28 Ağustos 2015 Cuma

Kolay erkek hırka yapımı

Kolay erkek hırka yapımı

Numaralar Nako yüne aittir. ARKA: 2nolu iplikle 1ilmek başlanır. Daha kolay örnekler bularak çabuk bir şekilde hırkayı tamamlamanız da mümkün.


Kolay erkek hırka yapımı

Bu site içerisinde kolay hırka yapımı nasıl olur bunu da öğrenebilirsiniz. Ayrıca hırkaların dışında yeni doğan minik bebeğinize sevimli bir yelek yaparak sırtını sıcak tutabilirsiniz. Yine sıra boyunca düz, ters lastik örgü örülür. Lastikleri kısmı biter bitmez ilk artırma yapılır.


Başta ve sonra ilmek artırılır. Yapımı kolay bebek hırkası modelleri. Merhaba yetenekli hanımlar ve genç kızlar bugün sizlere kolay bebek hırkası modelleri göstermek istiyorum.


Kız çocuklarınız amacıyla , erkek çocuklarınız amacıyla uygulayabilirsiniz. Yapılışı gerektiğince basit. Haroşa örgü modelinden gerçekleşiyor örgü hırka modeli anlatımlı olarak.


Tam net olarak ilmek sayısı yok. Bu modeli sizlere sadece teknik olarak nasıl yapıldığından bahsedeceğiz. Ben haroşa örgü modelini ön. Yepyeni bir video ile yine sizlerleyiz.


Bugün kolay örgü hırka yapımı üzerine bir paylaşımda bulunacağız. Tığ ile yelek yapımı biraz yorucu ve zor görünse de aslında çok keyifli. Detaylı ve videolu anlatım ile siz de örebilirsiniz. Polo yaka erkek çocuk örgü hırka yapılışı isimli video da böyle yararlı bilgiler anlatan videolardan birisi olmuş.


Sizlere faydalı bir şeyler sunabildiysem ne mutlu bana. Kapşonlu hırka modelleri ile hırka örmek çok kolay. Bir an önce ördüğümüz şey bitsin görelim ördüğümüz kişi hemen giysin isteriz. Fakat özellikle yetişkin örgüleri öyle ha deyince hemen bitmez, zaman ister, emek ister.


Ama verdiğimiz emeğede değer. Ne kadar hazır kalın hırk,atkı, kazak, yelek vs olsada evde kadınlarınızın ördüğü örgünün yerini tutmaz. Erkek bebeğiniz varsa ona el yapımı hırka yapabilirsiniz. Miniklere yapmış olduğunuz hırkalar ile onları giydirebilirsiniz.


Bu bebek yeleği modeli de robadan başlamalıdır. Hanımlar bu yazımızda sizlerle birbirinden güzel erkek hırka modellerimizi paylaştık. Bu modelllerimiz oldukça şık olmakla beraber yapımları d oldukça kolay. Aslında çok çetrefilli detaylı modeller bebekler için değilde yetişkinler için daha uygun oluyor. Kolay bebek hırkası modelleri.


Fakat kim istemez ki yepyeni ve birbirinden güzel örgü modelleri keşfetmek? Aslında yapımı çok kolay olan bu yaka yapımını anlatmaya çalışacağım. Gerek erkek ve kız bebekleri için ördüğümüz. Erkek çocuk hırka örneği ve yapılışı videolu anlatım.


Küp şeker bebek yeleği yapımı istediğiniz renkte yapabileceğiniz oldukça kolay olan ve yeni başlayan hanımlarımız için harika bir model olduğunu düşünüyoruz. Video anlatımlı olması oldukça. Erkek Çocuk Süveteri Ve Hırka Takımının V yakasının yapılışını ve kol kısmının yapılışını anlatan tane videoyu aşağıya ekledim. Daha önce sayfamızdaki bir etkinlikten alınan görseller ile hazırlanmış videodur. Resimleri takip ederek çok kolay yapabileceğinize inanıyorum.


Kolay erkek hırka yapımı

Bebek hırka açıklamalı, bebek hırka modelleri, bebek hırka erkek, erkek çocuk hırka örgü modelleri anlatımlı,. Hobi olarak dergilerden, sosyal medyadan ve yabancı sitelerden araştırarak. Erkek örgü hırka örnekleri galerimizi hazırlarken, biz de bu yüzden yapımı kolay erkek hırka modelleri olanlara bolca yer vermeye çalıştık.


Türkçe öğretmeni, evli ve bir çocuk babasıyım. Eğer eşiniz, çocuğunuz, ağabeyiniz, babanız herhangi bir sevdiğiniz hırka giymekten hoşlanıyorsa hediye olarak örgü hırkalardan daha güzel bir hediye bulamazsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar