28 Ağustos 2015 Cuma

Kabarık prenses gelinlik modelleri 2018

Hepsi de büyük işçilik isteyen ve muhteşem tasarıma sahip gelinlik modelleri. Gelinlik Modelleri Fiyatları. Omuz detaylı kabarık gelinlikler tam bir prenses edasında. Taşları, işlemeleri, dantelleri kabarık gelinliklerde fazlaca kullanarak ağır bir gelinliğe sahip olabilirsiniz. Hayal ettiğiniz gelinlik modelini bulmak düşündüğünüz kadar zor değil.


Masal gibi başlayan aşklara yakışır tasarımlarla, hem prenses gibi görünmek. Taşlı prenses gelinlik modelleri içerisinde bir karar veremez durumda hissederseniz bir alt başlıkta kabarık gelinlik modelleri sizleri bekliyor olacaktır. Prenses gelinlik modellerinin en özel ve güzel olan tarafı da yalnızca beyaz renge muhtaç kalmaması! V yaka, straplez, askılı, dantelli, büyük beden, kabarık gelinlikler, düz, balık, A prenses kesim gelinlik modelleri Düğün.


Masal prenseslerinin balo gecelerinde giydiği elbiseleri andıran bu gelinliklerle kendinizi bir masal dünyasında gibi hissedebilirsiniz. Beğendiğiniz tüm gelinlik modellerinin özel dikimi için bize ulaşabilirsiniz. Genç kızların rüyası düğününde prenses gelinlik yani kabarık gelinlik ile arz-ı endam etmektir. Yakın dönemde böyle bir planı olmamasına rağmen çoğu kadın nerede bir gelinlik görse detaylarına dikkat kesiliyor. Prenses model ya da balo tipi olarak da adlandırılan bu model.


Kabarık prenses gelinlik modelleri 2018

Prenses kesim gelinlik modelinde önemli olan eteğin başlangıç noktasıdır. Bacak boyunuza ve belinizin inceliğine göre eteğinizin başlangıç noktasını belirleyebilirsiniz. Kabarık bir gelinlik belinizin. Kristalin ipeğe dökümü, naif ve güçlü bir tasarım.


PRENSES - İŞLEMELİ - SÜTYEN YAKA. Bu modellerde genellikle yapraklar, çiçekler, tüyler gibi ince detaylar yer alsa da bu detaylar gelinliğin üzerinde gerçeklik payını arttırmaktadır. Son dönemde taşlı prenses gelinlik modelleri çok fazla gözde olmaya başladı. Bunun en büyük sebeplerinin başında ise klasik renklerden sıyrılmak istemek yatıyor. Düşük omuzlu ve kabarık olan bu gelinlik aklınızdaki gibi olabilir.


Eğer bir prenses gelinlik giymek istiyorsanız, boyunuz burada büyük önem taşır. Evlilik çağına gelen genç kızların hayali bembeyaz gelinlik giymektir. Yaz düğün modasında kabarık gelinlikler ilk sırada geliyor aslında. Bu model özellikle beli ince yapılı hanımlara hitap etmektedir. Fransız kabarık gelinlik modelleri, asil görünümü ile her sene tercih edilen modellerden biri.


Sitemize göz atmadan kesinlikle karar vermeyin. Düğün sezonuna yön veren gelinlik modelleri için takipte kalın. Ama nişanlık modeli seçerken bazı önemli püf noktalar vardır. Bunlara dikkat etmemiz gerekir.


Kabarık prenses gelinlik modelleri 2018

Straplez, kalp yaka, drapeli, düşük omuzlu yada uzun kollu seçeneklerle hayalinizdeki gelinliğe kavuşabilirsiniz. V kesim ve straplez ön planda olup, bunun yanında, zarif dantel detayları yada özel dizayn edilmiş taşlı modelleri tercih edebilirsiniz. Kına Gecesi Elbise Modelleri. Belden hacim kazanan, hareketli ve kabarık etek yapısı ile basen ve kalçaları gizler ve zarifçe belinizi ön plana çıkarır. Beyaz gelinlik, klasik bir seçim olsa da zamanla kırık beyaz, krem rengi gibi renk değişimleri şimdilerde çok daha marjinal renklere dönüştü.


Bir kadının çocukluğundan beri kurduğu en saf ve güzel hayallerden biri de prenses gelinlik modelleri tarzında bir gelinlik giymektir. Morilee Koleksiyonundan sizler için birbirinden güzel modeller seçtik. Hayalindeki gelinliğin tüllü, ışıltılı ve kabarık olduğunu dile getiren gelinler, prenses gelinlik modellerini tercih etmeye özen gösteriyor.


Basen ve kalçaları kamufle ederek beli öne çıkarır ve zarifçe vurgular. Düğününde prenses gibi olmak isteyen ve gösterişli gelinlik isteyen gelinler. Peri masallarını andıran prenses model gelinlikler, kayık yaka kombiniyle çok daha zarif durmasını sağlıyor. Kesinlikle, çok yüksek bir topuklu ile tercih edilmeli.


Rosa clara, Belle ve Düğün gelin hakkında daha fazla fikir görün. Bu kesimle kalça bölgenizi gizlerken belinizi vurgulayabilir ve içinde çok zarif görünebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar