31 Ağustos 2015 Pazartesi

Yalıkavak geriş satılık

Yalıkavak geriş satılık

Satılık Villa Fiyatları ve Satılık Villa İlanları sahibinden. Satılık daire ilanları ve satılık ev fiyatları burada! Geriş Mahallesi satılık yazlık fiyatları.


Yalıkavak geriş satılık

Bu sayfada gördüğünüz ilanların, mfiyatları 5. TL arasında değişmektedir. Arsa yatırımlık ve fırsattır. Daha fazla bilgi ve seçenek için lütfen bizi arayınız. Ve mutluluk vaat eden yalıkavak beldesinin elit bir bölgesi olan geriş mahallesinde 1. Yolu açılmış elektrik, su , ve altyapı sorunu yoktur. Arsaya m² inşaat yapılabilmektedir.


Daire denize sadece dakika yürüme mesafesindedir, sitenin ortak havuzu bulunmakta olup, site yönetim özel bir şirket tarafında yapılmaktadır. Yalıkavak Geriş Altında Satılık Manzaralı Villa. Arazi asfalt yola cepheli olup civarında eğimi vardır. Kısmen deniz manzaralı ve elektrik su problemi yoktur.


Elektirk ,su ,yol problemi yoktur. Konumu, mimarisi ve zengin sosyal olanakları sayesinde huzur dolu bir hayatın kapılarını ardına kadar açmak için bilgi formumuzu doldurun, size yeni yaşam alanınız hakkında detaylı bilgi verelim. Toplamda 1M² kullanım alnına sahip olup tüm zeminler laminant parke kaplıdır. Tüm pencere ve balkon girişlerinde panjur bulunuyor.


Kat kaloriferi ve klima tesisatları hazır durumda ve güneş enerjisi takılı durumdadır. Daire her iki yatak odasından ve salondan balkona açılmaktadır. TL fiyatından başlayarak konut arasında en iyi teklifleri kontrol edin. Bodrum yalıkavak satılık evler ilan için 450.


Yalıkavak geriş satılık

Giriş açık mutfak,salon, balkon alt kat yatak odası banyo obahce yapılı aynı zamanda özel havuzu mevcut. Site cok bakımlı saat güvenlik ve ortak yuzme havuzu mevcut. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. Bodrumdaki ticari kuruluşlara iletişim desteği vermek amacıyla kurulan sitemiz, yarımadadaki tüm işletmelerin bilgilerine haritada yer vermiştir.


Evimiz full yapılı olup, harika doğa ve kısmi deniz manzarasına sahiptir. Evimiz sene önce tadilata gitmiş olup 200mkapalı kullanım alanına sahiptir. MEKA EMLAK - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden. Arama Sonuçları Favorilerim.


This post is also available in:. BODRUM CLS EMLAK - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden. CASTELLO GAYRİMENKUL - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden. Hizmette sınır yoktur ama önemli olan, karşılıklı güven ve anlayış içinde, doğru ve güvenilir hizmet sunmak asıl amacımızdır. Profesyonel yönetimi, kaliteli hizmet anlayışı, dinamik ve konusunda uzman kadrosu ile yapı.


Villamız her odasından full deniz. BULURUZ GAYRİMENKUL - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden. BODRUM YELİN GAYRİMENKUL - Satılık Ev Fiyatları ve Satılık Emlak Konut Fiyatlarına Dair Tüm İlanlar Ücretsiz İlan Sitesi sahibinden.


CA Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden. Bölgesindeki Satılık Tarla İlanları - Emlaktown. Daire Dubleks Daire Müstakil Ev Residence. Yazlık Villa Yalı Dairesi Köşk.


Kooperatif Prefabrik Ev Bahçe dubleksi Genel. Türkbükü emlak tan hebil koyunda deniz manzaralı villa.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar