3 Şubat 2015 Salı

Legend reborn

Legend reborn

Eski savaş arkadaşlarını bul, birlikte tekrar zirveye ulaşın! Fighting for the oath we sworn, to spread the word of a legend reborn Flying on wings of steel, thundering, we are breaking the seal Fighting for the oath we sworn, to spread the word of a legend . Savaşçı, Büyücü ve Okçu olarak ana karakter sınıfı bulunan oyunda, kullanmak istediğimiz yeteneklere göre bir kahraman oluşturarak maceraya başlayabilirsiniz. Bu yüzden perileri vermediğiniz için oyunda tam bir ay geçmesini bekliyorum sonra başlayacağımda bilemiyorum yani sizin şu ödülleri.


Legend Online Türkiye’de en çok oynanan web tabanlı oyundur. Nuclear Blast Records 268views. Oyuncular hikâyeleri takip ederken her biri kendine has özelliklere sahip bölüm sonu canavarlarıyla karşılaşacak ve birbirinden zorlu savaşlar yaşayacaklar. The Legend Reborn popüler Yu-Gi-Oh! News, discussion, media and lots more.


It is the fourth and final Bionicle film to be released. Distributed by Universal Studios Home Entertainment, the film is a stand-alone sequel to the trilogy of films released by Miramax Home Entertainment. Film Özeti: Bir zamanlar tüm evrenin yöneticisi olan Mata Nui, bir gün bedeninden atılır ve kendini uzak ve ıssız bir gezegen olan Bara Magna’da bulur. Oasis Games, online oyunlar, client ve web tabanlı, mmo oyunlar yayınlayan Türkçe oyun portalı. Oyunda kart koleksiyonlarınızı oluşturacak ve kart savaşlarına katılacaksınız.


With Dee Bradley Baker, Jeff Bennett, Jim Cummings, Michael Dorn. The spirit of Mata Nui leaves to a faraway wastelan when he and his people are conquered. There he helps unite villages.


They ask him to help defend the villages against the real enemy, the Skrall and Bone Hunters. Güncelleme İçeriği: Bu seferki bakım sunucunun sorunsuz çalışmasını sağlamak ve oyun kalitesini arttırmak için yapılacaktır. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler, destekleriniz için teşekkür ederiz! Dünya felaketin eşiğinde.


Kahramanımız uygarlığımızı tehdit eden bu popüler kültür ikonlarını alaşağı etmek için uzak ülkelere seyahat edecek. Oyunda ilerleme kaydettikçe yeni yeteneklerin kilidini açabiliyor ve oyun içi öğeleri toplayabiliyorsunuz. The game received generally negative reviews upon release.


FULL APK, dövüş oyunlarını seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Mad Dog Games, LLC firmasının üstlendiği Android platformuna geçtiğimiz günlerde giriş yapan keyifli oyunlardan birisidir. Kung Fu konusunda uzmansınız ve yeteneklerinizi kötülere karşı kullanacaksınız. The world is on the brink of disaster. Demonic celebrities have taken over the planet. Our hero must travel to faraway locations to lay the smack down on these pop culture icons bent on our destruction.


Legend reborn

Title: A legend reborn Author name: Trugeta. Disclaimer: This story is based on characters and situations created and owned by Rumiko Takahashi and VIZ as well as Akira Toriyama and Funimation. No money is being made and no copyright or trademark infringement is intended. Etkinlik süresi içerisinde hemen videoyu kendi sayfanızda paylaşarak etkinliğe katılın. Etkinlik sona erdikten sonra video paylaşılma istatistiğine göre tüm sunuculardaki oyunculara ödül gönderlecektir.


LegendReborn -points-points-points days ago. Hemen sende katil ve inanilmaz aksiyonu yasa ! A Legend Reborn Adventure. Kayıt olduğu zaman ne kadar erken olursa, o kadar fazla ödül kazanacaktır! Your favorite Bionicle toys come to life in this thrilling, all-new movie adventure filled with action and excitement! Mata Nui, once a great and powerful ruler, finds himself in a remote wasteland of scrap parts and burnished metals.


Diğer forumda vardı linkler ama kapatılmış orası, burda yamayı arayanlar varmış, o yüzden buraya da ekleyeyim dedim. Artık tanrı kartları ve mümkün olan en uygun efektleri de oyuna dahil. Yeni bir setup programıyla hazırladım.


Hem oyun, hem Türkçe yama hem de tüm akrtları açma yaması otomatik yüklenmektedir. Bu aksiyon oyununda tüm bölümleri Kung Fu yaparak geçmeye çalışacak ve evreni kurtarmak için elinizden gelen her şeyi yaparak kötüleri alt etmeye devam edeceksiniz. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Satış Yap Bize Ulaşın İade Süreci.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar