26 Şubat 2015 Perşembe

Sıfırdan site kurmak

Yeterki sabır, özen ve azim olsun. Konuda eklemek istediğim tek bir bölüm oldu oda proje seçimindeki kitle meselesi. Bence bu konuya fazla takılmamak lazım. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Sıfırdan web sitesi kurmak!


Sıfırdan site kurmak

Birçok insan,iş gereği,hobby amaçlı,para kazanmak için ve diğer bir çok sebepten ötürü site kurmak istemektedirler. Size kod bilgisi gerektirmeden sürükle bırak ve düzenleme yapabileceğiniz bir arayüz sunar. Eğer basit içerikli bir site kurmak istiyorsanız size sade ve kullanışlı araçların desteklediği güçlü bir alt yapıya sahiptir.


O zaman kesinlikle doğru adrestesiniz. Bu yazıma sizlere adım adım e-ticaret sitesi nasıl kurulur anlatağım. Anlatımımı da sizleri e-ticaret sitesi kurmak adına hiç bir bilgi sahibi olmayan bireyler olarak görüp, ona göre 0’dan hiç bir noktayı atlamayarak yapacağım. Bir site kurmak eğer nereden başalayacağınızı bilmiyorsanız oldukça zahmetli bir süreç olabilir.


Dahası site oluştururken izlenebilecek pek çok yol var ve bunlar iyice kafa karıştırabilir. Tüm bu bilgi denizinde kaybolmamak için site nasıl kurulur konulu bir liste hazırladım. Kişisel bir web sitesi kurmak veya işletmeniz için bir site kurmak istiyorsanız, her detayı ayrıntılı olarak resimli ve eğitim videolar ile uygulamalı olarak anlatılmış bu site kurma rehberi sizin için en doğru yoldur.


Site kurmak için gerekenler listemiz şu şekilde. E-ticaret sitesi kurmak aslında bu kadar kolay, bu noktadan sonra tasarım güncellemeleri, düzenlemeler, kategoriler ve ürün ekleme işlemleri sizi bekliyor. Elimden geldiğinde görsel olarak konuyu anlatmaya çalıştım, anlamadığınız yerlerde yorum yaparak destek isteyebilirsiniz. Site domain adresi bu şekilde alındıktan sonra sitenin tasarımı ve düzeniyle ilgili konulara geçilir. Burada hazır site tasarımları seçilip süreç hızlandırılabilir.


Bunun yerine site müşterinin isteklerine göre tasarlanmak isteniyorsa site tasarımı sıfırdan başlanarak yapılır. Bir e-ticaret sitesi kurmak için gerekli platform oluşturuldu, ödeme sistemi seçildi ve web site kuruldu. Yalnızca bu işlemler ile bir e-ticaret sitesinin başarılı olma şansı yoktur. Site Başlığı”, “Kullanıcı Adı”, “Parolanız” (iki kere) ve kurtarma epostanızı girerek en altta sol kısımda bulunan “WordPress’i Kur” butonuna tıklıyoruz. Bir web site kurmak için, ana ihtiyacınız olacaktır.


Bunu göz önüne alarak internet sitesi kurma maliyeti tamamiyle ne türden bir internet sitesi kurmak istediğinize bağlıdır. Fiyatlar işi verdiğiniz web site geliştiricisi ve projeyi tamamlamak için ihtiyacı olan zamana göre değişir. Tüm bu soruları daha işe başlamadan cevaplamanız gerekmekte.


Merhaba, seo uyumlu bir web site kurmak için öncelikle etkili bir alan adı ismi belirlemeniz gerekir. Daha sonra bir web site nasıl yapılır? Hedef olarak seçmiş olduğunuz sektör ile bağlantılı bir domain ( alan adı ) alabilirseniz, bu durum web sitenizi rakipleriniz ile mücadele edebilecek konuma getirebilir. Ancak şöyle bir durum var.


Web site fiyatları ne kadar? Bakın bunlar işe yarar,yeter ki siz sağlam olanı araştırıp bulun ve alın. Bu seti hazırlayanlar sizlere kendi kurdukları programlar üzerinden kolayca site yapmanızı sağlarlar.


Ayrıca başta da dediğim gibi sonuçta sitenin içinde içerik olucak. E-Ticaret sitesi kurmak fikri pek çok girişimcinin özellikle de genç girişimcilerin yapmak istedikleri bir iş olarak sürekli olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu konu hakkında sitemiz üzerinden de çok fazla soru almaktayız. Bu nedenle yazımızda e-ticaret sitesi kurmak konusunu gerçekçi bir bakış açısıyla ele almaya çalışarak e-ticaret girişimcilerine faydalı.


Selamlar, Forumda birçok konu başlığı açılmış ancak toplu halde bazı bilgilere ihtiyacım var. Peki, bu adreslerden kaynak bulamazsanız süper iş fikrinizi nasıl hayata geçireceksiniz? Bu videomda sıfırdan bir internet sitesi kurmayı ve bu sitenin içine wordpress yazılımı yükleyerek blog ve türevleri siteleri oluşturmayı gösterdim. Hiç bir bilgisi olmayanların bile anlayabileceği şekilde anlatarak tamamen kendinize ait istediğiniz. WooCommerce ile sıfırdan e-ticaret sitesi nasıl kurulur?


Sıfırdan site kurmak

SSL sertifikasına sahip olduğunuzda site linkiniz. Bakın arkadaşlar siz sıfırdan site kurmak içi araştırmalar yapıyorsanız,zaten bu konu hakkkında hiç birşey bilmiyorsunuz demektir. Yani tamam bir şekilde isteyi kurdunuz,içeriği nasıl paylaşıcaksınız?


Bu kadar kolay değil arkadaşlar. Sizler boşu boşuna vakit harcayarak acaba nasıl yapılıyormuş diye vakit kaybedip.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar