14 Ağustos 2015 Cuma

Denizciler için hava durumu uygulaması

Karada ve Denizde, hava tahminlerine ulaşmak için elinizden düşürmeyeceğiniz çok başarılı bir uygulama. Windy (aynı zamanda Windyty olarak da bilinir), profesyonel pilotlar, sörfçüler, denizciler, balıkçılar, fırtına avcıları ve hava durumu meraklıları tarafından güvenilir ve sezgisel, hızlı, verimli ve en doğru hava tahmin uygulamasıdır. Apalon Apps Kötü havanın size sürpriz yapmasına izin vermeyin!


Canlı hava durumu ile birlikte göz kamaştırıcı duvar kağıtlarını ana ekranına ayarla ve karşılaşacağın herhangi bir hava durumunun farkında ol. Dışarıda hava ister bulutlu, ister yağmurlu, ister karlı, hatta. Listenin ilk uygulaması olan WindGuru özellikle sık sık denize çıkmak zorunda olan balıkçılar için mutlaka kullanılması gereken uygulamalar arasında yer alıyor. Denizin ortasındayken patlayan hava ve ters esen rüzgar özellikle küçük kayıkları ve tekneleri tehlikeye sokuyor. Mümkün olduğunca basit ve sezgisel olması için özel olarak tasarlanmıştır.


Sadece bir tıklama ile bulunduğun konum için hava durumu bilgilerini durum çubuğuna alabilirsin. Denizlerimizdeki hava durumunu anlık olarak Deniz Durumu mobil uygulaması ile cebinizde. Tüm çerezleri kabul etmek için Kabul et ve devam ete tıklayın, veya çerez ayarlarınızı değiştirmek için aşağıya tıklayın. Söz konusu İstanbul ise hava tahmin sitelerinin tahminlerine fazlada uymamak lazım. Balığa çıkarken gerekli önlemleri almalı.


Mesela yağmur yok yağmayacak dedikleri bir gün eve perişan vaziyette gelebilirsiniz. Poseidon Weather için Rüzgar hava tahmin uygulaması tanımı yapılmaktadır. Denizciler haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın!


Bulunulan noktanın rüzgâr tespitini yapan uygulama, denize açılmak isteyen amatör kişiler ya da denizciler için çok kullanışlı bir uygulamadır. Bu açıdan denizler üzerinde hayatlarını idame ettirmek zorunda olan denizciler için hava olayları ve yaratacağı sonuçlar çok daha fazla önem taşımaktadır. Ekonomi fiyatı Kitap kategorisinde.


Hava Forum sitesi mükemmel bir alandır çünkü yalnızca bir denizlerde rüzgar durumu, rüzgar tahmini, denizlerde hava durumu verilerinin verildiği site olarak düşünmemelisiniz aynı zamanda meteoroloji olayları hakkında tüm bilgilere geniş bir şekilde yer verilmiştir. Forum sitesinin en büyük özelliği ise üyelerinin aktif olarak yer alıyor olması çünkü bu şekilde. Sabah kıyafetlerimizi giyerken, yolculuklarımızı planlarken ya da bir etkinlik düzenlerken mutlaka hava durumunu kontrol ederiz.


Bu ilginç kitapta, hava durumuyla ilgili merak ettiğiniz her şeyi bulabilirsiniz. Hava durumu günlük yaşamımızda çok önemlidir. Baglama Kutugu Ruhsatnamesi olmayan, arkasinda, 2. Bu, özellikle planör paraşütçüleri, uçurtma uçuranlar, denizciler ve rüzgarla alakalı diğer sporlarla alakalı kişiler için faydalıdır. Uygulama rüzgar şiddetini gösterir.


Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. Valiliği Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Toplantı Salonu’nda. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahmin raporunu paylaştı.


Boat Show Fuarı’na katılan Antalya DTO üyesi 1denizci İMEAK DTO tarafından. Emniyetten kumar ve tombala uygulaması. Daha önceden aralarında husumet olduğu iddia edilen bir grup ile Hızır Sürücü Kursu Sahibi Hızır Yavuz arasında çıkan çatışmada yoldan geçen vatandaş da yaralandı. Kredi Kartıyla Taksitle öde, İstersen Kapıda Öde. Navionics Boating Europe, her denizcinin elinde olması gereken bir uygulamadır.


Hatay’ın Payas ilçesinde polis yeleği giyen öğrenciler, trafik uygulaması yaptı. Weather Channel dünyanın en çok indirilen haber ve hava durumu uygulamasıdır. Seyir halinde bulunan tekneler Bayraklarını gece çekili bırakabilirler.


Karaya çekilmiş teknelere Bayrak çekilmez. Askeri gemiler hariç, bütün tekneler sadece bir adet Türk Bayrağı taşırlar. Askeri olmayan teknelerde birden fazla Bayrak taşınması ancak Ulusal Bayramlarda mümkündür. Boğazı ile adalar hattında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ Deniz Ulaşım A. Denetimlere özel harekatçılar da katıldı. Bin 5aranan şahıs yakalanırken, 1de kişi gözaltına alındı.


Toplantıda, Bölgede denizcilerin sorunları, Aliağa Pasaport Polisi uygulaması, liman ve tersane yatırımlarıyla, denizcilik mevzuatı konuşuldu. Deniz Ticaret Odası’nın organizasyonunda, Aliağa’da bir toplantı düzenlendi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar