13 Ağustos 2015 Perşembe

Ankara koşu rotaları

Yazımın başlangıcında belirttiğim. Ankara Province (Turkey) GPS rotalarını indir. Strava bisiklet, koşu, yüzme ve birçok dalda kullanılan kilometre, eğim ve rota bilgilerine ulaşabileceğiniz bir uygulama. Telefonunuza kurabilirsiniz.


Mtb parkurları için Eymir Gölü. Belki bir gün hep birlikte koşarız. Rotanın fotoğrafına bak. Bir haftasonu koşusu ve üstüne de mangal yapmak için çok ideal bir yer. Ankara’ya uzanan 3km’lik yol, İstiklal Savaşı sırasında.


Neşet Suyu Parkuru, ortalama 60. Hemen okuyabilir ve yorumlarınızı paylaşabilirsiniz. Bu rotaları da tüm koşu. Yedigöller, Terkos, Belgrad Ormanları ve diğer sonbahar güzelliğini yaşatacak tüm ideal yürüyüş rotaları burada. Bu sayede burası, koşu için de gayet ideal ve güvenli.


Ankara koşu rotaları

Sosyal sorumluluk çerçevesinde farkındalık yaratmak ve yeni koşu severlerle tanışmak için Ankara’nın farklı noktalarında koşu organizasyonları düzenliyoruz. Swissotel Düsseldorf alanını çevreleyen bölgede bulunabilir. Tavsiyelerimizi görmek için web sitemizi görüntüleyin.


Ağustos’un kavurucu sıcağında, sabahın 7‘sinde de çıksak, akşamın 10‘unda da çıksak, yürümek imkansızdı. Sanki hepimizi bir akvaryuma koymuşlar gibi boğuk, basık, keskin bir sıcak. Neyse ki bitti, spor yapmak için tekrar açıkhavaya kavuştuk! O zaman sizin için derlediğimiz yürüyüş rotaları ile artık şehrin tarafından spora akmaya başlayabiliriz. Doğa Sporları Topluluğu.


KOŞUCULAR YAZI SERİSİNDE KOŞU KADINI ve ANKARA KOŞUYOR! Spor Önerileri Comments 1views “Spor yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. Zekâ ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler , zekâ kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa. Bir koşu yada yürüyüşe mi katılmak istiyorsun?


Bisiklete binmek güzel şey – hem spor yapıp hem de eğlenebiliyorsunuz. Ancak özellikle büyük şehirlerde yaşayanlar için bisiklet rotaları bulmak oldukça zor, zira bu spor kaldırımlarda veya. Ankara, Türkiye’nin ve Anadolu’nun kalbi. Milli parkları, geniş ormanları, el değmemiş göletleri, sahil boyunca uzanan sıradağları ve eşsiz dokusu ile bilinen ülkemizde çok sayıda yürüyüş parkuru yer alıyor.


Coğrafi olarak Türkiye’nin merkezine yakın bir konumda yer alan, Batı Karadeniz Bölgesi’nde kalan kuzey kesimleri hariç, büyük bölümü İç Anadolu Bölgesi’nde yer alan Ankara’nın etrafı Bolu, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray, Konya ve Eskişehir ile çevrili. Yasal izinsiz alınamaz ve kullanılamaz. Atatürk ve Haliç köprüleri arasında kalan yaklaşık km’lik bölüm özellikle yakınlarda oturanlar için keyifli bir koşu parkurudur. Hafif esintisi rahatlatıcı olsa da balık tutanları hesaba katmak gerekir. Antrenman rotaları arasında değil, daha çok keyif rotaları arasında değerlendirmek doğru olur.


Erzurum’da Dünyanın En Zorlu Koşu Yarışı Yapıldı. Coğrafya ve iklim şartları itibarıyla her türlü outdoor aktivitesine uygun olan Ordu, vadileri, ormanları ve yaylalarıyla gerçek bir ekoturizm merkezi. Doğu Karadeniz bölgesinde yaygın olan yayla turizmi ve trekking rotaları, son yıllarda giderek Ordu ve Giresun’da da popüler olmaya başladı.


Nehri, vadiyi, rotaları bilen rehberler. Otelleri fiyatları ve rezervasyon için sayfamıza bekleriz! Tüm odalarda siyah çay ve bitki çay çeşitleri. Ancak bisiklet severler için hafta sonu gönüllerince pedallayabilecekleri bisiklet rotaları da yok değil. Aydos Ormanı’nda koşu, yürüyüş, bisiklet, kano gibi aktiviteler yapmak mümkün.


Kurban Bayramı namazı - Ankara. Size danışmak istediğim bir husus var. Yedigöller falan aklımızdan geçiyor ama alternatif neresi ve nasıl olabilir?


Fransa’dan her derde deva bisiklet rotaları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar