10 Mart 2014 Pazartesi

Trademark bornova satılık daire

Trademark bornova satılık daire

Burada kalbinize göre bir daire mutlaka var. Proje merkezi bir konumda bulunmaktadır. Yeşil atmosferi, yüzme havuzu, kapalı otoparkı ve açıkhava spor alanları ile şehrin merkezi Bornova’da yeni ve EŞSİZ bir konsept.


Projeye başlarken önceliklerimizi belirledik. Projede blokta 3daire ve ticari alan bulunmaktadır. Projede satılık daire fiyatları 5bin TL’den başlıyor 6bin TL’ye kadar yükseliyor.


Kâtip çelebi üniversitesinin çok yakınındadır. Metro yürüme mesafesindedir. Balatçık Mahallesi satılık daire fiyatları.


Bu sayfada gördüğünüz ilanların, mfiyatları 1. TL arasında değişmektedir. Diğer projelerimize göz atmak ister misiniz? Maile ARİÇ Turyaptan Atatürk Mah. Bayraklı Manavkuyu Temsilciliği. Sizde TURYAP GLOBAL ailesine katılmak için bizimle iletişime geçiniz.


Satılık Konut Apartman Dairesi. Uğurlu Gayrimenkul Emlak Ofisi Emlakjet’te! Tüm il ve ilçelerdeki emlak ofislerinden haberdar olun!


Trademark bornova satılık daire

Toplam etaptan oluşacak olan Narova 4. Bornova projesi detaylarını sizler için araştırdık. Grup şirketlerinden YapıTek A. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. Emlak İlanları ve Fiyatları - yasarkartal. Sitemizi kullanarak en güncel emlak ilanlarına kolayca ulaşabilirsiniz.


Anadolu yakasında Adalar manzarası ile keyifli bir yaşam tarzı vadeden Manzara Adalar projesinde satılık daire fiyatları 2bin TL’den başlıyor. Aylık bin 2liradan başlayan taksitler ve 1ay vade seçenekleriyle daire sahibi olma imkanı bulunan Manzara Adalar Kartal projesinde toplam 9adet daire bulunuyor. SSL sertifikası ile korunmaktadır. Dairelerin dışında bölgede sosyal hayatı desteklemek amacıyla adet de ticari alan yer almaktadır.


Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz? Ege Bölgesi ilanlarına goz atın! Trademark Studio 2’de fiyatlar 2bin TL’den başlıyor. Müşteri memnuniyetini esas alan şirketimiz gün geçtikçe projelerine yenilerini ekliyor.


Işıkkent Kazımdirik Buca. Göztepe Stadı Seneye Açılıyor! EPA Datçadan Özbelde Yenilenmiş Eşyalı Bahçeli Dubleks Daire. Projedeki konutların büyüklükleri, metrekare ila metrekare arasında değişiyor. Emlakçıdan veya sahibinden güncel adet Çiğli emlak ilanı bulunmaktadır.


Bugün Çiğli emlak ilanları nı en uygun ve ucuz fiyata bulun! Allways Yapı- Daima iyi yaşam! E-Mail, sms, telefon yolu ile bilgilendirmek istiyorum.


Cİ GROUP kişisel bilgilerinizi yasal bir zorunluluk olmadığı sürece üçücü şahıs veya kurumlarla paylaşmamaktadır. EPA Vizyon gayrimenkulden kartepede satılık villa. Kışın Ev, Yazın Yazlık gibi deniz keyfini çıkarma fırsatı sunmaktadır. Fiyatlarımız genel piyasa koşulları altında olup kaçırılmayacak fırsattadır.


Ankara’da, kiralık evlerde ise ortalama fiyat lira. Amortisman süresinin yıl olduğu ilde değeri en çok artan ilçeler sıralamasında ilk sırada Altındağ var. Yenimahalle’de yüzde yükseldi.


Tüm soru, görüş ve çalışma istekleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar