26 Şubat 2015 Perşembe

Sahibinden satılık daire şentepe kayalar

Varlık satılık daire fiyatları bir yılda yüzde 33. Yenimahalle ilçesinin en pahalı semti Beştepe oldu. Sahibinden satılık daire şentepe kayalar ilan için 219.


TL fiyatından başlayarak konut arasında en iyi teklifleri kontrol edin. Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz? Kayalar Mahallesi satılık daire fiyatları. Bu sayfada gördüğünüz ilanların, mfiyatları 9TL ile 2. TL arasında değişmektedir.


Ankara satılık daire ilanlarına goz atın! SİTE İÇİ KAYALAR MAHALLESİ SAKLIKENT VADİ MANZARALI 6. ALIN,SATIN,KİRALAYIN,ANKARA ASİLLER. YENİMAHALLE-ŞENTEPE TELEFERİK HATTI AÇILIŞI SAKLIKENT VADİSİ ( KAYALAR PARKI ) HİZMETE ACILDI ayda 1bin konut satıldı Yeni web sitemiz yayına başlamıştır.


ALIN SATIN KİRALAYIN,EV DAİRE DÜKKAN ARSA. Satılık Daire Emlak ilanları ve Fiyatları. ALICI VE SATICI İLE KARŞILIKLI PAZARLIK. EVVE KAZANÇ GAYRİMENKUL TİC. Hizmet verdiğimiz bölgelerde gayrimenkullerinizin kiralamasını ve satışını üstlenebilir, talep ettiğiniz gayrimenkul özelliklerini, konumuyla ile ilgili araştırma yapabilir.


Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. BURAYI DA BİZ SATIYORUZ ŞENTEPE CADDE ÜZERİNDE KAT 3+DAİRE. Posts Tagged ‘ankara yenimahalle şentepe’. Etimesgut’ta Ak Parti’ye 1. Dün akşam Durmuşoğulları Düğün Salonu’nda düzenlenen toplu katılım töreninde, özellikle Topçu mahallesi’nde ikamet ettikleri belirtilen ve Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Halis Dağ tarafından katılımları gerçekleştirilen 1.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar