18 Şubat 2015 Çarşamba

Nasip kısmet açmak için dua

Her türlü nasip ve kısmet için okunacak güzel dualardan biridir. Aktaracağımız duanın kısmet açmak için neden bu kadar etkili olduğunun sebebini izah ederek duamıza geçelim. Samimi ve içten yapılan dualarınızı, Yüce Rabbimiz inşallah kabul edecektir. Allah’tan hayırlısını dilememiz gerekir.


Kısmet Açılması İçin Dua Çok Tesirli. Unutmayın bazen hayırlı olmayan bir kısmet size daha büyük acılar yaşatabilir. Bu nedenle yapacağımız tek şey duadır. Lütfen ihtiyacı olan çok fazla kişi var daha çok. Ne olur, bana da hayat enerjisi nasip et ve hayata tutunma şevkime güç verip kısmetimin önündeki engelleri kaldır.


Bu dua zenginlik için bir adrestir. Benzer şekilde, inşaallah hoca olmak ve manevi ilimde ilerlemek isteyenler nuru nübüvvet duasını okusun. Gerçekten de kısmet açıklığı için dua dinlemek,.


Nasip kısmet açmak için dua

Manevi güç,altıncı his ve kalp gözü için nuru nübüvvet duası okunur. Dua etmek için illaki kutsal mekanlara gitmeniz gerekmez çünkü dua ederken Allah ile aranızda kutsal bir bağ oluşur. Kapalı kısmeti açmak için dua okumak insanlara büyük avantajlar sağlar. Allahümme inni es’elüke tevfika ehli’l-huda, ve a’male ehli’l-yakini ve münasahate ehli’t-tevbeti ve azme ehli’s-sabri, ve cidde ehli’l-haşyeti ve talebe ehli’r-rağbeti ve teabbude ehli’l-vera’i ve irfane ehli’l-ilmi hatta ahafek. Etkili Bir Dua - Bol Rızık Ve Nasip için Dua Merhaha Iyi Günler Benim Sizde Bir Istirhamım Olacak Arzedeyim Dini Inançlarım Baya Fazla Devamlı Dua.


Evlenmek ve kısmet açmak için okunacak dualar nelerdir? KISMET AÇMAK VE EVLENMEK İÇİN TAHA SURESİ. Ebru Özkan davasında gelişme var! Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi.


Ayrıca bazı esmaların okunması da bu konuda faydalı olmaktadır. Bu amaçla okunacak nasip açma duası içinde yer alan sureler herkesin bildiği ve sürekli okuduğu surelerdir. Fatiha Suresi, İhlas Suresi ve Nas Suresi kişiyi kendisine yöneltilmiş olan. Rızık ve bereket iş ve kısmet açıklığı için dua okadar sıkıntıdayım ki inanın ne yapsam çare olmuyor sanki yıldır iş bulamıyorum. DUA var mı sürekli dua okuyan allahıma dua eden biriyim ama artık dayanamıyorum her kapı üstüme kapanıyor.


Sen, dua edilenlerin en hayırlısısın. Böyle dua etmek içten bir yakarışı, Arş-ı Ala’yı bile titretirmiş. Ayrıca kısmet açma duasını eden birisi, zor durumda kaldığı zaman.


Allah nasip ederse cikarir senin karsina. Cuma günü hangi dualar okunur? Kadim dua kitaplarında kısmet duasına icabetin güçlü olduğu vakitlere dair şu ifadeler bulunmaktadır:. Benim hakkımda da hayırlı olanı bana nasip et. Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa.


Ancak kişiler kısmetlerinin açılması için Allah1a dua etmekten imtina etmesinler. Kişi kıbleye dönerek besmele çekmeli daha sonra dizlerinin. Eğer bir kimse kendisin de sihir,nazar veya kısmeti bağlanmış olduğundan şüphe ediyorsa bu dertlerden kurtulmak için bir pazartesi veya perşembe gecesi sabaha karşı abdest aldıktan sonra temiz bir ortamda kıble ye yönelir,öd ağacı veya amber gibi kokulu bir şey yakar ve odayı buhurlar. Bazen kişilerin kısmetlerine çeşitli vesileler engel olur. Bu ve bu gibi tavsiyeleri uygularken mutlaka niyet etmek gerekir.


Nasip kısmet açmak için dua

Unutmamak gerekir ki ameller niyetlere göredir. Niyeti eksik olan iş yarımdır. Daha önce bikaç medyuma hocaya sıkıntımı anlatmıştım hepsi de kesin olur tutar garantili diyerek paramı almadan önce vaatler ettiler.


Etiket: nasip açmak için okunacak dua. Bu vereceğin uygulama Caferi Sadık yıldızname kitabından alıntı oup azameti yüklü bir uygulamadır ancak dikkat edilmesi gereken hussus yapan kişinin gerçekten doğru ve haklı kişi olmasıdır aksi takdir de cezası büyüktür , bunu yaparken kendi durumunuzu kendi vicdan terezinizde tartmanızı öneririm. Her gün olmak üzere sabah namazı arkası gün doğmadan önce 4kez Ya Fettah zikri,.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar