9 Şubat 2015 Pazartesi

Kısmeti kapalı isimler

Bu Yazıyı Okumadan Kısmet Açma Duası Yapmayın! Aktaracağımız duanın kısmet açmak için neden bu kadar etkili olduğunun sebebini izah ederek duamıza geçelim. YoruKısmeti çeşitli nedenlerle kapalı olan insanlar neler yaşar? Aslında benim kendi görüşüm büyücü ve sihirci kişilerin musallat ettiği cin normal bir cin musallatından farklı değildir.


Musallat olan cin kişiye günah işleterek kısmeti kapatıyor. Bu yüzden hep kısmetinin kapalı olduğunu sanarlar. Hangi işe girsem hiç bir zaman başarılı olamıyorum, hep sorun yaşıyorum diyorsanız vereceğimiz bu dua ile Allah’tan yardım isteyerek bir an önce sıkıntılarınızdan kurtulursunuz.


Bir kişinin üzerinde dikiş dikilirse, o kişinin kısmeti bağlanır. Kısmeti kapalı kızlara, gelin hamamda başlarından aşağı su dökerek, kısmetlerinin açılmasını sağlar. Hiç bir işim rast girmiyor,her konuda kısmetim kapalı diyorsanız.


Aşağıdaki Âyet-i Kerimler ile her gün Rabbimize dua edin. Gün içinde (3-veya 7) defa,yada her Namazdan sonrada veya defa okunması daha etkili olur. Bu duayı içten okuyanların kısmeti açılır ve üzerinde bir kısmet bağlılığı varsa bu bağ çözülür.


Kısmetin açılması için bir bardağa temiz su doldurulur aşağıdaki ayet 1defa okunur. Kısmet Açan Dua: Bekar kız ve erkeklerin hayırlı bir evlilik yapmak istemelerinde, kısmetin açılması, hayırlı bir kısmet istendiği, kısmeti bağlı olanların okuduğu dualardır. Samimi ve içten yapılan duaları, Yüce Allah izni keremiyle kabul eder.


Kısmeti kapalı isimler

Bu şiirler, temalarına göre üç bölü. Evlenmek için okunacak dua nasıl okunur ve ne işe yarar? Okuyacağınız duanın en başında kez besmele çekmelisiniz.


Hel eta alel’ insani hınüm mined dehri lem yekun şey’en mezkura. Yeni doğan bebeğinize isim koymaya karar verdiyseniz koyacağınız ismin anlamını iyi araştırmalısınız, yoksa geri dönüş olmayan bir hataya sebep olarak,pişmanlık yaşayabilirsiniz. Kapalı olan kısmeti açmak için okunacak dua.


Dinen Caiz Olmayan İsimler: Dinimizde Caiz Olmayan İsimler,Samet İsminin Anlamı,Kezban. B HARFİ İLE BAŞLAYAN BAYAN İSİMLERİ VE BAYAN İSİMLERİNİN ANLAMLARI (İSİMLER SÖZLÜĞÜ) B HARFİ İLE BAŞLAYAN BAYAN İSİMLERİ VE BAYAN İSİMLERİNİN ANLAMLARI (İSİMLER SÖZLÜĞÜ) BADE: (FAR) Şarap, içki. BADE(FAR) Gülgillerden ülkemizin her bölgesinde yetişen ağaç. Bu ağacın yaş ve kuru yenen meyvesi.


Kötülüklerden ve fitnelerden korunmak için sabah namazı vakti girmeden evin dört tarafına onar defa Ya Rezzak ismi okunarak üflenir. Aşk hayatını düzene koyamamış ve kısmeti kapalı kişilerin, kısmetlerinin açılarak evlenmeleri amacıyla yapılan bir tertiptir. Tesirli bir uygulama olduğundan olumlu sonuç alma oranı yüksektir. Kişiye özel olarak yapılan bu çalışmada, kısmeti kapalı olduğu düşünülen kişi hakkında ön bilgiler alınır ve Ruhani Alemden destek alınarak gerçekte kişinin önünde bir engelin olup olmadığı tespit edilir. Böyle bir hal tespit edilirse kişinin içinde bulunduğu duruma göre Hadimi (Görevli Cin) atanır ve VEFK.


Halk inancına göre, kısmeti açılmayan bir kızın evlenmesi imkansızdır. Kısmet kendi kendine açıldığı gibi, kısmetin açılmasını çabuklaştıracak hatta zorlayacak, pratikler de vardır. Bu pratikler kısmeti kapalı kızlar tarafından uygulandığı gibi, kızın yakınları tarafından da uygulanır. Bir türlü evlenmeye yanaşmayan veya evlenemeyen (kısmeti kapalı) çocuğunun evlenip hayırlı bir yuva kurmasını isteyen anne ve baba, evlenmesini istediği çocuğunun üzerine, Taha suresinin ilk ayetini kere okuyup üflerse, Allah’u Teala’nın izni ile en kısa zamanda evlenip hayırlı bir yuva kurar. Nişan duası sırasında duayı yapan önüne konan şekerleri okur, bu şekerlerden üç tane yiyen bekarların kısmeti açılır.


Fenerbahçe’de yıl önce Tanju Çolak ile kapanan jübile dönemi Alex de Souza ile açılacak. Alex için yapılacak jübile maçının gelirleri ‘Fener Ol’ kampanyasına bağışlanacak. B harfi ile başlayan en güzel isimlerin 1. Bana kısmet açtırma duası yaptırıldı hic istemedigim biriyle evlendirildimm agzım dilim baglandı istemiyorum diyemedim ve o günden sonra bütün işlerim ters gitti evde bir kısmetsizlik var. Perşembe sabah namazındansonra-cuma,öğle ikindi arası-c. Kocaya gidememiş, kısmeti kapalı kızlar için Hıdrellez günü, kilit açma pratiği uygulanır.


Tanıdık yedi evden alınan yedi anahtar, evde kalmış kızın eline verilir. Kız, hiç kimseyle konuşmadan içinden dualar okuyarak bu yedi kapıyı anahtarlarla açarsa, kısmeti bir yıla kalmaz açılır. Ustaca hazırlanan sihirli ellerin dokunuşu bu uygulamaya çözüm ulaştırma da sonuç doğurur.


Her gün daha güzel ve şirin görünmek için okunabilecek özel bir dua. O, yaratan, yoktan var eden, şekil veren Allah’tır. Göklerdeki ve yerdeki her şey O’nu tesbih eder.


O, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir. Haşr- 2 2 24) Araba almak için dua okunurken sadece yukarıdaki Arapça kısımlar okunacaktır Türkçe mealler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar