6 Mart 2014 Perşembe

Dikili bademli satılık yazlık

Dikili bademli satılık yazlık

Yazlık (2) Villa (1) Seçimlerim. Turistik bir bölge olan Dikili özellikle yazlık alternatifleri ile öne çıkar. Mavi ve yeşilin her tonunu. Hürriyet Emlak, size İzmir ilinde, Dikili ilçesinde, aradığınız satılık ev ilan seçeneklerini sunar.


Dikili satılık ev fiyatları ve özellikleri arasında karşılaştırma yapabilir, yüzbinlerce İzmir satılık ev ilanı arasından size en uygun satılık ev ilanını bulabilirsiniz. Dikili konumunda hayalindeki satılık yazlık burada! Bu sayfada gördüğünüz ilanların, mfiyatları 2TL ile 7TL arasında değişmektedir.


Geniş Cepheli Konut Ve Merkezi Evler İçin Tıklayın! Dikili sahibinden satılık ev fiyatları ve özellikleri arasında karşılaştırma yapabilir,. Biz Egelililer tarafından bile fazla bilinmeyen, yöre halkının da pek keşfedilmesini istemediği bir cennet burası adeta.


TL fiyatından başlayan satılık konut bulunmaktadır. Sahibinden İzmir Dikili Cumhuriyet mh. Oturma ruhsatı alınmış, kat mülkiyetli tapu. Kara ve hava yoluyla ulaşım mümkündür. Dikili, eski çağlara uzanan tarihi, masmavi denizi, km uzunluğundaki kumsalı, şifalı suları, doğal kaplıcalarıyla doğanın tüm zenginliklerini içinde barındıran eşsiz bir yerdir.


Adalar ve çevresi yatçıların büyük ilgisini çekmektedir. Satılık Daire İlanları SON EMLAK ARAMA LİSTESİ. Ege’de şirin mi şirin bir köy anladığınız üzere. Kuzeyinde Şirin ve Huzurlu Bir Yer Dikili konusu tamda aradığınız şey olabilir.


Güncel paylaşımlar blogu Lordiz. Dikili ilçesi Kabakum mahallesi polyak mevkinde site içinde satılık dubleks yazlık Alt kat mutfak salon ve tuvalet , teras üst kat oda banyo tuvalet ve balkon mevcuttur. Tüm pencereler korkulukludur Müstakil bahçelidir. Dikili Belediyesi, adet gayrimenkulü ihale yolu ile satacak. Salİhler Altinda Denİze Sifir Toplam Da 220mKullanim Alanina Sahİp YÜzme Havuzu KoŞu Ve YÜr.


TL den başlayan fiyatlarla satılık adet müstakil evler ilanı arasında arama yapabilirsin. Stüdyo tarz odalarımıza,sevimli mini hoby bahcemiz ile mangal. VİLLA imarlı ARSA 3m2.


Dikili bademli satılık yazlık

Bademli, Dikili içinde satılık emlak. Turizm alanında yer almaktadır. Yakınında yazlık siteler ve tatil kampları vardır. Ayrıntılı bilgi için arayınız. Malesef uygun bir sonuç bulamadık.


Aramamanızı farklı şekilde filtreleyerek tekrar deneyebilirsiniz. ARSA İÇİNDE 1mLİK KATLI BETONARME BİNA- 1. Anasayfa İzmir Dikili İlanları. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. Son bir yılda satılık konut fiyatları yüzde 1arttı.


Likya Yolu, Saklıkent Milli Parkı, Fethiye Limanı, Antik kentler Fethiye’de gezilecek yerler arasında bulunuyor… İzmir’de en ucuz yazlık evler burada. Sakinlik arayanlar için ideal olan Dikili’de bulunan Atatürk Botanik. Izmir dikili de masrafsız denize sıfır villa. DENİZE DAKİKA YÜRÜME MESAFESİNDEDİR.


MİGROS VE A1ALIŞVERİŞ MERKEZİNE DAKİKA YÜRÜME MESAFESİNDEDİR. SATILIK ARSA 300m² - Salihler Mh. Dikili tabelasını takip ederek ulaşabilirsiniz.


Dikili bademli satılık yazlık

Dikili arası yaklaşık 1kilometre(km) mesafede ve araçla yaklaşık saat dakika kadar sürmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar