16 Şubat 2015 Pazartesi

Türkiye telefon kodu

Her ülkenin kendine özgü bir posta ve telefon kodu var. Bu kodların çoğu zaman nereye ait olduğu merak. Yurtdışı telefon kodu ve Whatsapp.


Türkiye telefon kodu

Aşağıda ülke alan kodları ve GSM operatörlerinin ilk numaraları birleşik olarak verilmiştir. Hangi ilin telefon kodu kaç? Ankara, İzmir, Adana telefon alan kodları. Daha sonra ülke kodu girilir ve sonrasında ‘sıfırsız’ olmak üzere alan kodu ve numara çevrilir.


Türkiye alan kodları nelerdir? Böylelikle her ülkenin telefon kodu numarası bulunmaktadır. Zaman içerisinde cep telefonlarının yaygınlaşmasıyla beraber sabit hatlar yerini operatörlere bırakmıştır. Bazı durumlarda telefon operatörleri yurt dışı aramaları kapatmış olabiliyor. Sitemiz, internetteki kaynaklara kolay erişim amacıyla kurulmuştur.


Sorularına yanıt vereceğiz. Bildiğiniz üzere her ilin kendine ait bir telefon kodu bulunuyor. Alan Kodu: İzmir iline ait telefon kodudur. Hatta bazen tek bir il içerisinde iki farklı telefon kodu olabiliyor.


Ankara ilinin şehirler arası alan kodudur. Telefon Koduİngiltere Telefon Kodu Nedir? Savaşımızın hazırlanıp sevk ve idare edildiği bir merkez olarak Millî Mücadelemizin sembolü haline gelen bu. Dünya’nın her köşesinden insanlarımızın buyurmalarını dileriz her zaman. Liste, ilçelerde kullanılmakta olan sabit telefon numaralarından yola çıkılarak hazırlanmıştır.


Türkiye telefon kodu

Adres kodu ülke sınırları içindeki tüm konutlara ait haneli özel bir numaradır. Zorunlu deprem sigortanızı kolayca yaptırmak ve deprem sonrasında size vakit kaybetmeden ulaşmamızı sağlamak için. Batman ilimize ait telefon kodu 4dir. Diğer illere ait telefon kodlarını merak ediyorsanız buraya. Edirne telefon kodu yukarıdadır.


Samsun ilimize ait telefon kodu 3dir. Bölge –Kuzey Amerika Numaralandırma Plan Alanı. Almanya’nın ülke kodudur. Bazı yerlerde değiştiği için telefon numaraları verilirken uluslararası çıkış kodu ifade. Uluslararası çıkış kodlarının çoğu 00’dır.


Bu şekilde Lutsk şehrinde kullanabilecekleri cep telefonu hattı ve sabit hatlar üzerinden yakınları ile uluslararası. Navigasyonu görüntüle İçeriği görüntüle. Virjin Adası : 2UG Uganda 3UA Ukrayna 9OM Umman. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) şehirler arası telefon kodu kaçtır?


Oldukça basit olan ama farklı kaynaklarda bulunan Kanada telefon kodlarını sizler için derledik. Her il için belirlenmiş haneli telefon alan kodu vardır. EN İYİ CEVABI Mavi Peri verdi.


Dilerseniz aksesuarlara ve eğlence dünyasına göz atın, uzmanlardan teknik destek hakkında bilgi edinin. Televizyon, akıllı telefon, beyaz eşya, klima, monitor, projektör ve daha birçok üstün teknoloji ürünleri ile geleceğin teknolojisini keşfedin. Sürekli lazım olan posta kodu numaraları bu adreste. Ayvalı Mahallesi, Aşağı Eğlence Mahallesi, Basınevleri Mahallesi, Emrah Mahallesi semtleri civarında. Elektronik, bilgisayar, akıllı telefon, kitap, oyuncak, yapı market, ev, mutfak, oyun konsolları ürünlerini ve daha fazlasını uygun fiyatlara Amazon.


Son yıllarda ismini sıklıkla duyduğunuz Makedonya her geçen yıl biraz daha popülerlik kazanıyor. Gençlerin bu ülkede yer alan üniversitelere sınavsız girebiliyor olmaları elbette bu ilginin en belirleyici unsurlarından biri. Henüz kimliğinizi doğrulamadınız.


Türkiye telefon kodu

Bu hizmetten faydalanmak için, aşağıdaki kimlik doğrulama yöntemlerinden sizin için uygun olan bir tanesini kullanarak sisteme giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar