24 Şubat 2015 Salı

Düğün oyun havaları 2018 listesi

Görüntülü oyun havaları isimleri bu listede! Düğün için, oynamalık şarkılar şeklinde değerlendirebilirsiniz. Listemiz sırasıyla devam etmektedir.


Karışık, şarkılardır, seçmelerdir. Oyun Havaları iste size olmazsa olmaz oyun havalarimiz. Ister yeni altyapilariyla isterseniz geleneksel cizgisinden sapmadan super oyun havalari burda. Listenizi yapin favorilerinize ekleyin. Bazıları günümüzde eskisi kadar popüler olmasa da hala düğün şarkıları listesi içeriğinde yer alan bu havalar mevcut.


Bu kategorilerden bir çoğu hala hayatımızın içindedir. Kına da daha çok genç kızlar eğlendiğinden ilave birkaç parçada düğün oyun havalarına göre farklılıklar olmaktadır. Aşağıda sunacağım listede bunu belirtmiş olacağım.


Burada vermiş olduğum şarkılar kına gecelerinizde ve düğün nişan törenlerinizde çaldığım müziklerin sadece ve sadece çok ufak bir kısmıdır. Coşmaya hazırsanız ve düğün videoları olarak hazırlamak istiyorsanız en yeni roman havası nı inceleyerek başlayabilirsiniz. Ritimleri ve bas tonları ile.


Kına Gecesi sizin için önemliyse, hem üzülmek hem de oynamak gerek! Ankaralı Coşkun – Ankaranın Bağları 02. Hayatı Tesbih Yapmışım 05. Yeni evleneceklere, onları onca masrafın üzerine bir de DJ’e para verme külfetinden kurtaracak bir şarkı listesi hazırladık. Kına gecesinden bekârlığa veda partisine ve tabii ki düğününüze dek hazırladığımız liste bütün misafirlerinizi mutlu edecek cinsten.


Düğün oyun havaları 2018 listesi

Motto Concept Weddings’den Düğün Şarkı Listesi. Duygusal olan şarkıları almışsınız anlamlarına bakmadan ilk dans müziği diye listelemişsiniz. Millet ilk dansını ayrılık şarkısıyla mı yapsın.


Harika bir düğün listesi olmuş emin olun organizasyoncuların bile işine. N EN POPÜLER DÜĞÜN ŞARKILARI. Merve Özbey - Yaramızda Kalsın 02. Son dönemlere damgasını vuran ve kimsenin yerinde duramayıp oynamasını sağlayan en yeni oyun havaları listesi.


Sanatcılar – Çekirge 03. Düğün hazırlıkları, stresli günler, hüzünlü dakikalar, aksilikler ve daha bir sürü sıkıntı anlamına geliyor. Daha çok farklı yorumlardan sevilen anonim oyun havalarının yanı sıra hala popüleritesini yitirmemiş, diğer bir değişle bıkmadığımız şarkıları özenle seçerek oluşturmaya çalışıyorum. Düğün Salonları, Gelinlik Modelleri, Düğün Fotoğrafçıları, Davetiye, Nikah Şekeri, Düğün Organizasyon ve birçok düğün firmasını keşfedin, fiyat teklifi alın! Pop, alaturka, RB, çiftetelli.


Düğün organizasyonlarında en çok tercih edilen dans müzikleri ve oyun havaları listesini inceleyip, kendi düğününüz için bir şarkı listesi oluşturabilirsiniz. Oyun havaları müziğindeki kıvraklık ile Türk toplumunun vazgeçilmez bir parçasıdır. Bölge halkları göç yoluyla karıştıkça, kültürler de karışmaya başlamıştır.


Düğün oyun havaları 2018 listesi

Ceylan – Entarisi Dım Dım Yar 05. Sibel Can – Çantada Keklik 06. Serkan Nişancı - Hıçkırık02. Faruk Bostan - Erik Dalı03. Samet Burak Ay - Tribin Olurum04.


Geleneksel Türk düğünlerinin olmazsa olmazlarından biridir oyun havaları. Müzik açılır, gelin-damat ve tüm konuklar piste çıkıp dans eder, eğlenirler! Bu yazımızda, eğlenceli bir düğün, unutulmaz dans gösterileri ve bol kahkaha için düğünlerde çalınan oyun havaları listesi hazırladık. Bu ritüellerden biri de gelinlerin çiçek atmasıdır.


Düğün oyun havaları 2018 listesi

Türkçe Albümler Ençok İndirilen Albümler Tek(Single). Top Listesi - 3Kbps Flac.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar