12 Ağustos 2015 Çarşamba

Sahibinden ilan kabul etmiyor

Sahibinden İlanımı Kabul Etmiyor! Siz de kendi güvenliğiniz ve diğer kullanıcılar için, satın almak ya da kiralamak istediğiniz gayrimenkul ile ilgili kesin karar vermeden ön ödeme yapmamaya, avans ya da kapora ödememeye özen gösteriniz. Konut imarlı tek tapu Arsa ! Hendek Sakarya Satılık Arsa Fiyatları ve Satılık Emlak İlanları sahibinden. Oto alım satım ilanlarında kullandığım cep telefonu numarasıyla x bir ilan kategorisinde ücreti mukabilinde ilan verme talebimizi kabul etmiyor. Takılabilecek tüm aksesuarları taktım.


Türkiyenin numaralı alışveriş sitesi olduğunu herkes biliyordur heralde. Günlük milyonların ziyaret ettiği sitede herkes birşey almak yada satmak ister. Eğer sizde sahibinden com sitesinden ürünlerinizi satmak istiyorsanız ve para kazanmak istiyorsanız üye olmanız gerekmektedir. Ama aklınızda olsun, onu da kabul etmiyor.


Yani özetle, baydılar artık. Zaten sürekli sorun çıkarttığı ve müşteri hizmetleri de berbat olduğu için şikayetçiydim. O ilan başına kuruşu almak biraz sıkar.


Kiracı mülk sahibi ilişkisi sanal ortamda olmakta, zaten sahibinden. Alternatifi olmayan bu sitelerin her şartını tüketiciler kabul etmek zorunda kalıyor. Bunlar Kıbrıs’ın her iki halkına ait olanlardır.


Onun dışında, Türkiye’nin kendi kıta sahanlığında kabul ettiği, Rumların da kendi Münhasır Ekonomik Bölgesinde (MEB) kabul ettiği bölgeler kesişiyor, tartışmalı bölge olarak değerlendiriliyor dedi. Bakan Özersay: “Türkiye MEB ilan etmedi. Eski üyeliğimle ilgili hiçbir bilgiyi hatırlamıyorum, yeni üyelik açmak istiyorum fakat telefon numaram eski üyelikte kayıtlı olduğu için yeni üyeliğe numaramı kabul etmiyor. Onu da kullanılıyor veya kurallara uygun değil diye kabul etmiyor. Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.


Yeni e-postamın onaylanmas. Alışveriş sitelerinde birsürü var bunlardan. Aracın ne kadar yattığı belli değil,ya hurda belgeli hiç evragı yok,ya da sene önce satışı yapılmış ve sahibi kayıp. Neymiş illa Kredi kartı bilgileri girecekmişiz.


Bu amaçla çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin en çok kullanılan ilan ve alışveriş sitelerinden biri olan sahibinden. Doğa ve hayvanları korumayı besleyenleri bilinçlendirmeyi hedefledik. App Store’daki yerini aldı.


Geçtiğimiz aylarda GittiGidiyor. Bazı satıcılar ise ilanlara ‘acil’ notunu koymayı ihmal etmiyor. Gerçek kelle saçıdır’ notu düşülmesi dikkat.


Ev sahibi kesinlikle evcil hayvan kabul etmiyor. DOLANDIRICILARA DİKKAT ! Son günlerde yeni bir canlı sahiplenmek isteyen üyelerimiz dolandırıcıların ağına düşmektedir. Bu sebep ile, kendi güvenliğiniz ve dolandırılma risklerini ortadan kaldırmak için satın almak istediğiniz canlıyı teslim almadan lütfen kimseye ön ödeme veya kapora göndermeyin. Eğer bu sitemizi ilk ziyaretiniz ise kayıt ol linkine tıklayarak kayıt yaptırabilir ve sitemizin tüm özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Fatsa emlak otomobil iş seri ilanlar sayfası.


Fatsa seri ilanlar sayfasına hoşgeldiniz. Ordu ilinin Fatsa ilçesine ait Emlak, Vasıta, İş, Alış-Satış, Hayvanlar Alemi kategorilerinde yer alan ilanları listelemek için aşağıdan ilgilendiğiniz kategoriyi seçebilirsiniz. Rotatifler, Türk basın tarihine damgasını vuracak Hürriyet için dönüyor ve Türkiyeyeni bir gazeteye uyanıyor. Belediyeler daha önce başvurusu yapılan inşaat ruhsatları ile ilgili işlemlerini durdururken yeni başvuruları kabul etmiyor. Yüzde – 7’si daha fazla rant gibi amaçlarla anlaşmayı kabul etmiyor.


Bu gibi sıkıntılarda bakanlık veya yerel yönetim bize destek olmuyor. Destek istiyoruz” değerlendirmesini yaptı. Muğla Arkadaşlık Sitesi Bayan Erkek Arkadaş Bulma Ücretsiz İlan ver Muğla arkadaşlık sitesi sizi sadece Muğlada yaşayan bay ve bayanlarla tanıştırır.


Sitesi ile bir çok mevcut arkadaşlık sitelerinden farklı olarak hiç bir hizmet için sizden maddi bir şey talep etmiyor ve sizin en iyi arkadaş bulabilmeniz için üyelik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar