6 Şubat 2015 Cuma

Kaya artemis konser

Kampanya ve promosyonlar ile ilgili bilgi almak için lütfen e-posta adresinizi giriniz. Kaya Artemis Resort Kıbrıs, Magosa bölgesinde bulunmaktadır. Odalardan çıkış saati ise en geç 12. Evcil hayvan kabul edilmiyor.


Kaya artemis konser

Sana uygun tarihler arasında odanı seç, rezervasyon yap. Oteli hemen incele, sana en uygun odayı seç ve kolayca rezervasyon yap! Hadise - Mesajımı Almıştır O (Canlı) Almanya, Gelsenkirchen 07. Konseri - Duration: 4:40. Türkiye’nin en güzel seslerinden bir tanesi sahip olan ve dinleyenlerin keyifli vakit geçirmesini sağlayacak olan Emel Sayın’ın dışında çeşitli sahne etkinliklerinin de olacağı mekanda.


Artemis tapınağının bir eşi olan mimarisi ile sizi büyüleyecek. Su kaydıraklarıyla eğlenceye doyacaksınız. Konaklamanızdan önce kayahotels.


Kaya otel grubuna bağlı Kıbrıs’ın turizm bölgesi olan Bafra yeralan ilk tesisidir. Bafra bölgesinin muhteşem deniziyle ve eşsiz mimarisiyle bölgenin en iyi otellerinden biridir. Kaya Belek otelinde mi konaklamak istiyorsun? Gittigim donemde konser dışında herhangi bir günlük etkinlik bulunmuyordu. Gala yemeği otelin Efes salonunda set menü ve limitsiz yerli, yabancı, alkollü ve alkolsüz içecekler dahil olarak servis edilecektir.


ULTRA HERŞEY DAHİL sorunuz. KONUEn yakın şehir merkezi Gazi Magosa km ,. Tesis odalarına giriş saati 14. Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Yasemin-Burak Kaya çifti Artemis Otel’de tatil yaptı. Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun! Kıbrıs’taki organizasyonlara ve müşterilere hizmet vermektedir.


Kaya artemis konser

Açık alanda yapılacak kongre, toplantı, fuar gibi işler ile ayrı bir salon veya kapalı alanda yapılması gereken konser, iş toplantısı gibi işlere ayrı bir. Bafra Turizm Merkezi, Bafra, İskele (Karpaz Anayolu) 8. One of the best hotels in north cyprus. The interior spaces and especially the lobby are very nice.


Tatil Köyünde ) : 5standart oda, dublex oda bulunmaktadır. Toplam oda sayısı 7dır. Bir de otelde her ay en ünlü sanatçılar sahne alıyor, dilerseniz konser keyfi de ayağına gelmişken keyfini çıkarabilirsin. Kendine has sahne şovuyla herkesi büyüleyen Gündeş’in neşeli hali de dikkat çekti.


Lobimizde bulunan, İş Merkezi, konuklarımıza, kişiye özel bir ofis hizmeti vermektedir. Business Room, konuklarımıza her türlü konfor ve ayrıcalığı sağlayarak dünyaya bağlıyor. Ebru Şahin setten paylaştı!


Cumartesi AŞKIN NUR YENGİ. Muhteşem doğası, tarihi Artemis Tapınağı’ndan esinlenilen mimarisi, dev casino’su, adanın en büyük kongre merkezi, SPA merkezi ve sunduğu diğer birçok imkan ile. Gazi Magosanın Bafra Mevkiinde bulunan muhteşem otel siz konuklarını Yılbaşında muhteşem bir konser ile ağırlayacak. Magazin, ünlüler, kadın, yaşam, sanat, fotoğraflar, videolar.


Gecce, Kenan Erçetingöz önderliğinde ışıl ışıl ve dopdolu haliyle hayatı yansıtmaya devam ediyor. Kaya İzmir Thermal Convention Hotel İzmir, Balçova bölgesinde bulunmaktadır. Tatiliniz boyunca çocuklarınızın güvenli bir şekilde ağırlanabilmesi için çocuk kulübü bulunmaktadır. Açık ve kapalı yüzme havuzları ile eğlenme ve dinlenme imkanı bulabilirsiniz. Geniş bir repertuar ile sahne alan sanatçıya tüm misafirler eşlik etti.


Yaklaşık bin 5kişinin izlemeye geldiği konserde iki saate yakın sahnede kalan Hadise, sevilen şarkılarını seslendirdi. Dişi ile ilgili fikirleri keşfedin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar