13 Ağustos 2015 Perşembe

Düşmana atarlı sözler

Bu sayfada düşmana sözler bulacaksınız. Sayfamızdaki düşmana ağır kapak sözleri facebook, twitter ve. Giderli Sözler, Atarlı Sözler, Gider Yapan Mesajlar, Atarlanma Sözleri yer almaktadır. Nasıl koydum ama insan yerine seni. Ağır konuşuyorsam sustuklarıma sayarsın.


Ben yokken rüzgаrım eser o dа size yeter. Makyajı akıyor farkının, herkesleşiyorsun. Konumuzu beğeneceğinizi ve faydalanacağınızı umuyoruz.


Doğru yolda olup olmadığını halen sorabiliyormusun? Pes dedirtecek konuma geldin sana bravo demekten başka hiçbirşey demiyorum yazıklar olsun. Hayat benim diyorsun o halde benden hayatına müdahale etmemi ne bekliyorsun? Giderli sözler yazımızda en giderli sözler, birbirinden atarlı giderli sözler, en müptezel giderli sözler bulabilir ve paylaşabilirsiniz. Sayfanın Konusu;düşman çatlatan sözler, düşmana atarlı sözler ,düşmana laf sokucu sözler,düşman çatlatan mutluluk sözleri,düşmana kapak sözler,dosta düşmana karşı anlamlı sözler,düşmana sözler resimli,düşman çatlatan sözler resimli,.


Düşmana atarlı sözler

Konuşmak isteyen herkes arkamdan konuşabilir. Unutmayın martı pisliğiyle deniz kirlenmez. Bizlerde sizler için en yeni küfürlü sözler ile beraber tüm zamanların en küfürlü sözlerini, en ağır sözlerini ve laf sokucu küfürlü sözlerini bir araya getirdik. Bizler de sizler için bugün afili sözler yani havalı sözleri derledik.


Kendine karşı öz güveni oldukça fazla olan ve bundan dolayı karşısındaki kişiyi anında ters köşe yapacak mafya sözleri ağır olanlarını bu yazımızda bulacaksınız. Ayrıca yine burada sizlerinde yararlanması için resimli mafya sözleri facebook twitter sayfalarınızda paylaşabilirsiniz. Arkadaşlara Laf Sokucu Sözler. Ağır Sözler, Sert Sözler, Ağır Laflar, Ağır Mesajlar. Bu kısımda sozunenguzeli.


Sen de zerre kadar insanlık kaldıysa gözlerime bak dikkat et adamlık demiyorum. Onun zerresinin sende kalmadığını biliyorum. Adam olan kadını ağlatmaz. Sevgiliye ve arkadaşa küfür etmeden, onları perişan edeceğiniz en güzel laf sokucu sözler için hazır mısınız?


Geç kalınmış bir sevgi, idamdan sonraki affa. Aradığınız havalı sözü burada bulacaksınız. En iyisi sen şimdi git uyu. Dosta keyif, düşmana acı verir! Zaten sen beni ancak rüyanda görürsün artık!


Cool Sözler bölümümüzde havalı, karizmatik, tarz sözleri bulacaksınız. Herkese giden bize gelmesin, bizde herkese göre bir şey yok! Susan birini yenemezsin. DÜŞMAN ÇATLATACAK GÜZEL SÖZLER. Burada yazacaklarımızı sadece erkekler değil bayanlarda yazabilir karşısındaki kişiye söyleyebilirler.


Düşmana inat bir gün daha yaşayacaksın. En güzel ve anlamlı kısa kapak sözler. Resimli kısa kapak sözleri bir araya getirdik. Güzel Sözler Link Listesi.


Düşmana atarlı sözler

Hava attığın yerde Benim rüzgarım eser. Buğulu camlardaki sözler gibisin. Fahişe olmuş ruhların ispatı yoktur, bu yüzden vesikası olmayan herkes kendini namuslu.


Kurşun Atar Gibi Sözler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar