12 Şubat 2015 Perşembe

Uludağ sözlük

Uludağ sözlük

Size burada bir açıklama göstermek isterdik, ancak. Bir şekilde kendisini kendime unutturup şimdi yeniden hatırladığım içecek. Günde veya tane mutlaka içiyorum. Sudan ziyade sırf bunu içme isteği yüzünden mekanizma yakın zamanda arıza verirse kendi bok yemem deyip mızmızlanmıcam. T**k demezler, turklesmis cinlilerdir.


Yahu bu zihniyeti anlamıyorum. Savaş demek ekonomik zorluklar demek. Ayrıca ingiltere gibi bir ada ülkesi olmadığımızdan hem donanma, hem kara kuvvetleri, hem hava kuvvetleri alanında çoookkk güçlü olmamız gerekir. An itibariyle sözlükte cirit atma cüretini gösteren arkadaştır.


Ara ara gelir bu tipler. Herkes sevdiği yazarları yazsın sonra Uludağ sözlük sevilen yazarlar Tam liste. Kullananların yorumunu merak ettiğim kremdir.


Uludağ sözlük

Benim rahmetli ninemin bir hacı Şakir sabunu, bir de Arko kremi vardı cildi kaymak gibiydi. Eskiden, Ekşi Sözlük sözlükler aleminde parmakla gösterilen bir yapıya sahipken bugünlerde yazar sayısının artması nedeniyle başka sözlüklerde “ekşi sözlük” başlıklarının altında yoğun bir şekilde eleştiriye maruz kalıyor. Bu sene ufuk sarıca önderliğinde bayağı heyecan verecek olan takım. Ya kampanyaları oluyor yada hediyeleri.


Arap bebeleri Uludağ sözlük içinde toplanmışlar. Elbette suç onların değil, Türbanlı anneleri kim bilir hangi imam ile düşüp kalktı belli değil. Yani bu Uludağ Sözlük bebelerinin isimleri ve soyadları yok ama makul bir mazeretleri var. Adı Fenerbahçe ile geçiyordu bu kim lan falan diye eleştirildi burun kıvrıldı aradan gün geçti adam roma’ya defans oyununun en iyi oynandığı yere italya’ya transfer oldu.


Saçının telini bile göremezsin islamda eğer ona hayatını adamaya söz vermezsen. Kolum altta kaldığı için sol bileğim ve önde ki kesici dişim ve bir köpek dişim kırıldı. Erkek peşinden koşuyor diye sevinen kızlara sesleniyorum ; erkekte bir topun peşinden koşuyor.


Allah istediğini yapma gücüne sahiptir. Ancak müşrik ve inkarcıları affetmeyeceğini, bunların ebedi olarak cehennemde kalacağını Nisa suresinde açıkça bildirmiştir. Bir komutanın hitabeti emin olun ki bir imamdan daha kuvvetlidir ortada yeni oluşmuş bir Türkçe varken çıkın siz okuyun bakalım nasıl ezberleyebilirsiniz ki. Tam bir deliydi ara ara bizim yüzümüzden sinir krizi geçirir üstüne bir de bizimle dertlesirdi. Kim demiş ya bu nasl ötekileştirme.


Uludağ sözlük

Konuşmaj için konuşuyor millet. Harun Can kılıçaslan @redmonkey on birinci nesil yazar on birinci nesil yazar takipçi 81.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar