27 Mart 2014 Perşembe

Rambo 1 oyna

Rambo 1 oyna

Rambo görevde oyna, , == oyun. W, A, S, D tuşları ile askerini yönet. Nereye bakacağını fare ile ayarla. Sol tıkla ateş et, fare tekeri ile silah değiştir.


Rambo 1 oyna

Q, E tuşlarıyla da silah değiştirebilirsin. Yön tuşlarıyla savaşçıyı yönetiyorsunuz. Yukarı tırmanma, boşluk space ile bıçağını çıkarıyor. Son filmi rambo IV gerçekten çok güzel.


Oyun sayfası açıldığı zaman size oyunu oynayabilmeniz için kısa bir bilgi verilecek. Aynı zamanda kahramanımızı Mouse yardımı ile kontrol altında. Anasayfam Olsun İletişim - Hata Bildir.


Zorlu mücadelelere birde çeşitli tuzaklar kurulmuştur. Bu tuzaklar sizin yok olmanıza neden olacaktır. Bu yüzden gözünüzü dört açmanız gerekiyor. Mayınlara basarak boş yere yaralanmayınız.


Oyunlar sitesinde en yeni ve en popüler oyunları bedava oyna! Bu oyun Macera Oyunları kategorisinde yer alır. Piyasada çok fazla rambo oyunu bulmak mümkün. Oyunda ormanda pesinizdeki polislerden kurtulacaksiniz. Gerekli bilgiyi oyuna yorum yaparak alabilirsiniz.


Harbi oyuncu oyunları oynarken geçemediğiniz, yardım almak istediğiniz veya yorumlarınızı paylaşmak istediğiniz her türlü konuda diğer oyuncularla sohbet amaçlı veya bilgilendirme amaçlı yorumlarınızı. Mb Oyun Kategorisi : Savaş Oyunlar. Oyun Bulutu rambo oyunu RAMBO OYUNU rambo rambo oyna rambo oyna rambo RAMBO OYUNU rambo oyunu.


Sitedeki her oyunun hakkı yapımcılarına aittir. Yasal hak sahipleri tarafından İletişim bölümünden iletişime geçildiği takdirde oyunlar sistemden. Eline almış olduğu taramalı silahla düşmanlarına karşı tek başına savaşarak aynı zamanda hepsini yok ederek ünlü olmayı başarmıştır.


Yine aynı şekilde savaşmak adına mücadele verecektir. Oynarken çok eğleneceğiniz sessiz rambo bıçak saldırısı oyunu ile yine karşınızdayız. Bu oyunu çok sessiz ve dikkatli oynamanız gerekiyor.


Düşmanlarınızın arkasından giderek yok etmeniz gerekiyor. Erenetoyun Bedava 3D Oyunlar Eğlenceli ve Sürükleyici Ücretsiz Oyunlar, oyun indir ve oyun oyna içerik hizmetleri bulunmakta. Bu sayfayı rahatsız edici buluyorsanız lütfen iletişim sayfamızdan bize bildirin.


Suikastçı olan rambo karakterimiz ile ormandaki düşman birliklerine saldırı düzenlemekteyiz. Bu kötü düşmanları yok ederek dünyayı kurtarmanız gerekiyor. Ateri içerisinden yüzlerce oyunu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.


Savaş Oyunularımızdan Rampo Operasyonu oyunumuzda özel olarak eğitilmiş ramboyu yönetmektesiniz. Ormanın için gizlice saklanmış duşmanları etkisiz hale getirmeniz gerekiyor yoksa onlar size öldürmektedir. E veya Q tuşuyla silah değişimi yapabilirsiniz. Hızlı bir şekilde cephemize yaklaşmadan zombileri yok etmenin ve daha zorlayıcı yeni bölümlere geçmenin peşindeyiz. Daha sonra alacağımız sihalar arasındaki geçişi tuşları ile yapabiliyoruz.


ENTER tuşuna basarak oyunu başlat. S ile seçtiğin silahı kullan. Naruto Online, é o único jogo de RPG online oficial do Naruto.


Noel Baba çocuklarin hediyelerini kurtarmak için ranbo olmayi bile göze almis yesil renkli kuzey kutubu canavarlarindan hediyeleri kurtarmaya çalisin. Sag-Sol ok tuslari ile hareket edin, yukari-asagi ok tuslari ile nisan alin, S:ates, D:Ziplama, 1-4:silah. Hemen oyuna dönüyorum oyunda rambo ile birlikte bıçagımızla birlikte nöbetteki askerleri sesiz bir şekilde öldürüyoruz.


Rambo 1 oyna

Düşman birligine sızmış olan rambo cesur askerlere karşı çetin bir şekilde saldırıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar