27 Şubat 2015 Cuma

Windguru güvercinlik

Special wind and weather forecast for windsurfing, kitesurfing and other wind related sports. This is the win wave and weather forecast for Guvercinlik in Muğla, Turkey. Hava Durumu Gulluk Korfezi. Mevcut hava durumu Gulluk Korfezi. En son hava durumu raporları.


Maks UV İndeksi: (Çok Yüksek) Gök gürültülü sağanak yağışlar: Yağış: inç Yağmur: inç Kar: inç Buz: inç Yağış. Gündoğan, Ortakent, Gümüşlük, Akçaalan pazarı. Perşembe – Yalıkavak (Giyim), Akyarlar ve Bitez pazarı. Sizi gideceğiniz yerde kötü hava şartlarının beklediğini önceden biliyorsanız, bu şartlara göre hazırlanmak daha kolaydır!


Karaburun ve Teke burunlarının arasında kuzeye doğru mil içeri giren geniş Kazıklı Limanının en dibinde Kazıklı İskele yer alır. Forum sitesinin en büyük özelliği ise üyelerinin aktif olarak yer alıyor olması çünkü bu şekilde. Bodrum Modern Bilgilendirme. KUŞADASIBALIKTURU, GSM 054YASMİN TEKNESİ HÜRRİYET KAPTANLA KUŞADASI DAR BOĞAZDA ANTENLİ MERCAN AVI -kuşadasıbalıkavı,balıkavıkuşadası,balık ­turukuşadası, www. Güvercinlik: After part of the poop deck: Gemilerde kıç üstünün en sonu.


Saat 10:gibi kahvaltı sonrası baktık Windguru knot gösteriyor. Olsun şurdan şurası, gideriz deyip, çıkıp Bitez e rota tuttuk. Facebook insanlara paylaşma gücü vererek dünyanın.


Rahat bir seyirle Kos un Kuzeydoğusuna kadar geldik. Oradan Bitez e girene kadar biraz çalkalandık. A yrıca gidilecek rotanın harita üze-rinde belirlenerek, yol üzerinde karşı-laşılabilecek sığlıkların, görünen veya. Rüzgar knot ı yokladı.


WİNDSOCK RÜZGAR TULUMU İMALAT SAN. MEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Dergisidir. YIL Temmuz-Ağustos-Eylül 20 Sayı: “Büyük Düşünmek” “Büyük İzmir” Limanını Yaratmak İzmir Limanı, ulaştırma bağlantılarının da gelişmesiyle artık Aliağa, Nemrut, Çandarlı, Dikili ve Çeşme liman bölgelerini de içine alan geniş bir limanlar bölgesi haline gelmiş ve “BÜYÜK İZMİR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar