


Kullanım Şekli 1:porsiyon (200g,ölçek) damak tadınıza göre 3ml. L-Arginine, Türkçesi ile Arjinin, bir amino asittir ve çeşitli durumlarda esansiyel amino asit grubuna dahil olmaktadır. Bazı hastalıklarda oluşabilen arjinin eksikliği yüzünden bazen doktorlar da bu amino asidi tedavi yöntemli olarak kullanmaktadırlar.


Bizi ilgilendiren ise, bu maddenin sporculardaki, bir besin takviyesi yani supplement olarak kullanımı. Yani protein tozu kullanımı, kas gelişimine hızlı ve etkili biçimde destek olur. Ancak bu, protein tozu kullanırken başka bir gıda tüketmenize gerek olmadığı anlamına. Birçok protein tozlarında olduğu gibi bu üründe de kullanım şekli ve oranı önemli olmaktadır. Hardline protein tozu nasıl kullanılır?


Ayrıca günde bir kereden fazla da kullanılacağını söyleyebiliriz. Performansı hissedilir derecede etkiler, ancak performans arttırıcılardan farklı olarak etkiler. Karbonhidrat Tozunun Faydaları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar