3 Mart 2014 Pazartesi

Rambo 3

Artık dövüşüp kazanmış olduğu para ile Budistlere. Directed by Peter MacDonald. With Sylvester Stallone, Richard Crenna, Marc de Jonge, Kurtwood Smith.


Vietnam gazisi ve eski Yeşil Bereli John Rambo, başından geçen tatsız deneyimler sonucu şimdi artık inzivaya çekilmiş(!), para karşılığı dövüşerek budistlere yardım etmektedir. Albay Trautman John bulur ama yeni görevini kabul etmez. Rus diktatöre rehin düşer Albay.


Hangi film var izlendikten sonra mahallenizdeki güçlü kuvvetli insanlara isim malzemesi olmuş. Kim hatırlamaz bu filmleri. Salt amerikan reklamı filmler değillerdir. En iyi film en iyi etkiyi bırakabilendir. Senaryosu Sylvester Stallone ve Sheldon Lettich tarafından yazılmıştır.


Rambo 3

Yönetmen Peter Macdonal yapımcılar Mario Kassar-Andrew G. Orijinal müzik Jerry Goldsmith. Carolco Pictures ve Tristar Corp. John Rambo, Vietnam’da gazi olduktan sonra farklı bir misyonla yaşamaya başlamıştır.


Lionsgate should’ve given this 4K remaster more love. Resolution and grain structure is excellent. Rambo III is often very underrated. Bir çok acı tecrübeler edinmiştir. NET ile ücretsiz ve donmadan seyredin.


Rambo: Last Blood filminin özeti, yorumları, oyuncuları ve seansları hakkında bilgilere ulaşmak, film fragmanını izlemek için tıklayın! Tarihinde yayımlanan, be. O başlangıçta bizim veritabanı üzerinde 16. Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. The mission fails and Trautman is captured by Russian troops.


Oyunu kavramak bir hayli basit ama oyun içinde ilerlemek oldukça zordur. Karşı tarafa vurmak için alt sütunda dövüş yazan yere tıklamak yeterlidir. John Rambo,bir dağ kasabasına gelirken kasaba şerifinin taciziyle karşılaşır.


Rambo 3

Tek istediği temizlenmek ve karnını doyurmaktır. Karar siz elit Alkışlar takipçisinin. It’s not a survival knife in the sense that it doesn’t have the hollow.


The RAMBo board is an all in one 3D printer motherboard. It is a full remix of our RAMPS design with the Arduino MEGA and stepper drivers all on one integrated PCB. That is where it got the name RAMBo - (R)epRap (A)rduino-(M)ega-compatible (M)other (Bo)ard.


Bunların yaklaşık kadarı bıçak, temel cerrahi aletleri. The game contains several missions that each present a different objective like destroying stockpiles or finding P. Gil Hibben and Sylvester Stallone. Sovyetlerin işgali sırasında Afganistan’da ABD’lilerin yardım edip kolladığı mücahitlerle birlikte omuz omuza savaşması istenmektedir.


Yönetmenliği Peter MacDonald tarafından yapılan filmin senaryosu ise Sylvester Stallone, David Morrell, Sheldon Lettich tarafından kaleme alınmıştır. ABD yapımı sinema filmi, aksiyon türündedir. Bununla baş etmeye çalışırken kendisine gündelik işler bulup, geçimini temin etmeye çalışmaktadır.


Rambo 3

Anasayfam Olsun İletişim - Hata Bildir. Efsane karaktere veda etmeye hazırlanan Sylvester Stallone kişisel bir. W, A, S, D tuşları ile askerini yönet. Nereye bakacağını fare ile ayarla.


Sol tıkla ateş et, fare tekeri ile silah değiştir. Q, E tuşlarıyla da silah değiştirebilirsin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar