6 Ağustos 2015 Perşembe

Eski kış kartpostalları

Eski Yılbaşı Kartpostalları. Türkan Şoray Kartpostalını görüp de hemen şaşırmayın! Eskiden yılbaşı zamanı bütün kırtasiyeler yılbaşı kartlarıyla dolardı. Ve birinden simli bir kartpostal almak ne şahane şeydi! Kış Lastiği Yaz Lastiği Dört Mevsim Lastik Tümünü Gör.


Sitemizde sunulan özelliklerin ve sitenin işleyişi için bazı çerezlerin kullanılması teknik olarak zorunludur. Abicim bilenler bilir ben karı kışı çok severim. Hatta yağmurlu havalara ölürüm, güneşten de nefret ederim.


Az önce birden bi yerde simli karlı kartpostal gördüm. Eskiden okulun kapı önünde, kırtasiyelerde satılırdı bunlar. Bir değerliydi bir değerliydi. Bide kemik kalem diye bi kalem vardı.


Eski kış kartpostalları

Adından tam emin değilim et kalem de olabilir. Uzakta olan sevdiklerimize eskiden yolladıgımız yeni yıl kartları şimdi elektronik postalarla yollanır oldu ve bizde sizler için bir sürü cici kartpostalları bir araya toplayıp size sunuyor ve beğenilerinize sunuyoruz şimdiden mutlu yıllar …. Koleksiyonunuzda bulundurmak isteyeceğiniz kartpostal aynı gün kargo fırsatıyla online koleksiyon mağazanız gokcekoleksiyon. Post with votes and 1views. Bu Pin, Sevilcan Çalışkan tarafından keşfedildi.


Neden diye sorarsanız kışı karı sevdirmek için ne gerekirse yapmışlar. Bi tane de güneşli güzel bi kartpostal görmedim ki ben. Ama yine de çok seviyorum bunları. Görünce bunları bi kötü oldum bi fena oldum. Ancak, yine de siz tabi ki eski kartpostalları modern dizayn ile harmanlayabilirsiniz.


Eski kış kartpostalları

Yılbaşında sevdiklerinize oldukça sade ve minimalist ögeler içeren yılbaşı kartpostalları hazırlayıp göndermek eski moda bir yolu yeni trendle birleştirip küllerinden doğuracak bir adım olabilir. Yılbaşı kartpostalları geçmişte kalan değerler arasında yer alsa da geçmişi tekrardan yaşatmak isteyen kişiler yeni yıl kutlama kartlarına rağbet etmeye devam ediyor. Yeni yıl tebrik kartları eskiden sizlerinde bildiği gibi seyyar satıcılar tarafından satılmaktaydı. Bu kartların yani kartpostalların üzerlerinde kardan. Bir video paylaşmıştım bu yazımda, orada her şeyin ne kadar güzel olduğunu düşünmüşsünüzdür siz de benim gibi eminim.


Keşke şimdi de bu şehir eskiden olduğu gibi olsa, ama en azından binalar ruhlarını kaybetmiyorlar, yaşanılanları bir bir anlatacaklar dilleri olsa. YAŞAM - SEYAHAT Masalsı bir kış tatili için öneri Kışın gelmiş olması tatil planlarınızı ertelemeniz anlamına gelmez! Hem kayak tutkunları hem de kışın soğuğundan uzaklaşmak isteyen yaz severler şimdiden plan yapmaya başladı.


Eski kış kartpostalları

Biz de sizler yurt içi ve yurt dışında gidebileceğiniz yerleri yazdık. Malumumuz özellikle son iki senedir –meşhur seyahat bloggerlarının da katkısı ile- Ankara’dan Kars’a uzanan eski bir ana hat treni olan Doğu Ekspresi, kış mevsiminin en popüler yurt içi destinasyonlarından biri haline geldi. Yurt içindeki kış balayı yerlerine Kapadokya ile başlayalım. O müthiş manzara karlarla örtüldüğünde ortaya harika görüntüler çıkıyor. Yıllardan beri insanlar birbirlerine yılbaşı kartpostalları yollayarak yeni yıllarını kutlarlar.


Peki ya bu hoş olan geleneği kimin ortaya çıkardığını biliyor musunuz? Kimileri, Çin’de bin yıldan fazla bir süre önce kartvizitlerin, tebrik kartpostallarının temel örneği olduğunu tasdik etmektedir. Simli Kartpostalları Ve Kış Özentim. Klasik Yılbaşı Kartları. Kar ve soğuk hava tüm yurdu etkisi altına aldı.


Bir çok şehir beyaz örtüyle kaplandı. Doğu Anadolu Bölgesinde 700’e yakın köy yolu ulaşıma kapandı, mahsur kalanlar araçlarla kurtarıldı. El emeği ile hazırlanmış Yılbaşı kartpostalları ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Yılbaşı denince akla kış mevsimi, kar ve tabii ki sevgiliyle geçirilen romantik kutlamalar gelir. Yeni yıla girerken ailenizle eski günleri anmak, güzel anılarınızı hatırlayarak duygu dolu anlar yaşamak istiyorsanız onlara.


Canvas (with design chart) 1x set of stainless steel Tweezers 1x grooved organizing Diamond Tray. Retro Tabloları Dekorasyonda Kullanma Rehberi. Hatta bazı parçalı kanvas tablo veya kişiye özel tablolar da retro tarzına dahil edilebilir.


Retro tablo modelleri retro tarzı dekorasyonların vazgeçilmezlerindendir ama başka.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar