26 Ağustos 2015 Çarşamba

Gebze kargalı köyünde satılık tarla

Satılık Arsa listesine yeni bir ilan eklendiğinde size anında haber vermemizi ister misiniz? Kargalı, Satılık, Arsa, Tarla. Yerleşim alanına yakındır. Gebze bölgesinde 4adet Tarla 45.


Emlak Yönetiminde Profesyonel Hizmet. Kocaeli denizli köyünde yola cephe satılık arsa. GEBZE KARGALI Köyünde Satılık 7. Satılık Tarla Uşak Alanyurt sirge Köyü badem için çiftlik için toplu arazi 450. TL fiyatından başlayan satılık konut bulunmaktadır. Yurt Gayrimenkul Emek mah.


CABACI GAYRiMENKUL - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden. TL den başlayan fiyatlarla ev bulun. Arsa: Duraklı Köyünde Satılık 3. Ticari ve sanayi imarlı arsalar bulunan Tavşanlı Köyü’nde ticari arsaların metrekaresi 8TL, sanayi arsalarının metrekaresi ise 4– 6TL dolar arasında.


Tavşanlı köyünde toplu konut arsalarının metrekaresi 1– 2TL’den satılıyor. Real Estate Investment Firm. Malkara da satılık tarla (22-12-2018) malkara hasköy mevkiindeki tarlamı satıyorum uygun fiat dönümü 65e malkara şahin asfaltına ve kömür ocagına 5metre 92m117. Ankara, İzmir ve tüm Türkiye satılık arsa fiyatları ve gazete ilanları;.


Gökpınar Mahallesine adet 20x40m halı saha yapım işi Kafacakaplancık Mahallesine adet 20x40m halı saha yapım işi Yeni Mahalle adet 25x45m halı saha yapım işi Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. HÜRRİYET GAZETESİ SATILIK ARSA İLANLARI.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar