18 Şubat 2015 Çarşamba

Yaşamkent satılık daire

Yaşamkent Mahallesi Nasıl Bir Yer? Sessiz sakin bir yaşam sürmek isteyenlerin rahatlıkla tercih edebileceği semtte kendinize uygun daireyi pek çok seçenek arasından kolayca bulabilirsiniz. Daire Tipleri ve MAralıkları. TL fiyatından başlayarak konut arasında en iyi teklifleri kontrol edin. Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz?


Yaşamkent satılık daire

Ankara satılık daire ilanlarına goz atın! Ana Sayfa Başa Dön Paylaş. Sonraki Slayt Gösterisi. Bu noktada Coldwell Bankers size lüks, uygun fiyatlı, ekonomik, kelepir vb.


Projede aynı zamanda yüzme havuzu, fitness merkezi ve yürüyüş parkuru gibi sosyal olanaklar da bulunuyor. Hemen ücretsiz ilan verin, kısa sürede alıcı bulun. Ailenizle keyifle ve güvenle yaşayabileceğiniz bir çok ihtiyacınızı karşılayabilecek fırsat dairemiz. Konut İşyeri Arsa Devremülk.


Kooperatif Prefabrik Ev Bahçe dubleksi Genel. SON DAİRE Marmaris Sarıana Mah. Bu işlemi gerçekleştirmek için üye olmanız veya üye girişi yapmanız gerekmektedir. Akıncı İnşaat, onlarca yıllık deneyimi ile inşaat sektöründe birçok projeye başarıyla imzasını atmıştır.


ANKALİFE PRESTİJKONUTLARI HEMENTESLİM OTURMA HAZIR. BU SİTEDE BÖYLE BİR FİYAT YOK… ACİLDİR,, VE SON FİYAT BU DUR… PAZARLIK YAPILMAYACAKTIR. Park Mozaik Evleri’nda daire alanları metrekare ile 2metrekare arasında değişiyor.


Yaşamkent satılık daire

Satılık ve kiralık emlak ilanları. Compass Estate - Marmaris. YENİ PROJEMİZ YAŞAMKENT Faaliyet gösterilen sektörlerde,. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir.


Emlak alım, satım ve kiralaması ile ilgili hizmet ve danışmanlık veren firmanın bilgileri, satılık ve kiralık emlak ilanları, franchising sistemiyle ilgili bilgiler. Bu sorumluluk, ilanla ilgilenen tüzel veya gerçek kişilere aittir. Bankadan ucuza satılık ev, dükkan, arsa.


AND Pastel Kartal projesinde yer alan dairelerin satış fiyatları 2bin liradan başlangıç gösteriyor. Bizimevler Güzelce satılık daire! Kartal AND Pastel projesinde, yüzme havuzu, fitness, çocuk oyun alanları, sauna, otopark, restoran ve cafe gibi ortak kullanım alanları bulunuyor.


Binlerce ilan arasından arağınızı hemen bulacabileceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar