28 Mart 2014 Cuma

Kızılcahamam başak otel

Ankara’nın kızılcahamam ilçesinde kurulan başak termal otel farklı konsepti ve güleryüzlü personeli ile termal suyun ayrıcalığını sevdiklerinizle yaşamayı hedeflemektedir. Adres : Namık Kemal Cad. Tarihi yönleri ve yer altı.


Turizm alanları için önemli bir konuma sahip olan. Oteli hemen incele, sana en uygun odayı seç ve kolayca rezervasyon yap! Başak Termal Hotel otelinde mi konaklamak istiyorsun?


TripAdvisor’ın interaktif haritasını kullanarak konuma ve yakındaki restoran ve gezilecek yer seçeneklerine göz atın. Konaklamanız için fiyatları karşılaştırın ve en iyi teklifi alın. Tesis yarım pansiyon konseptinde hizmet vermektedir.


Kızılcahamam başak otel

Tesiste bulunan ala carte restaurant, kapalı restaurantta yemeklerinizi yiyebilirsiniz. Tesisin kapalı havuzu bulunmaktadır. Tesis içerisinde yer alan hamam, jakuzi ve masaj hizmetlerinden faydalanarak rahatlayabilir. Otel müşterilerine yıldız kategorisinde hizmet vermekte olup bünyesinde değişik tarzlarda toplamda 1misafir odası bulundurmaktadır. Otelimizde geçireceğiniz süre boyunca, kendinizi evinizdeymiş gibi hissedeceksiniz.


Eliz Hotel Convention Center Thermal Spa. Aile odaları ve tek kişilik odalar mevcuttur. Termal otel fiyatlarımız oda tercihlerine göre değişmektedir.


Kızılcahamam başak otel

Sana uygun tarihler arasında odanı seç, rezervasyon yap. Ucuz tatil otelleri ve şehir otelleri için odanı şimdi ayır ödemesini otelde yap. Tek bir odada konaklaması kabul eden otel sayısı oldukça sınırlıdır. Sevdiklerinizle keyifli zaman geçirmeniz için özel aktivite alanları yer almaktadır bulunan suit oda seçenekleri ile doğanın eşsiz manzarası ve termal suyun cazibesini aynı anda yaşamanıza olanak sağlıyoruz.


Bay-bayan ayrı termal havuzlar, spa, sağlıklı yaşam merkezi, Türk hamamı. Termal Suyun Eşsiz Faydalarını İslami ve Muhafazakar Oteller Arasında Öne Çıkan Çam Termal Otel Farkı ile Yaşamak İçin Sizleri Misafirimiz Olarak Bekliyoruz! Uygun fiyat ve esnek ödeme imkanıyla hemen rezervasyon yaptırın!


Kaplıca Park Termal Otel. Tüm otel bilgileri ve fiyatlar bilgilendirme amaçlı olup, değişiklik arz edebilir. Fiyat ve bilgi yanlışlıklarından. Otel hakkındaki yorumlarını, önerilerini ve varsa şikayetlerini paylaş, tatilcilere rehber ol!


En uygun fiyatlardan faydalanmak isin hemen bizi arayın. Yenice Mahallesi Soğuksu Cad. Ayrıca hamam ve saunalarımızdan faydalanabilir, eğlenceli dakikalar yaşamak için oyun salonumuzda vakit geçirebilirsiniz. Balayi vesilesiyle başak termal otelde gün kaldik ve gerçekten çok memnun kaldık. Otel personeli güleryüzlü özverili ve her konuda yardım ettiler.


Kızılcahamam başak otel

Sessiz ve sakin konumu ilce merkezinde her türlü ihtiyacinizi karsilayabileceginiz biryerde. Temizliği, odasi banyosu ve otelin ortak kullanim alanlarinda çok iyi durumdaydi. Bunlardan iki tanesi Ankara İslami otel bakımından kral odası niteliği taşır.


Otel dizayn tasarım olarak fena değildi. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Termal su ile şifa arayanlar için Ankara, suyun özellikleri bakımından en ideal termal sulara sahip bölgelerimiz arasında yer alıyor. Patalya Termal Resort Hotel. Hayat Suyu Termal Hotel.


Kampanya ve duyurularından haberdar olmak için mekanı takip edin, yorum yazın ve puan verin. Yurt İçi Otel Rezervasyonları ve Eskişehir Çıkışlı Kültür Turları. BAŞAK TERMAL OTEL Hakkında Genel Bilgiler.


Tüm odalara termal su küvet alanında yer alan sarı çeşme ile verilmektedir. Kızılcahamam’da Farklı bir ortam arayanlara.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar