14 Mart 2014 Cuma

Kripto ermeni isimleri

VE DIŞTAKİ SÖZDE TÜRK, ÖZDE ERMENİLER. Son kısımda ise yan yana yaşasalar da zaman zaman birbirleri ile zıt düşebilen bu üç grup arasındaki ilişkileri ele alıyor. Bu algı her yerde mevcut.


Bunların pek azını, isim vermeden anonim şekilde yazabiliyorum. Daha fazla yazamam, hayatım tehlikeye girer. Türkiye halkına, bilhassa Müslüman kardeşlerime acıyorum. Ateist veya marksist olanı da vardır her halde… İnançlarımız, fikir ve görüşlerimiz birbirine uymasa da bunlardan rahatsız. Hayır, isim vermeyeceğim, buna hem hakkım yok, hem de fitne fesat çıkartmak.


Yediğimiz ekmek kadar bize yakın sözcükleri tanımakta, anlamakta zorluk çektiren yurttaşlarımı anlayamıyorum. Dil olmazsa kendimizi anlatamayız, iletişim kuramayız. Dil temelde sözlü olarak gelişmiştir, söz olarak vardır. Yazılı metin, dilin uzaktan da anlaşılabilmesi için insanoğlunun bazı.


Kripto ermeni isimleri

Ermeni kimliğine dönenler bir. AB’ye uyum sürecinde güzel günlerin yaşandığı dönemde insanlar daha az da olsa etnik ve dini kökenlerini sorgular hale gelmişti. Bunun Hristiyan inancına yönelik olduğunu söylemezdi.


Herkesin Müslüman isimleri vardı. Ama yine de bilinçsizdim. Ahmet Davutoğlu da Kripto Yahudi mi? Karaim kelimesinin kökeni hakkında pek çok görüş ortaya atılmıştır. Pers Kralı Darius’un kitabelerinde rastlanmaktadır.


KRİPTO ERMENİLER ORTAYA ÇIKIYORLAR. Mehmet Şevket Eygi isimli köşe yazarının İslamî Hareketin İçine Sızan Kriptolar başlıklı yazısı. Takma İsimleri : Mihran MİHRANİAN,Agop HAGOPİAN. Bu stratejinin sonucu olarak ASALA-PKK işbirliği meydana gelmiştir.


Açıklayın ki, bu millet ihanet odaklarını ve ihanetin gerçek nedenini öğrensin. Bu saatten sonra, bu açıklama bir vatan görevidir. IRKÇI” diye saldıracaktır.


Evet, sevgili dostlar bu denli geçmişe dayanan bu Kripto Teşkilat hakkında en önemli bilgiyi Kripto Yahudilikkonusunda uzman olan Türkiyeli Yahudi Prof. Sayın Hallaç oğlu bu kadar da olsa verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Lütfen daha geniş açılım. Elazığ yoluyla Musul ve Zor’a.


Geri kalan nüfus kısmen çarpışmalarda ölmüş ve kısmen de kaçmıştır. Konya, Halep yoluyla Zor’a. Kimlik çıkardılar ve Müslüman olarak yaşadılar çocukları da Müslüman olarak yaşadılar. Ne oldu ben onları kaybettim.


Kripto ermeni isimleri

Erkam Tufan AYTAV : Aslında kaybetmediniz onlar kalplerinde Hristiyanlar. Diyelim ki birini seviyor ama o kripto ermeni değil ne oluyor bu durumda? Ulusalcı hareketin lideri olan Orgeneral Mehmet Yaşar Büyükanıt’ ı konu etmiştik. Bunun üzerine, gayretli bir akademisyen arkadaşımız, Paşamızın soy kütüğünü merak etmiş ve araştırmış. Uzun sürdüğünü ifade ettiği araştırması sonunda ulaştığı çok ilginç bilgileri bizimle paylaşmak için sitemize maille göndermiş.


Büyük anne ve babalarımızı ele alırsam onlar milyonun üzerindedir. ATEŞYAN : Ben önce birinci dünya savaşından ele almıyorum. Son nesilden bahsediyorum artı yüz bin daha var en az.


Pakradunileri, Kripto Yahudileri ve Kripto Hristiyanları bilmeden PKK anlaşılmaz ve çözülmez. Türkiye yakın tarihinin realitelerini, ilmî ve tarihi açıdan inceleyemiyor. KOYU genel yoğun cahilliği ve gafleti gördükçe, Allah’tan hiç ümit kesmemek şartıyla, çoğunluktan ümit kesesim geliyor.


Türkçeyi diline oturtabilmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar