6 Ağustos 2015 Perşembe

Kolej metro yakini satilik daire

Satilik dubleks dai̇re kolej yakini merkezi̇ yerde dolmuş otobüs yakinindan geçer alişveri̇ş merkezi̇ yürüme mesafesi̇nde. Volkan emlaktan evka3te 145m2-ebeveyn banyolu-manzarali-daremz okyanus kolej,doa kolej,form kolej,cembakolu ls yunus emre anadolu ls. Ve evkapazar yerne yrme mesafesndedr.


AZİM EMLAK DAN METRO YAKINI ÇİFT CEPHELİ DAİRE. Kolej konumunda hayalindeki satılık daire burada! Asansör,Kapalı Açık Otopark,Isı Pay Ölçer,Klima,Franke Ankastre Set,Tüm Pencerelerde Sineklik,Ebeveyn Banyo ve Çift Balkonlu Çok Merkezi.


TL fiyatından başlayan satılık konut bulunmaktadır. POLİGON EMLAK - Satılık daire ilanları ve satılık ev fiyatları burada! Hanedan Emlak - Satılık daire ilanları ve satılık ev fiyatları burada! Kolej metro İstasyonuna dakİka,kizilaya dakİka yürüyüş.


Gün Emlak - Satılık daire ilanları ve satılık ev fiyatları burada! Satılık ev ilanı vermek için satılık daire ilanı ver sayfasını kullanabilirsiniz. GOLD EMLAK - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden.


TUTKUM GAYRİMENKULDANIŞMANLIĞI - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden. Ankara,Çankaya,KızılayFidanlık Mah. Yatırım için uygundur, TL civarında hemen kiraya gidebilecek bir yerdir. Toplu taşıma,Alış veriş merkezlerine,Hastanelere,Metro duraklarına çok yakın bir yerdir.


CADDE EMLAK BATIKENT - Satılık Ev Fiyatları ve Satılık Emlak Konut Fiyatlarına Dair Tüm İlanlar Ücretsiz İlan Sitesi sahibinden. KIZILAY ZİYA GÖKAL CADDESİ METRO HANDA KAT BÖLÜM OFİS ilan detayları. GERSAN SANAYİ SİTESİNDE SATILIK BİNA Karşılaştırma Listeme Ekle Satılık. Sahibinden Satilik Üsküdar, İstanbul ili. Salacak, Üsküdar, İstanbul ili.


METRO VE AVM YAKINI Üsküdar, İstanbul ili. KİZLER EMLAK BORSASI - Satılık Ev Fiyatları ve Satılık Emlak Konut Fiyatlarına Dair Tüm İlanlar Ücretsiz İlan Sitesi sahibinden. Daire sahibinden satılıktır! OXFORD GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI - Satılık Ev Fiyatları ve Satılık Emlak Konut Fiyatlarına Dair Tüm İlanlar Ücretsiz İlan Sitesi sahibinden. Bu maili japonyaliemlak.


Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. Amerikan kolej karşısı lüx ara kat. Emlak konusunda sahip olduğumuz yıllık iş tecrübemizle siz dostlarımızın her zaman yanındayız.


Antalya Alanya Konaklı 11. Gayrimenkul Kodu: SYD 754. Mahallesi içinde satılık emlak. Kurtuluş ahmetler postahanesine yürüyüş mesafesindedir. TL den başlayan fiyatlarla ev bulun.


Eskişehir’de İş Arayanlar için iş ilanları, Eleman Arayanlar için eleman ilanları Şehrin Sitesi Eskisehir. Siz de ilanları inceleyin ve aradığınız işi ya da elemanı bulun! ANKARA ALTINDAĞ KARAPÜRÇEK MAH. KÖROĞLU PARKI YAKINI_ALTINDA DAİRE OLAN. Get more done with the new Chrome.


A more simple, secure, and faster web browser than ever, with’s smarts built-in.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar