18 Ağustos 2015 Salı

Lina ismi ne demek

Bunun, çocuklara isim olarak konulmasının bir sakıncası yoktur. Ama telaffuz açısından Türk diline daha uygun bir isim bulmanızı tavsiye edebiliriz. Ziyaretçilerimiz bu isim için adet yorum yaparak fikirlerini beyan etmişlerdir. Lina ismi, Haşr sûresinin 5. Pelin Akil doğacak bebekleri için sosyal medya hesabı açtı. Akrostiş şiir, isim Kuran’da geçiyor mu?


Dini açıdan incelenmesi, caiz mi? Cevap: Değerli ziyaretçimiz, Line ismi, Kuran ı Kerimde Haşr Suresinin 5. Ayette “lîne (لِينَةٍ)” kelimesi şeklinde yer almaktadır. Line kelimesi, “yumuşak hurma ağacı” anlamına gelmektedir.


Dinen caiz olup olmadığına ve konulabilir olup olmadığına dikkat etmeniz ne güzel. Yani bu ismi çocuğunuza koyabilirsiniz. Günümüzde de kız çocuklarına prenses anlamında Elina ismi verilmektedir. Mekselina: Ashab-ı kehf´den - uyurlar´dan biri.


Efsus ya da Yarpuz denilen bir şehirde Dakyanus (Dakyus) adındaki zalim hükümdar, halkı kendisine ve putlarına tapmaya. En güzel ismi bulmanıza yardımcı olabilecek bebek isimleri bulma konulu yazımıza göz atabilirsiniz. Soyisimleri ile birlikte kader sayısı hesaplayıp, bu sayıya göre tablodan kader yorumuna bakmalılar.


Wisconsin eyaletinde yerleşim yeri. Mississippi eyaletinde yerleşim yeri. Ve üstüne bir de Kuranı Kerimde geçiyor. Arapça kökenli olduğu düşünülüyor. Allah sağlıkla kavuştursun.


Alina isminin cinsiyeti: Kız. A harfi ile başlayan isimler listemize göz atabilirsiniz. En azından bilgiyi merak etme konusunda ismimizin anlamından başlasak fena olmaz. Elina ne demek Elina isminin anlamı Elina isminin anlamı nedir Elina ne anlama geliyor Elina ne demek Elina isminin anlamı Elina isminin anlamı nedir.


Linda ismi caiz olmayan isimler listesinde yok. Lena isminin sitemizde görüntülenme sayısı 88. Alisa isminin özellikleri nelerdir? Tarkan kimdir eşi Pınar Tevetoğlu kim kaç. Liya ne demek anlamı ne?


Malesef internette bu isim hakkında fazla bir bilgi yok ama biz sizler için lina isminin anlamı ve kökenini,lina ismi kuranda geçiyormu,lina ismi caiz mi,lina isminin yanına yakışan isimler hangileridir gibi pek çok sorunun cevabını araştırdık ve bulduk. Pera ismi vermek caiz midir? Dünya çapında tanınmasını sağlayan A la luna ve Heaven is a place on earth parçaları hit olmuştur.


Tuana ismi ne anlama gelir? Benim bildiğim tuanananin anlami güçlü demek. Cennetteki hurma fidesi demek.


Sevde lina :) Bende kız olsaydı bunu istiyodum zeynep lina yada elif lina da olabilir ama sevde lina sanki şarkı gibi çok hoşuma gitmisti. Ada lina ismi de guzel canm. Arel, erkek çocuklarına konmaktadır ve Temiz, dürüst kimse anlamına gelmektedir.


Kayıtlarımıza göre Arel ismi kuranda geçmiyor görünüyor ancak siz yine de islami kaynaklardan araştırınız. Ben bir Türk dil bilimi eğitimi almış bir kişi olarak bugüne kadar bu ismi hiç bir metinde okumadım. Tartışmak çok saçma, çocuğunuza ne isim verdiğinizin çok bir önemi yok.


Vatana millete faydalı bir insan olması.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar