27 Mart 2014 Perşembe

Kişi arama motoru

Kişi arama motoru

CUNNING MASTERS, who need to know! The best tips for years! Top genius ideas - Duration: 13:59. Ancak kimi zaman bu arayışlar neticesiz kalıyor. Bu ihtiyaçtan doğan yepyeni bir platform Ark.


Tabi bu durum sıradan kişiler geçerlidir. By WebSeyyahi Bookmark yorum. SearchTeam, size takım olarak arama yapmanızı sağlayabilen bir arama motoru.


Böylelikle çalıştığınız konu hakkında daha uygun sonuçları bulabiliyorsunuz. Arama motoruna buradan ulaşabilirsiniz. Yippy aslında eski ve geleneksel bir arama motorundan ötesidir. Biliver, Türkiye’nin en uzun süredir faaliyetlerine devam eden arama motoru diyebiliriz. Tam olarak aradığınızı bulmanıza yardımcı olan arama motoru.


Web üzerinde en ilgili bilgileri, videoları, resimleri ve yanıtları bulun. SEO olarak da bilinen arama motoru optimizasyonuna giriş bölümümüze hoş geldiniz. Ayrıca iş aramasında şirketleri de arayabilirsiniz.


Sosyal medya üzerinden bir kişiyi veya merak ettiğimiz bir konuyu arama yaparken sadece tek bir sosyal ağ üzerinden kısıtlı bir şekilde arama yapabiliriz. Buda kısıtlı sayıda bilgiye ulaşılmasını sağlar. Burada paylaşacağım web siteleri ziyaret ederek hakkında bilgi edinmek istediğiniz kişileri online olarak kolaya bulabilirsiniz. Tek yapmanız gereken ismini yazmak.


Kişi arama motoru

Bu siteler milyonlarca web sitenin içerisinde arama yaparak size aradığınız isme göre bir liste gösterecek. Bu kriterlerle, okuyucu akla gelen birkaç kişi akla geliyor. Bu arama siteleri, normal günlük kullanıcıların arama gereksinimlerinin yüzde 99’unu karşılamalıdır. Kişileri isimlerine, e-posta adreslerine, internette kullandıkları kullanıcı adlarına göre arayabilirsiniz. Yayınlarınızdaki ve sayfalarınızdaki başlık ve metinlerde alakalı anahtar kelimeleri kullanabilirsiniz.


Resminden kişi nasıl bulunur? Pictriev ( Online yüz arama motoru, Searching faces on the web) servisi ile elinizdeki resmin kime ait olduğunu veya benzer resimleri bulmanıza yardımcı oluyor. Bu site yüklediğiniz resimdeki yüze benzer resimleri internette arıyor. Netflix Türkiye pazarından çekilecek mi?


Türk arama motoru hakkında Kaan Terzioğlu ile konuştuk Anadili Türkçe olan Yaani’nin en önemli özelliklerinden biri, Türkçenin farklı dil bilgisi yapısını anlayabilecek şekilde. Sesinizi en iyi duyurabileceğiniz yerlerden birisi de blog siteleri. Kendinize ait blog sitesi açarak yüzlerce okuyucuya ulaşabilirsiniz.


Türkiye’nin arama motoru Yaani daha yeşil bir Türkiye için Tarım ve Orman Bakanlığı’yla el ele bir proje hayata geçiriyor. Yaani’den yapılan her 1arama için fidan dikilerek milyon ağaca can verilmesi hedefleniyor. Sitenizde arama yapmayı kolaylaştırın. Bu durum, herhangi birisinin (arama motoru geliştiricileri, hackerlar ya da hesabınızı açık unuttuğunuz herkese açık bir bilgisayarı kullanan kişi gibi) aradığınız her şeyi zamanıyla birlikte görebileceği anlamına gelir.


Kişi arama motoru

Rus arama motoru Yandex arama optimasyonu değiştirmek mi istiyorsunuz ? Kayıt Ol veya Giriş Yap. Bir çok kişisel profil, kamuya açık kayıtlar ve kişi-ilgili dokümanlar veritabanlarında tutulduğunda – statik web sayfalarında değil – bir çok yüksek kaliteli kişi-ilgili bilgiler normal arama motorlarına “görünmez” durumda. KİŞİ ARASINA SENDE KATIL.


Pipl arama motoru sorgulamaları size normal arama motorlarında bulamayacağınız şeyleri. Yüz tanıma kullanarak web üzerinde benzer ünlüler bul. Bir fotoğraf seçin bir ön yüz genişliğini 1piksel daha büyük.


Fotoğraf formatı JPG (JPEG) ve boyutu az 200K bayt olmalıdır. Sonuçlar için gösterilen algılanan her yüz. Turkcell, Türkiye’yi kendi arama motoruna sahip ülkeler ligine taşıyor. Geçtiğimiz yıl Türkiye’nin en büyük veri merkezini kuran Turkcell, geliştirdiği küresel servislerle de Türkiye’nin datasının Türkiye’de kalması için çalışıyor.


Bu amaçla şimdi de Türkiye için geliştirilen arama motoru Yaani kullanıma sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar