25 Şubat 2015 Çarşamba

Rüyada dolar görmek

Rüyada dolar görmek, maddiyata yorulur. Kişinin idealist bir kişi olduğunu ifade etmektedir. Adaletli, hak hukuk bilen bir kişi olduğuna rivayet eder.


Rüyada dolar görmek

Rüya sahibi geleceği için bir kenara üç beş kuruş atıyor ve yarınlarda başına gelebilecek olan iyi ve kötü günleri düşünüyor demektir. Belki de rüyayı gören kişi bilmeden de olsa tanıdığı bir insanın mahremiyetine şahit olacaktır her şeyini öğrenecek demektir. Nablusiye göre bu rüya emek etmeden mal sahibi olmaya işaret.


Yine rüyada dolar görmek, geleceğinizi düşünerek hareket ettiğinize ve bir yandan birikim yaptığınıza işarettir. Aslında birçok İslam alimi, rüyaların yol gösterici ve rehberlik edici olduğu üzerinde durmuş olsa da, yine birçok insan bu hakikatin farkında değil ve görmüş olduğu rüyanın kendisine yol gösterdiğinin farkında olmadığı için hayat yolculuğunda birçok sıkıntı ve musibetle karşılaşmak zorunda kalıyor. Bu terimdeki artış doğal olarak sosyal medyanın da dilini düşmüş durumda. Size ilk olarak genel anlamda rüyada kağıt para görmek nedir, sorusunun cevabını aktaracağımız bu yazımızda aynı zamanda hayatınızın bundan sonraki yılları için son derece önemli olan ilâhî uyarıları da aktaracağız. Eğer bir birikiminiz var ise, bunu bir ev, arsa, ya da dükkan alımı için yatırmanız sizin için çok kazançlı olacaktır.


Yolda giderken yerde bir para bularak aldiginizi görmek, elinizden bir miktar para çikacagina isarettir. Bu kimsenin idealist bir insan olduğğuna, azla ya da ucuz olanla yetinmeyeceğine, gözzünün her zaman yükseklerde olduğuna. Bazı yorumlara göre de gam ve kederin getirisidir.


Rüyasında dolar gören kişi geleceğini de düşünerek yatırım yapmanın önemini kavramıştır. Bu nedenle kişi ihtiyacı olabileceği için imkanları dahilinde para biriktirmeye çalışmalıdır. Rüya sahibinin karşısına çıkacak olan hayırlı ve bol kazanç getirecek olan fırsatlara delalet eder. Döviz kurundaki artış, rüyalarımıza da yansıdı. Rüyamda annem ve arkadaşlarımla umreye gidiyormuşuz cüzdanıma bir sürü dolar koyuyorum miktarını bilmiyorum ama kâğıt dolarlar.


Rüyada dolar görmek

Sonra uçak bir yerde aktarma yapacakmış katardı galiba biz uçaktan iniyoruz ama. Ancak rüyanın olumlu tarafı bu. ABD ve Türkiye arasında yaşanan krizin ardından dolarda yaşanan hareketlilik vatandaşların rüyasına da girdi.


RÜya sahibi geleceği için emin adımlar atıyor ve kenara sürekli para koyuyor olabilir. Bu kişinin ideaIist bir kişi oIduğuna, azIa ya da ucuz oIanIa yetinmeyeceğine, gözünün her zaman yüksekIerde oIduğuna yoruIur. Rüya sözlüğü yorumlarına göre rüyada dolar görmek, kişinin helal yoldan para kazanacağına, haramdan uzak olduğuna delalet etmektedir. Doların, rüya tabirindeki anlamı nedir ? Ayrıca rüya gören kişinin, helal para kazanacağını ve haramdan. Yani şahsın malına mal, parasına dda para ekleneceği şeklinde kabul edilir.


Bu rüya, rüya sahibinin tutumlu birisi olduğuna, kazandığı paraları boş yere harcamadığına delalet eder. Bunun sonucunda rüya sahibi maddi açıdan sıkıntılı günler geçirmez. Sizler için hazırladığımız bu haberde rüyada köpek görmenin detaylı olarak ne anlama geldiğini bulabilirsiniz. Geleceği için yıllarca biriktirdiği parayı akıllı yatırımlar harcamasına delalettir.


Ayrıca bu rüya rüyayı gören kişinin idealist, ne istediğini bilen, çok iyi yerlere gelmek isteyen, gözü yükseklerde bir. Güzel aktiviteler içerisinde bulunacağınızı ve artılarının çok olacağını göstermektedir. Her güzel günün sizinle olacağının bilgisini vermektedir. Eğer rüyada dolar bozdurduğunu gördüyseniz kısa zaman içerisinde daha mutlu olacağınız bir iş sahibi olacaksınız demektir.


Rüya tabirleri tarihten beri önem taşır. Peki rüyada polis görmek ne anlama gelir. Rüyayı gören rüya tabirlerine göre normal hayatında daha dikkatli olmak ister. Son derece hayırlı bir rüyadır.


Ahmet HAKAN en son yazısını mı okumak istiyorsunuz, En güncel köşe yazılarını okumak için hemen tıklayın! Meydana gelen olumlu gelişmelerin büyük bir çoğunluğu, rüya sahibinin iş hayatını kapsamaktadır. Mer­diven istidraca da delalet edilebilir.


Ayetlerimizi yalanlayanları, hiç bilmeyecekleri yerden yavaş yavaş helake götüreceğine.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar