25 Şubat 2015 Çarşamba

Anıtkabir otopark alanı

Anıtkabir otopark alanı

Hocam gezilebilecek yer olarak ankara kalesi var muzelerden hoslaniyorsaniz tam yaninda bi tane buyuk bir muze vardi ama aksam gitmenizi tavsiye etmiyorum tekin bi yer olmuyor kahvalti tarzi doga ile ic ice pek bilmiyorum ama hamamonunde biraz nostaljik mekanlar var cok fazla kisi orayi tercih ediyor muze ve tarih severseniz ulucanlar cezaevi muzesi baya eskiye goturur sizi kizilayin ustunde. Kasım’da burayı ziyaret etmenin her ne kadar anlamı büyük olsa da, diğer zamanlarda da, boş bırakılmayıp, Atamızı anmak için ziyaret edilmesi gerekir. Ancak, elbette, burası yalnız bir anıt mezar olarak değerlendirilmemelidir.


Spor tesisinin altı, yeraltı otoparkı olabilir. Mini Stadyum’da büyükler, satranç ve labirent alanı ve Türkiye-İstanbul Simülasyon Helikopter turu ile. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının ardından yapımına karar verilen anıt mezarının inşası için bir gözlem evi olarak Anıttepe olarak belirlenmiştir. Anıtkabir hakkında bilgiler.


TL’ dir, araç giriş ücreti de aynı şekilde TL’ dir. Ayrıca alanda 1’i büyük 2’si küçük tane göl bulunmaktadır. Plana göre Muhafız Birliği’nin bulunduğu alan tamamen konut alanına geçmiş durumda. Büyükşehir Belediyesi tarafından rekreasyon ve çevre düzenlemeleri yeniden yapılmaya başlanan 50. Panoramaların önünde maketlerle bir savaş alanı düzenleniş ve üç boyutlu bir etki sağlanmıştır.


Yıl Parkı, yaklaşık 1bin metrekarelik bir alanı kapsıyor. Savaşı panoraması önünde bu savaşta kullanılmış olan mermiler, silahlar, toplar, yanmış tekerlekler, kağnılar sergilenmektedir. Ayrıca askeri spor tesisi olarak kullanılan bölgede otopark yapılması da planlarda.


Sanırım yine millet hava alanı dış yollarda araçlarını park edecekler :). Neden Tarih Öğreniyoruz? Yazımızı beğendiyseniz lütfen yorum bırakmayı unutmayın. Alanı 1mden küçük olup kat adedi ve üzeri olan mevcut parsellerin otopark ihtiyacı, talep edilmesi halinde otopark bedeli alınmak suretiyle genel veya bölge otoparklarından karşılanır. MADDE – Aynı Yönetmeliğin Geçici üncü maddesinin birinci fıkrasının sonuna aşağıdaki cümle eklenmiştir.


Mobil Künye Sitene Ekle İletişim. Ankara Gençlik Parkı fotoğrafları, gezilecek yerler, ziyaret gün ve saatleri, ulaşım bilgileri. Yapım aşaması altı ay süren yeni maket, park alanı içerisine yerleştirilerek müze ziyaretçilerinin beğenisine sunuldu.


Bu iki görsel arasında birinci farkı birlikte okuyalım. Geleceğin vizyonunda yok. Bu taramalar nedir derseniz, konut alanı. Her daireye otopark geliyor!


Anıtkabir otopark alanı

Yönetmelikle her daireye bir otopark alanı ayrılması zorunluluğu getirildi. Hastaneye gelen vatandaşların otopark sıkıntısı çekmemeleri için çalışma gerçekleştiren Altındağ Belediyesi, Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Acil Servis Bölümünün önüne metre uzunluğunda,metre genişliğinde otopark alanı oluşturdu. Parlamenter Pino Hotel’in açık ve kapalı alanlarda konforlu dinlenme bölgeleri var.


Otopark alanının asfalt serimini. Ayrıca tesisin açık ve kapalı restoranları bulunuyor. Tesiste konaklayan misafirler lezzetli bir açık büfe kahvaltı servisi ile güne güzel bir başlangıç yapabilir. Tesisin kendine ait otopark alanı mevcut.


CHP’li Necati Yılmaz, Gökçek’in Güvenpark’ın altına otopark yapmak istediğine yönelik iddiaları TBMM gündemine taşıdı. Gökçek oraya otopark yaparak yeni rant alanı mı yaratacak. Turistik bakımdan büyük bir önem taşıyan park, sahip olduğu bitki örtüsü ile de biyolojik açıdan ayrı bir. Tüm alanlarda WiFi erişimi ücretsizdir. Bahçe manzaralı otelde çocuk parkı da vardır.


Restoranda yemeklerin tadını çıkarabilirsiniz. Tesis bünyesindeki özel otopark ücretsizdir. Bu karar bir yıl sonra, Haziran. Truva atı ve kale gibi oyun gruplarından. Modern bir mimariye sahip olan tesis, hem iş hem turizm odaklı seyahatler için konforlu bir konaklama deneyimi sunuyor.


Anıtkabir otopark alanı

Inn Budget bünyesinde hizmet veren odalar sade ve modern bir dekorasyona sahip. Yeni Havalimanı’na en kolay ve hızlı ulaşım Kuzey Marmara Otoyolu’nu kullanarak sağlanabilir. Ya da TEM Otoyolu’ndan Kemerburgaz Göktürk, Başakşehir, Gaziosmanpaşa ayrımları tercih edilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar