20 Mart 2014 Perşembe

Evde ingilizce öğrenmek

Belki de kendi çalışma sisteminizle evde İngilizce öğrenmek sizin için daha verimlidir. Bu yazımızda, kendi kendinize evde İngilizce öğrenmek için fayda sağlayacak ipucunu sizlerle paylaşıyoruz. Evde İngilizce Öğrenme Yolları. Seviyesini bilmeyen kişiler genelde İngilizce öğrenemiyor. Sıfırdan İngilizce öğrenmek bir avantajdır.


Evde ingilizce öğrenmek

Hele ki iyi bir eğitim yöntemi seçtiyseniz en başından en doğru şekilde İngilizce öğrenebilirsiniz. Evet, pijamalar inanılmaz rahat şeyler – ama evde İngilizce çalışmanın daha pek çok faydası var. Ya da en yakınındaki dil okulu çok pahalı ya da çok uzaktaysa? Dilediği zaman kalemi kağıdı bırakıp, farklı aktivitelere yönelmesi kaçınılmaz!


Yüzme öğrenmenin en iyi yolu, suya atlamaktır. Yani suya dalmak, başka pek çok durum için de eşit derecede iyi bir stratejidir, İngilizce öğrenmek de dahil. Evet, bir kursa gitmeden ingilizce öğrenmek artık çok daha stabil bir durum. Merhaba İnşallah konuyu doğru yere açmışımdır. Ben İngilizce öğrenmek istiyorum.


Acaba kendi kendime evde öğrenmem mümkün mü? Bazı forumlarda gördüm, kimileri Rosetta Stone gibi eğitim setlerini önermiş. Bu gibi setler ile öğrenmek mümkün mü? Herhangi bir kursa gitmeden, kendi kendinize İngilizce veya başka bir dil öğrenmek, ne kadar zor olsa da imkansız değil. Evinizde, iş yerinizde, para harcayarak ya da bedava, internet üzerinden ya da değişik yollarla İngilizce öğrenebilir ya da var olan bilgilerinizin sevisini arttırabilirsiniz.


Kendi başına, hızlı, etkili bir ş. Siz nasıl İngilizce pratiği yapıyorsunuz? Eğitim Bilimleri alanında doktora yapıyor olmam sayesinde. Webisyo’ dan herkese merhabalar. Bugün ki makalemizi Hayat kategorimiz altına ekliyoruz. Makale konumuz ise İngilizce öğrenmek için kaynaklar ile ilgili olacak.


Biliyorsunuz dil insan, dil insan demek. Bu böyle devam ettirebilirsiniz. Bunun için bir kuruş para bile ödemiyor olmanız da sizi ayrıca sevindirecek.


Gördüğünüz gibi, evden eğlenerek öğrenmek aslında mümkün. Artık kendi çabalarınızla da İngilizce öğrenebileceğinizden emin. Ya gidebileceğiniz dil okulu çok pahalı ve uzaksa?


Evde ingilizce öğrenmek

Aslında İngilizce küçük bir mantık öğreniminden sonra hem kısa hem de çabuk öğrenilen bir dil. Evinize gelecek bir İngilizce öğretmeninden İngilizce öğrenmek en geleneksel yöntem olarak hala güncelliğini koruyor. Pratik hikaye derslerini dinle ve kolay sorulara yüksek sesle cevaplar verip İngilizce konuşma becerisi kazan. Bu yazımızda İngilizce nasıl öğrenilir sorusunu yanıtlarken aynı zamanda yıllarca okullarda ve kurslarda İngilizce dersleri gördüğü halde halen duyduğu İngilizceyi anlayamayan ve akıcı bir şekilde konuşamayanlar için de önemli bilgiler paylaşacağız.


Bu yaz temelin az üstünde olan İngilizcemi geliştirmek için kursa gitmeye karar vermiştim. Fakat kursların bütçemi aşması sebebiyle bende bu işi evde yapabilir miyim acaba diye düşündüm ve evde İngilizce öğrenme yollarını araştırmaya başladım. Hatta bununla ilgili sayfamızın Instagram hikayesinde evde İngilizce öğrenme ile ilgili tavsiyeler. Benim için en kolay,zahmetsiz olan yoldur.


Tek zahmeti kulaklığı çıkarırken kulaklığı düzleştirmektir. Bundan önceki yazımızda evde İngilizce öğrenmenin nasıl olacağı hakkında bilgi vermiştik. Okumadıysanız buradan ulaşabilirsiniz. Saymış olduğumuz bu beş beceride bir biri ile bağlantılıdır.


Başlangıçta olsam da bunu anladım. Bildiğiniz bir şey hakkında öğrenmek istediğiniz dil ile ilgili videolar izleyin. Yale Üniversitesinin sosyoloji videolarından izliyorum.


Evde ingilizce öğrenmek

Hem tekrar hem de dilde ki yeni kelimeler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar