19 Mart 2014 Çarşamba

Bağlanmak yok imdb

Bağlanmak yok imdb

Directed by Ivan Reitman. With Natalie Portman, Ashton Kutcher, Kevin Kline, Cary Elwes. Eski kız arkadaşıyla birlikte olan babası bunu adama söyleyince aralarında bir kopukluk olacaktır. Sitemizden HD film izleyebilirsiniz.


Bağlanmak yok imdb

ABD yapımlı bu sinema filminde konu olarak, bir çiftin fiziksel ilişkilerini yürütmek istemeleri sonucu bazı girişimlerde bulundukları ve aslında bu ilişkinin bundan daha fazlası olduğunu anlamalarını konu alıyor. Gelen kutunda mesaj yok! Adam ise, tüm ilişkilere tövbe etmiş, çünkü babası Adam’ın eski kız arkadaşı ile çıkmaktadır.


Erkek ise duygularını dışa vurabilmektedir. Ama daha fazla şey istediklerini öğrenmeleri uzun sürmez. Bağlılık yok, yalan söylemek yok, kıskançlık yok, giyinik şekilde sarılarak uzanmak yok, duygusallaşmak yok, beraber kahvaltı etmek yok, “seni özledim” demek yok, uzuvlara isim takmak yok, karışık kasetler yok…kısaca her şey “Koşulsuz”olacaktır. Yıllar geçer ve normal bir şekilde yaşamaya devam ederken ikili karşılaşır ve kendilerini sevişirken bulurlar.


Eski bir suç ortağını ihbar etmemek için haopse giren ve yıl yatan Val, bu uzun cezadan sonra nihayet çıkar. Hapishanenin kapısında kendisini en iyi arkadaşı Doc beklemektedir. Filmi beğenenler olabilir tabi herkesin görüşü farklı ben beğenmeyen kısımda yer alıyorum. Filmde çok fazla müstehcen sahne olduğundan dolayı senorya basitleşiyor. Zaten bir filmde ne kadar çok müstehcen sahne varsa o filmin senoryosuda bana göre o kadar basitleşiyor.


Sevgili arkadaşlar verdiğimiz onca çaba için, sizlerden full hd. Bağlanmak Yok Filmini sitemizde HD kalitesinde yüklerken sizlere güzel bir film sunuyoruz. Sorunu bildirmeniz durumunda en kısa sürede halledileceğinden şüpheniz olmasın. Filmgoo sadece en iyi filmler izleyin.


Bir adam ve kız ilişkilerini sadece fiziksel olarak yürütmeyi dener. Saplanıp kalmadan takılmak, dert etmeden seks yapmak, ücret ödemeden cinsellik. NET - Acil Film izlemek için Doğru Adres. Film izleme platformu fullonlinefilmizle adresinden bağlanmak yok türkçe dublaj olarak izleyebilirsiniz.


Yönetmenliğini Ivan Reitman yapmıştır. Ancak yaz kampında karşılaşmasıyla Adam yine sarhoş olmuştur ve o her sarhoş olduğunda cep telefonundan kız arkadaş çağırmaktadır. Bir erkek ve kız, ilişkilerini sadece fiziksel olarak kalamsı anlamında anlaşırlar. Duygusal bir bağ kurmayacaklarını kendileri bildikleri için bir birlerine bağlanmak söz konusu olmayacaktır. Filmi izledikten sonra yorum yapmayı unutmayın.


Puan ı 17İzlenme 50. Oyuncular: Natalie Portman, Ashton Kutcher, Kevin Kline, Cary Elwes. Romantik komedi tadında birazda erotizm içeren bir sinema filmi.


Filmin Konusu :Cumhuriyet ilanından sonra özgürçe şiir yazabilen memur arkadaşı konu alan bir Yılmaz Erdoğan başyapıtı diyebilirim. Emma Kurtzman, Big Lodge? Güzel Oğlum izle (Altyazılı) 7. Sıralama Dillere Göre Filmler.


NET ile ücretsiz ve donmadan seyredin. Yaklaşık sene önce Filmtarafından yazıldı hiç yorum yok. Favorilerime Ekle Listeme Git.


Film Detay Fragman (2) Görsel (81) Yorum (50) Tavsiye(2) Liste (22) Kadro Altyazılar. Ana Sayfa Filmler Diziler Arşiv Ak ış. Cennetimden Bakarken Film indir.


Bağlanmak yok imdb

Kalan Süre : Reklamı Geç.: Brandon doğa üstü güçlere merakı olan ve şeytan çıkartma ayinlerine ilgi duyan gerilim tutkunu bir gençtir Web üzerinden gerçekleştirdiği bir yardım kampanyası ile gerekli parayı toplar ve İnternetten canlı olarak bir şeytan çıkartma ayini.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar