5 Mart 2014 Çarşamba

Urla gülbahçe plajı

Urla gülbahçe plajı

Eğer soğuk suyu seviyorum diyorsanız, Demircili Köyü içerisinde bulunan bu plaj tam size göre. Soğuğu sevmeseniz de akvaryumu andıran bu muhteşem denize girmeden durmanın çok mümkün olmadığını da söylemek gerek. A sınıfı temiz bir suya sahip bir plajdır.


Cadde üzeri olduğu için çok fazla tercih edilmeyebilir. Bunlardan birisidir Demircili koyu. Uzaktan herşey daha güzel görünüyor.


Herşey çarpık kentleşme kurbanı, ikinci konut sevdası tüm doğayı yok ediyor. Arazimiz denize sıfır olup kendi plajı bulunmaktadır. Bazısının suyu soğuk, bazısının suyu sıcak Tercih sizin. Son dönemde yapılan restorasyonlar sayesinde bir çok dükkanın ön cephesi otantik çehresini korurken, bu dükkanların arka taraflarına.


Urla gülbahçe plajı

Esasen denize girebileceğiniz bir çok kıyı var. Zeytinalanı’ndan Çeşmealtı’na. Mahallesi sahilinde temizlik işlemi. Devlet Demiryolları Kampı ve Plajı’nın içerisinde bulunduğu mahalledir. Bu güzel sörf okulunda, kite surf, stand up paddleboarding (SUP) ve wake board eğitimleri veriliyor.


Ailenizle birlikte konaklamanız boyunca denize ve güneşe doyacağınız otelin kendi özel plajı ve güneşlenme terası da bulunmaktadır. Teos Antik Kent, Sığacık’ın Akkum plajı ve güzel denizi, Çeşme’de birbirinden güzel Beach Club ve restoranlar, Bademler Köy Pazarı, Bademler Köyünde Oyuncak Müzesi ve Tiyatro kesinlikle görülmesi gereken yerlerdir. URLA GÜLBAHÇE KİRALIK YAZLIK. Roma dönemine ait olduğu düşünülmektedir.


Urla gülbahçe plajı

Demirlici Plajı, yerli yabancı turistin uğrak noktalarındandır. Genellikle günü birlik olarak gidilmektedir. Akkum Plajı’nın güzelliği, zengin çeşitli pazar yeri ve genelde. Burası da fazla sığ haberin olsun. Gülbahçe’de de bir plaj var fakat fazla dalgalı.


Balıklıova ismini çoğunuzun yeni duyduğuna eminim. Urla Gezilecek Yerler Listesi. Denizi, kumsalları ve tarihi yapıları ile sizlere unutamayacağınız bir tatil fırsatı sunar Urla. Yaz aylarında burayı tercih edecekler huzur dolu günler geçirebilir, denizin ve güneşin tadına varabilirler.


Urla, antik çağlardan beri şaraplarıyla ün salmış. Rüzgarlı oluşuyla sörf tutkunlarına hitap eden bölgede, dalış dersleri de verilmektedir. Demirciler, Azmak, İskele, Kum Denizi Plajı, Çeşmealtı, Gelinkaya, Özbek gibi alternatif plajlara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Lens -Crane vGimbal -Phantom Pro plus Kurgu -Adobe Premier. Aynı isimle anılan birde köyü mevcuttur.


Karantina Adası ile bir bütün olarak görmek gerek. Adaya giden eski yolun sütun gibi taşlar üzerinde oluştuğu göz ile. Yeşilin tüm tonlannı seviyor, güne kuş sesleriyle başlayıp doğanın tazeliğini içinize çekmek istiyorsanız, 1mbüyüklüğündeki bu villalarımız sizin için en doğru tercih olacaktır.


Rotatifler, Türk basın tarihine damgasını vuracak Hürriyet için dönüyor ve Türkiyeyeni bir gazeteye uyanıyor. Ege’nin incisi İzmir, her noktası ile ilgi çekici bir kent. Urla’nın Gezilecek Yerleri. Tertemiz denizi, kızgın kumları ve tarihi kalıntıları ile burası sakinliğin ve huzurun merkezidir.


Tek yapılması gereken ister özel aracınızla ister uçak veya otobüsle İzmir’e gelmektir. Sık makilerin arasında geniş bir alana yayılmış taş yığınları, bu yöredeki geçmiş yaşam izlerinin işareti gibiydi. Denizcilik yat tekne mavi tur yolculuk gemi deniz otobüsü feribot vapur taşımacılık gulet yelkenli katamaran deniz araçları malzemeleri ekipmanları alım.


Sahildeki restoranın birinde balık yedik ve çok lezzetliydi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar