5 Mart 2014 Çarşamba

Ağır sözler

Yаptıklаrıylа küçülenler, lаflаrıylа büyüdükleriniz sаnmаsınlаr! Benim duygulаrım oyuncаk değil, sen fаzlа çocuksun! Hаinlik yаpаrаk gittin yа, helаllik аlmаk için geri döneceksin! Biz anlamlı sözler sitemizde sizlere ağır sözler hazır ettik.


Ağır sözler

Bu damar ağır sözler i okuyup çok ama çok beğeneceğinizi biliyoruz. Bu adam gibi ağır sözler i dilediğiniz gibi ister kısa mesajla yollayın ister sosyal medyada paylaşın bu ağır sözler le neler yapacağınız artık size kalmış tercih sizin. Bu kısımda sozunenguzeli. Sen de zerre kadar insanlık kaldıysa gözlerime bak dikkat et adamlık demiyorum.


Onun zerresinin sende kalmadığını biliyorum. Adam olan kadını ağlatmaz. Bazılarına hak ettiği gibi cevaplar vereceksiniz ki onun da kafasında bir şeyler dank etmeye başlasın. Aradığınız en ağır sözler , ve sevgiliye edilecek en sert lafları, ağır ve sert sözler yazımızda bulabilirsiniz. Sevgiliyle öyle sert konuşun ki ağırına gitsin ve ettiğiniz sert sözler yüreğinde iz bıraksın.


Ağır sözler

Bizim ortamda yaşı büyük olana değil. Bu sayfada ağır sözler bulacaksınız. Darılmadımsa, zannetme ki kırılmadım. Herkes, hak ettiği diyeti ödeyecek.


Mert olanlara, namert sofrasında yer olmaz. Siz de sitemize katkıda bulunmak için siz de sevgiliye ve dosta anlamlı duygusal laf sokucu sözler ekleyebilirsiniz. Bu sözlerle sosyal medyada onlarca beğeni alabilirsiniz. Sözden Ötürü Değil , Söyleyenden Ötürü.


Sen Sadece Gülmeyi Değil Ağlatmayıda Öğrettin bana Sen Sadece Sevgiyi Değil nefreti yaşattın bana Garip Hayatımda! Kimi Sözler Ağrına Gider İnsanın. Ayrıca bu mesajlardan siz de yazmak isterseniz yorum bölümünden sitemize yollayabilirsiniz.


Orjinal sözler olarak gönderdiğiniz tüm mesajları incelediğimizden emin olabilirsiniz. Ayrıva bu etkileyici ağır mesajlar sayfamızı facebooktan beğenip paylaşabilirsiniz. Ya da bu orjinal ağır sözler i twitterda twitleyebilirsiniz. Senin gibilere ben çok yol verdim. Dayanırsa yüreği dayansın bu ayrılığa.


Sayfamızdaki ağır sözler , sert sözler, en ağır sözler , ağır sözler sevgiliye, sevgiliye ağır sözler ,arkadaşa ağır sözler ekibimiz tarafından özenle hazırlanmıştır. Kan kussa ciğerlerim, seni içime çekmeye devam ederim. Güzelliğin şarap koyusu… İçtikçe acıtıyor yudumlar. Limanı da gemiyi de yaktık.


Gelecek olan kalamayacağını bilerek gelsin. Zamanı geldiyse en kalın yerinden de keseriz. En duygusal ağır sözler sayfasında bulabilecekleri anlatmayacağız. Sert Sözler ağırlıklı olarak, sinirlenildiğinde muhatabınıza söyleyebileceğiniz atarlı, giderli, laf sokucu, kapak ve ağır sözler den oluşmaktadır. Fakat diğer bir yanıyla da anlamlı, etkileyici güzel sözlerden teşkil edilmiştir.


Kendi ağır laftlarınızı yorumlar kısmında ekleyebilirsiniz. Vur kadehi ustam bu gecede sarhoşuz. Kalan sağlar bizimdir acıdan mayhoşuz.


Gençliğinde güneş gibi parlardın, şimdi semada kara deliklere benziyor bakışların. Alsalar da şu yaşla dolu gözlerimi yerlerinden, çalsalar da haberim olmadan seni kalbimden. Ağır Laflar ve Mesajlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar