7 Mart 2014 Cuma

Herkes sevgilisiyle öpüşür mü

Arka Sokaklar” dizisinin yeni komiseri Zeynep Beşerler, hayatının en yoğun dönemini yaşıyor. Kapanmayı seçmişler ya da buna zorlanmışlar diye kolayca nefislerini dizginleyebilecekleri anlamına gelmiyor bu. Eğer kolay olsaydı usülüne uygun giyinmek zaten bu bir emir olmazdı.


Tabiki de uygun değil ve bu zaten tesettür değil! Ancak biraz da nedeninin anlaşılması için söylemek istedim. Her yıl sevgililer günü olan Şubatta, “Senede bir gün” şarkısı çalınır, hediyeler alınarak, yapmacık pozlar takınılarak gün kutlanır. Ertesi gün de eski hamam eski tas olur. Sevgi her gün gösterilen ilgi ve.


Ama tabii ki kıskançlar da arkamdan konuşacak, sodalarını içecek, “Bu, PR! Metin, illuminati diyecek, Rockefeller arkasında! O da bana demez mi, bunu sevgili olan herkes yapiyor, ayse de öpüsüyo sevgilisiyle mesela (ayse pek samimi olmadigimiz ortak arkadasimiz). Dedim ki sen nerden biliyosun aysenin öpüstüğünü?


O da dedi ki sevgilisinden bahsediyorduk, bana sevgilisini anlatiyodu, bende sordum O an pek idrak edemedim olayi, kapandi. Ya bu sinekli barın ne özelliği var herkes methetti hiç bir. Temel sevgilisiyle gidiyormus. Cömdük amma, mezarinu kazarken çok kayip verduk. NALBANT KEMAL-ERHAN PALABIYIK Nalbant Kemal,yere çömelmiş döktüğü malzemelerinin arasında bir şeyler arıyordu.


Arkadaşım ilk evlenmeliyim, yaşım geçiyor dedi ve kendisini aldatan eski sevgilisiyle evlendi. Aklı başında akademisyen bir kız halbuki. Matematik dersinden zayif aldim. Teknoloji dediğimiz şey iyi mi, kötü mü anlamadım.


Herkes iç içe ve güven dolu. Bir kız kendi isteğiyle sevgilisiyle. Tahmin edeceğiniz üzere tanışma aşamalarıyla başlıyoruz.


Arayacak mı aramayacak mı, ilk yemekte ne konuşulacak, ne giysem, ne sohbet konusu açsam, acaba benden sıkılır mı, öpüşür müyüz bu akşam, peki ya evine çağırırsa, hangi parfüm, nasıl makyaj ve böylece sürer gider bu işler. Fırtınadan sonra inanılmaz. Heryer beyaza boyanmış, ve ışıl ışıl.


Yanında yaşından fazla durmayan Apollon kılıklı sevgilisiyle gezen yaşındaki teyze. Son bir söylenen de “Yılmaz oğlan Yozgat’ta okuyor bildiğin gibi bekâr kalıyor ona un, bulgur, yufka ekmek goydu anası onu götüreceğim çocuk öldü mü, kaldı mı içime bir kurt düştü kaç aydır beri beni götür ne olur, dinine imanına Allah’ına, kitabına Yılmaz… evde tuz, gaz, tüp kalmamıştı, yoksa bu kara. Keder mi, acı mı, hüzün mü dünyanın rengi Mahzunluk mu yoksa yaşam Edip Cansever.


Strangers by day, and lovers by night. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. Ahmet Erhan, Deniz Kızı İçin Şiirler.


AJDA PEKKAN TWIST İÇİN PARÇALIK BİR KOLEKSİYON TASARLADI “Bana biraz zaman ver Ayşecim” diyor muzip muzip, “Ruhumu hazırlamam lazım, Ajda olmak kolay değil, zaman alıyor! O günlerde şirkete zorlu bir iş verilir. Eve gider ve Aysel’le tartışır. Alıntılar aşk ve Artist hakkında daha fazla fikir görün. Yaşar Kemal has produced vast number of literatures on different genres.


One of these genres is the Novel. Star TV’nin yeni dizisi olan Kaçak Gelinler İzmir’den İstanbul’a kaçan üç gelin adayının İstanbul’daki hayat hikayelerini anlatıyor. Gelinlik provasından, nikah masasından ve düğün salonundan kaçan üç kadının yolları İzmir’den İstanbul’a giderken kesişir. En yeni Bir Yaz Gülüşü ile ilgili 1k okurlarının kitaplar hakkındaki görüşlerini, edebiyat dünyasından son paylaşılmarı, tartışmaları, trendleri inceleyebileceğiniz sayfa. Belki de, burada herkes çok zengindi.


Acaba herkes, Adam gibi biraz çılgın mıydı? Bu gezegende bunca güzel kız dururken, sen tut, milyonlarca ışık hızı uzaklıktaki bir gezegenden kız kaçırıp getir! Bu olay, kendi gururunu okşuyordu elbet, ama gene de olacak iş değildi tabii. Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuz.


Bu da Ft Island’ın dizi gibi çektiği kliplerden. Al çekirdeğini otur izle o kadar yani #128578; Henüz ergen bir lise öğrencisi olan Hong Gi barda tanıştığı bir kızla danseder, öpüşür falan filan. Ama sonraki gün derse ilk kez gelen öğretmenin o kız olduğunu anlayınca çok şaşırır #128578; Tabi kız da.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar